Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik watchwinders voor automatische horloges

Geplaatst op 21 april 2019 om 07:37 uur

Al meer dan 10 jaar vervaardigd Swiss Kubik haar watchwinders met de hand in Genève. Dit geheel in lijn met het Zwitsers gedachtegoed op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Ook van al hun leveranciers verwachten zij de sublieme Zwitserse kwaliteit. Mede om deze reden en vanwege het feit dat zij de lijntjes kort willen houden, zijn hun leveranciers binnen een straal van 50 km van Genève gevestigd.

Innovatie en ontwikkeling staan bij Swiss Kubik, naast een zeer hoge kwaliteit, hoog in het vaandel. De 6e generatie Swiss Kubik watchwinders is dan ook al een feit. En dat binnen een tijdsbestek van 10 jaar. De Swiss Kubik watchwinders zijn voorzien van de meest geavanceerde technologie en een uitstekende Zwitserse motor. De watchwinders zijn geschikt voor alle automatische horloges, bijvoorbeeld van merken zoals Breitling, Rolex, Omega, Tag Heuer en Patek. Hoewel de frequentie van het aantal omwentelingen van de Swiss Kubik watchwinders overeenkomt met de meeste automatische horloges, is deze ook in te stellen zodat het geheel perfect op elkaar afgestemd is.

Swiss Kubik ABS geel

De modellen uit de collectie Swiss made watchwinders van Swiss Kubik zijn klein, compact en in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. Enkel de beste materialen worden geselecteerd voor de watchwinders. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van hout, leder en aluminium. Optioneel zijn de beschermglaasje bij de watchwinders. Met een Swiss Kubik watchwinder beschermt u uw horloge(s) tegen slijtage en beschadiging en u zorgt daarnaast voor een optimale energie- en olievoorziening.

Als officieel dealer van Swiss Kubik leveren wij elke watchwinder met 3 jaar garantie en handleiding. De meest populaire modellen zijn op voorraad en direct leverbaar. Daarnaast spaart u bij elke bestelling voor korting op een volgende bestelling. Die korting kan oplopen tot wel 12,5%.