Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder

Geplaatst op 29 augustus 2021 om 14:36 uur

Als officieel dealer van diverse watchwinder merken zien wij veel verschillende modellen voorbij komen. Sommige modellen vaker dan andere en één van deze modellen is de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder. Deze horlogeaccessoire biedt vele voordelen die je als horlogeliefhebber graag ziet wanneer je jouw automatische horloges niet wilt laten stilstaan. Laten we deze watchwinder eens beter bekijken.

Ben jij een oprecht liefhebber van automatische horloges? Dan hoeven we jou niet uit te leggen dat een watchwinder van goede kwaliteit onmisbaar is voor deze liefhebberij. Een automatisch horloge blijft tenslotte aleen lopen wanneer deze voorzien wordt van de benodigde energie. Wanneer daar niet in voorzien wordt door de natuurlijke beweging van de pols tijdens het dragen, biedt een watchwinder uitkomst. Door de beweging van de pols op een efficiënte wijze na te bootsen, weet een goed model je horloges op een milde wijze van energie te voorzien en zorgt tegelijkertijd voor een optimale olievoorziening. Er zijn echter veel verschillende merken en prijsklassen watchwinders op de markt en bovendien is er een diversiteit in kwaliteitsniveau te bespeuren op dit gebied, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Met dit artikel geven we je een zetje in de goede richting. We willen het specifieke watchwinder merk Benson in de spotlight zetten. Benson is een jong Nederlands watchwinder merk dat niet alleen betaalbaar is maar ook een hoge kwaliteit levert. Zo vang je twee vliegen in één klap en ben je verzekerd van een horlogeaccessoire waar je gedurende langere tijd plezier van hebt. Benson weet de goede prijs-/kwaliteitverhouding te garanderen doordat zij de watchwinders in eigen beheer laten vervaardigen. Zo houden ze een goed oog op de uiteindelijke kwaliteit van de producten. Het merk heeft een geruime ervaring op het gebied van zowel automatische horloges als watchwinders, waardoor ze bij Benson precies weten waar een goede watchwinder aan moet voldoen. Elk Benson model is dan ook vervaardigd uit hoogwaardige materialen en voorzien van moderne techniek. Daarnaast biedt Benson een perfecte afwerking en een scherpe prijs!

De collectie van Benson is divers en ruim en biedt dan ook voor zowel de liefhebber als voor de verzamelaar een passende watchwinder. We vinden binnen deze collectie zowel modellen met een klassieke uitstraling als modern ogende exemplaren. Ook wat betreft de capaciteit is er keuze genoeg. Er zijn Benson watchwinders welke geschikt zijn voor een enkel horloge maar ook voor bijvoorbeeld wel 24 horloges. Wanneer je als liefhebber op zoek bent naar een watchwinder welke ruimte biedt voor twee tot vier horloges, is de Benson Smart Tech II 2.20.B uitermate geschikt. Deze watchwinder biedt namelijk te mogelijkheid twee horloges op te winden en heeft bovendien extra opbergruimte voor wel 4 extra horloges middels een lade. Deze lade is natuurlijk ook te gebruiken wanneer je graag extra sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen wilt opbergen. De Benson Smart-Tech II 2.20.B is niet alleen duurzaam en krachtig, maar blijft door de kwaliteitsmotor ook bij langer gebruik zeer stil. De watchwinder is vervaardigd uit onder meer hout in de kleur zwart. Dit zwarte exterieur in combinatie met de stoffen binnenkant en het glazen deurtje geven het geheel een luxe uitstraling. Onder andere de flexibele horlogehouders maken deze horlogeaccessoire geschikt voor elk type en merk watchwinder. Er wordt hier onder meer gebruik gemaakt van een uniek veersysteem.

Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder

Op technisch gebied heeft deze watchwinder ook veel te bieden. Door middel van het moderne touchscreen pas je eenvoudig de instellingen aan. De rotoren zijn individueel instelbaar zodat je voor elk horloge afzonderlijk gemakkelijk de ideale instellingen ingeeft. Bovendien is deze watchwinder voorzien van mooie ingebouwde LED verlichting. Je kunt zo te allen tijde je horloges bewonderen tijdens het opwinden. Naast een overwind protectie is deze watchwinder ook nog eens voorzien van een speed winding functie. Hiermee voorzie je je horloges in korte tijd van de benodigde energie. Ideaal!

Ben je enthousiast geworden over specifiek de benoemde watchwinder van Benson of wil je de gehele collectie eens op je gemak bekijken? Bekijk dan snel de collecties op onze website. Hier vind je de hele collectie Benson watchwinders. Van alle watchwinders vind je hier duidelijke foto’s en de specificaties en eigenschappen. Van diverse modellen zijn zelfs filmpjes beschikbaar voor een extra goed beeld. Mocht je verschillende Benson watchwinders met elkaar willen vergelijken, dan kun je dit heel gemakkelijk doen door de vergelijkingsfunctie te benutten. Hier kies je aantal watchwinders die je aanspreken, die je vervolgens in een overzichtelijk schema bij elkaar kunt zien. Zo zie je eenvoudig de gelijkenissen en verschillen tussen jouw favoriete watchwinders en wordt het een stuk eenvoudiger om je keuze te maken. Wanneer je de Benson Smart-Tech II 2.20.B bestelt, ontvang je deze thuis met een jaar garantie en een duidelijke handleiding.

Een groot voordeel is dat wij vrijwel alle watchwinders van Benson op voorraad hebben, dat betekent dat je na je bestelling snel van je aankoop zult kunnen gaan genieten. Wacht dus niet langer en neem een kijkje in onze webshop!