Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Orbita Sparta watchwinders

Geplaatst op 21 augustus 2021 om 11:17 uur

Wanneer je op zoek bent naar een goede watchwinder dan zijn bepaalde aspecten erg belangrijk. Niet alleen kwaliteit, uitstraling en techniek zijn belangrijk, natuurlijk is het ook afhankelijk van hoeveel geld je kunt en wilt besteden. Daarnaast speelt natuurlijk ook de gewenste opwindcapaciteit een rol, met andere woorden, hoeveel horloges wil je opwinden in de watchwinder? Met 1 of 2 horloges in bezit kom je prima uit met een watchwinder voor één horloge, maar de echte verzamelaar zal op dit gebied zeker een grotere capaciteit nodig hebben. Verschillende kwaliteitsmerken bieden voor zowel de verzamelaar als voor de liefhebber met 1 of 2 horloges passende watchwinders aan.

Een mooi voorbeeld is het Amerikaanse watchwinder merk Orbita. Orbita weet in haar collectie het onderscheid te maken in zeer luxe watchwinders met diverse mogelijkheden en daarnaast watchwinders met een meer eenvoudig design die wel heel functioneel zijn. Deze laatste groep watchwinders zorgen ervoor dat niet alleen de liefhebber die meer wil of kan besteden aan een watchwinder heel goed terecht kan bij dit high end watchwindermerk. Ook diegene met een minder breed budget kan op deze manier een watchwinder van zeer hoge kwaliteit aanschaffen.

De watchwinders van Orbita zijn uitgerust met de welbekende Zwitserse motoren, het absolute neusje van de zalm op dit gebied. Met deze motoren als basis ben je verzekerd van een watchwinder die degelijk en betrouwbaar is en bovendien zijn werk in stilte uitvoert. Je kunt dus zonder zorgen jouw watchwinder in je slaapkamer of op je werkplek plaatsen. Je zal niet gestoord worden door vervelende geluiden.

Orbita Sparta 2 Blue watchwinder

Orbita is één van de oudste watchwinder merken die er bestaan. Het merk heeft dan ook vele ontwikkelingen doorgemaakt en heeft derhalve veel kennis en ervaring opgedaan door de jaren heen. Orbita is dan ook een vernieuwend en vooruitstrevend merk. Dit is onder meer goed zichtbaar doordat zij gebruik maken van een door henzelf ontwikkeld opwindsysteem. Dit systeem is het ‘Rotorwind System’ en zorgt voor de energievoorziening van jouw horloges door het zachtjes schudden van het horloge, waar het geijkte systeem hierin voorziet door  middel van rotatie. Overigens is dit laatste systeem ook gewoon verkrijgbaar bij Orbita, onder de naam ‘Programmable System’, zodat je hierin zelf een keuze kunt maken.

Zoals genoemd herbergt de collectie van Orbita watchwinders met een diverse capaciteit. Met de Orbita Sparta watchwinders biedt Orbita kwalitatieve modellen voor het opwinden van  1 of 2 automatische horloges. Het design van de Orbita Sparta watchwinders is minimalistisch en strak en daarnaast compact van formaat. Dit maakt dat je deze watchwinders eenvoudig kunt verplaatsen en dat je er bovendien niet veel ruimte voor nodig hebt. Doordat deze watchwinders bovendien functioneren op batterijen is het gemakkelijk deze mee te nemen op reis of naar kantoor bijvoorbeeld. Daarnaast biedt deze eigenschap de mogelijkheid de watchwinder in een kluis te plaatsen. De Orbita Sparta watchwinders zijn vervaardigd uit kunststof en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals bruin, blauw, groen en rood. Zo vind je altijd een Orbita Sparta watchwinder die passend is bij jouw persoonlijke smaak en interieur.

De Orbita Sparta watchwinders hebben niet alleen een simpel en compact design, ze kenmerken zich daarnaast doordat ze zeer doeltreffend en bovendien goed betaalbaar zijn. Wat betreft techniek zijn ze uiteraard voorzien van een Swiss made motor. Met een watchwinder uit de Orbita Sparta series, beschik je over alle functies om een automatisch horloge goed en veilig op te winden. Al met al biedt Orbita met de Sparta modellen topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wanneer je niet zit te wachten op allerlei extra’s en toeters en bellen, maar wel de beste kwaliteit wilt, zijn dit hele goede watchwinders waar je vele jaren plezier van zult hebben.

De watchwinders van Orbita zijn geschikt voor ieder automatisch horloge. Welk merk of type automatisch horloge je ook in bezit hebt, de watchwinders van Orbita zullen deze op efficiënte en milde wijze van energie voorzien. Zo is jouw horloge altijd klaar voor gebruik en hoef je niet meer bang te zijn voor stilstand van je horloge met alle vervelende en tijdrovende gevolgen van dien.

Orbita maakt gebruik van flexibele horlogekussentjes waarop je horloge kan worden vastgemaakt. Deze kussentjes zijn gemaakt van een soort foam en beschermen jouw horloge optimaal tegen beschadiging. Deze flexibele horlogekussentjes zijn geschikt voor de meeste horloges, maar wanneer je extra kleine horloges in het bezit hebt is het mogelijk kleinere horlogekussentjes te bestellen van Orbita. Het Orbita logo is zichtbaar op deze kussentjes voor een extra gevoel van luxe.

Wanneer je bij ons een Orbita watchwinder bestelt ontvang je deze met 2 jaar garantie in een stevige verpakking. Uiteraard ontbreekt ook de duidelijke handleiding niet zodat je direct met je nieuwe aankoop aan de slag kunt. Wij zijn als officieel dealer van Orbita bovendien als geen ander in staat je bij te staan met raad en daad waar nodig. Plaats dus nu jouw bestelling en zodat jouw automatische horloges niet meer stil komen te staan!