Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Smart-Tech II 6.20 watchwinder

Geplaatst op 17 mei 2021 om 15:49 uur

Wanneer er een nieuwe aansprekende watchwinder op de markt komt informeren wij je graag via ons blog. In dit blog schrijven we over merken, techniek, innovaties en specifieke modellen. Voor elke horlogeliefhebber en verzamelaar op gebied van horloges is het natuurlijk interessant als er mooie producten beschikbaar komen. In deze blog richten we onze pijlen op het watchwinder merk Benson. Benson is een Nederlands watchwinder merk dat prachtige modellen van een hoge kwaliteit produceert tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Deze watchwinders bieden alles wat je van een horlogeopwinder verwacht en zijn bovendien duurzaam en betrouwbaar. Omdat ze de watchwinders in eigen beheer laten vervaardigen weten ze de kwaliteit hoog en tegelijkertijd de prijs toegankelijk te houden. Benson maakt overwegend gebruik van Japanse motoren van hoge kwaliteit, maar heeft tegenwoordig ook modellen in de collectie met Swiss made motoren beschikbaar. Zo weet Benson de liefhebbers met diverse persoonlijke voorkeuren te bedienen.

Benson biedt een ruim assortiment, van de instapmodellen tot zeer luxueuze watchwinders met alles erop en eraan. De meest luxe lijnen van Benson worden gevormd door de Black Series en Swiss Series. Deze watchwinders bieden voor de echte verzamelaar een pronkstuk voor het opbergen en opwinden van automatische horloges, ongeacht horlogemerk of model.

Benson heeft dit jaar de nieuwe Benson Smart-Tech II modellen gelanceerd. Deze watchwinders zijn zeer compleet, hebben een chique uitstraling en zijn voorzien van de modernste technieken. Daarnaast staan deze net als de voorgaande modellen bekend om de unieke prijs-/kwaliteit verhouding. De Benson Smart-Tech II watchwinders zijn dan ook wereldwijd zeer populair en geliefd onder horlogeliefhebbers.

De Benson Smart-Tech II 6.20 watchwinder is een goed voorbeeld en zullen we in dit blog bespreken. Dit model is geschikt voor het opwinden van 6 automatische horloges. Daarnaast biedt deze watchwinder opbergruimte voor nog eens 5 extra horloges. Dit maakt deze watchwinder niet alleen geschikt voor de liefhebber, maar ook voor de verzamelaar van automatische horloges. Op deze manier fungeert je watchwinder niet alleen als een onmisbaar accessoire om je horloges op te winden, maar ook direct als display om je horloges bij elkaar te bewaren en tentoon te stellen. Dit wordt nog eens benadrukt door de ingebouwde LED verlichting, waardoor je je horloges op elk moment goed kunt zien en laten zien! De watchwinder is gemaakt van hout en heeft een zwart exterieur. Dit geeft de watchwinder niet alleen een luxueuze uitstraling, maar maakt deze ook nog eens passend in vrijwel elk interieur. De binnenkant van de watchwinder is van stof, waardoor je horloges een extra bescherming geboden wordt tegen beschadigingen zoals kleine krasjes. Het glazen deurtje maakt dat je je geen zorgen hoeft te maken om invloeden van buitenaf zoals vocht, stof en vuil.

Benson Smart-Tech II 6.20 watchwinder

Een Benson watchwinder is geschikt voor elk automatisch horloge. Benson maakt gebruikt van flexibele horlogehouders, waardoor vrijwel elke type en formaat horloge goed in de watchwinder past. Bovendien zijn de rotoren van deze watchwinder individueel instelbaar, zodat elk horloge perfect wordt voorzien van energie in deze watchwinder. Je kunt onder meer het aantal rotaties per dag en de draairichting instellen. Dit gaat supereenvoudig met behulp van het moderne touchscreen. Daarbij komt nog een powerwinding functie, waarmee je in korte tijd je horloges van de benodigde energie kunt voorzien. Ideaal als er niet zoveel tijd voor beschikbaar is. En dan natuurlijk, last but not least, de motoren. Deze watchwinder is voorzien van een sterke Japanse motoren van zeer hoge kwaliteit. Deze motoren zijn onder andere energiezuinig en duurzaam. Je zult er lang op kunnen bouwen en vertrouwen. Bovendien zijn ze erg stil gedurende het opwindproces waardoor je niet wordt afgeleid door vervelende geluiden. Het is dus ook heel goed mogelijk om de watchwinder bijvoorbeeld op je werkplek of in de slaapkamer te plaatsen.

Wat opvalt aan deze Benson Smart-Tech II 6.20 watchwinder, naast de goede kwaliteit en hoge functionaliteit, is onder meer de sublieme afwerking en materiaalkeuze. De combinatie van het bijzonder mooie hout van de kast en het mineraalglas van de deur geven de watchwinder een moderne uitstraling. Je kiest met deze watchwinder voor een zeer compleet model met een mooie scherpe prijs. Jouw automatische horloges zullen met behulp van deze watchwinder op een optimale wijze worden voorzien van de benodigde energie, waarmee je voorkomt dat deze onnodig stil komen te staan. Hiermee ben je dan ook niet enkel de nodige ergernis voor, maar ook bijvoorbeeld onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave. Kortom, de Benson Smart-Tech II 6.20 watchwinder is een prima keuze voor de liefhebber met meerdere automatische horloges, of de echte verzamelaar. Elke Benson watchwinder wordt bovendien geleverd in een stevige verpakking met adapter en handleiding.

Ben je op zoek naar een goede watchwinder voor 6 horloges? Bekijk dan deze Benson Smart-Tech II 6.20 watchwinder.