Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Bernard Favre Planet Gold white leather watchwinder

Geplaatst op 11 mei 2021 om 14:19 uur

Ken jij de uiterst stijlvolle watchwinders van het Zwitserse merk Bernard Favre al? Als je op zoek bent naar een watchwinder die geschikt is voor 1 horloge en daarbij de voorkeur hebt voor een origineel en luxueus design, dan ben je bij Bernard Favre absoluut op het juiste adres. De watchwinders van Bernard Favre worden met de grootst mogelijke zorg met de hand vervaardigd in Zwitserland. Dit gebeurt door professionals op het gebied van watchwinders. Opvallend bij de diverse designs van Bernard Favre zijn dan ook onder meer het kwaliteitsniveau en de perfecte afwerking. Door deze combinatie mogen de watchwinders van dit Zwitserse merk gerust high end genoemd worden.

Bernard Favre Planet Gold & White leather watch winder

De collectie van Bernard Favre watchwinders is divers, onder meer door de diversiteit in materiaalgebruik en kleuren. De designs van Bernard Favre zijn over het algemeen zeer herkenbaar, het merk heeft hiermee een duidelijk eigen identiteit. Bernard Favre maakt voor haar watchwinders gebruik van het zogenaamde ‘Planet Winding System’. Met dit systeem worden automatische horloges van energie voorzien door ze te laten ronddraaien om hun eigen as. Hiermee is de link naar het draaien van een planeet snel gelegd. Wanneer het opwindproces gaande is, is dit een uitermate fascinerend gezicht. Dit maakt dat je met een Bernard Favre watchwinder een uniek stukje vakwerk aanschaft, dat menig liefhebber zal aanspreken. De watchwinders van Bernard Favre zijn uitgerust met Zwitserse motoren, die tot de top behoren op dit gebied. Deze motoren zijn energiezuinig en duurzaam in gebruik en bovendien zeer krachtig waardoor ze ook zwaardere automatische horloges van bijvoorbeeld Breitling, Panerai en U-Boat probleemloos opwinden. Daarnaast zijn ze ook op langere termijn stil in gebruik, wat het gebruikscomfort ten goede komt.

In dit artikel willen we een bijzonder mooi model uit de collectie van Bernard Favre uitlichten. Het gaat dan om de Bernard Favre Planet Gold white leather watchwinder. Deze watchwinder heeft een wit lederen base met gouden ringen. Deze kleurcombinatie maakt onder meer dat deze watchwinder een zeer luxe en exclusieve uitstraling heeft. De glazen stolp die over de watchwinder kan worden geplaatst maakt het plaatje helemaal compleet. Naast dat deze stolp de exclusieve uitstraling van de watchwinder accentueert, zorgt hij er bovendien voor dat stof en vuil niet op je horloge terechtkomen.

Deze high end watchwinder is uiteraard voorzien van een Swiss made motor, waarmee het hart van de watchwinder een solide basis legt voor een betrouwbaar product. De watchwinder werkt op zowel adapter als een ingebouwde accu (100 dagen). Dit in combinatie met de compacte vormgeving van de watchwinder, zorgt ervoor dat je je watchwinder gemakkelijk kunt meenemen naar kantoor of bijvoorbeeld op reis. Daarnaast is het mogelijk de watchwinder in een kluis te plaatsen. Op deze manier berg je zowel je horloge als je watchwinder zo veilig mogelijk op. Het opladen van de watchwinder kun je eenvoudig doen met netstroom, PC of smartphone met behulp van de USB aansluiting. Bernard Favre kiest hiermee voor het gemak van de gebruiker en deze watchwinder is dan ook zeer gebruiksvriendelijk.

De Bernard Favre Planet Gold white leather watchwinder beschikt over verschillende programma’s waardoor je elk horloge exact naar wens kan laten ronddraaien. Uiteraard biedt de watchwinder een overwind protectie zodat de veer in het automatische uurwerk nooit teveel gespannen kan worden. Daarnaast zijn de rotoren programmeerbaar, zodat je de meest ideale voorwaarden voor je horloge kunt instellen. De handige LED indicator geeft de status van de accu van de watchwinder weer. Ook op technisch gebied heeft Bernard Favre dus heel wat te bieden. De Zwitserse techniek behoort tot de beste in de wereld en zal dan ook de voorkeur hebben van menig liefhebber van automatische horloges. Het Planet Winding System waar Bernard Favre gebruik van maakt is bovendien absoluut uniek te noemen.

Kortom, met de Bernard Favre Planet Gold white leather watchwinder kies je voor een uniek en origineel design dat klasse en stijl uitstraalt. De watchwinder zal direct de blik van je bezoek weten te vangen wanneer je deze in je interieur plaatst. Bovendien hou je altijd een goed zicht op je horloge tijdens het opwindproces door de glazen stolp. Wanneer je kiest voor Bernard Favre kies je voor een zeer hoge kwaliteit, exclusiviteit en betrouwbaarheid. Alles klopt bij de watchwinders van dit mooie merk. Zowel op het gebied van materiaalgebruik als techniek en uitstraling weet Bernard Favre steeds weer topmodellen in de markt te zetten.

Wanneer je de Bernard Favre Planet Gold white leather watchwinder aan het werk wilt zien, kun je het filmpje bekijken op onze website. Je zult als liefhebber van automatische horloges zeker direct gecharmeerd zijn van de wijze van opwinding. Wanneer je besluit deze watchwinder te bestellen kun je dit gemakkelijk en veilig doen in onze webshop. Je ontvangt je watchwinder dan snel thuis met een mooi lederen etui, 2 jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding. De watchwinders van Bernard Favre worden na productie enkele dagen uitgebreid getest, zodat men zeker weet dat alleen perfecte eindproducten het atelier verlaten. Je kunt er dus van op aan dat je een topproduct in huis haalt.