Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot watchwinder

Geplaatst op 24 maart 2021 om 08:27 uur

Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot watchwinder

Elke horlogeliefhebber weet dat een goede watchwinder onmisbaar is. Deze horlogeaccessoire zorgt er tenslotte voor dat automatische horloges van de benodigde energie worden voorzien wanneer ze niet worden gedragen. Zo voorkom je dat de automatische horloges onnodig stil komen te staan. Dit zorgt namelijk voor ongemak want je moet één of meerdere horloges elke keer opnieuw instellen qua tijd, datum en andere functies. Daarnaast moet je het horloge handmatig opwinden of schudden om energie te verkrijgen waardoor het horloge gaat lopen. Dit is allemaal onnodig wanneer je een watchwinder gebruikt.

Watchwinders zijn er in veel verschillende soorten en maten en niet te vergeten van veel verschillende merken. Als jij als liefhebber en verzamelaar van automatische horloges het watchwinder merk Paul Design nog niet kent, brengen we daar vandaag heel graag verandering in. Op het gebied van kwalitatieve watchwinders is Paul Design uniek door onder meer de combinatie van kwaliteit, functionaliteit en tegelijkertijd een aantrekkelijke prijs. Hierdoor is dit bijzondere merk uit het Verenigd Koninkrijk zeer goed in staat te concurreren met veel bekendere en duurdere merken. Als officieel dealer van Paul Design watchwinders hebben we dit merk al ruim 12 jaar in onze collectie en kennen wij deze watchwinders van binnen en buiten.

Binnen de collectie van Paul Design vinden we watchwinders voor de liefhebber met enkele automatische horloges maar vooral watchwinders met een grotere capaciteit die geschikt zijn voor de echte verzamelaar. Zowel de kleine verzamelaar als de verzamelaar met een middelgrote tot grote verzameling automatische horloges kan bij Paul Design terecht. De Paul Design watchwinders niet alleen op technisch en kwalitatief gebied zeer interessant. Ook wat betreft de uitstraling zullen velen gecharmeerd zijn van dit bijzondere merk. De watchwinders van Paul Design hebben een luxe en stijlvolle uitstraling en zijn passend in zowel een klassiek als modern interieur. Met een Paul Design watchwinder kies je bovendien voor het beste voor jouw geliefde horloges en voor je portemonnee!

Een specifieke watchwinder uit de collectie van Paul Design die we graag nader onder de loep nemen is de Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van maar liefst 12 automatische horloges en daarmee een perfecte keuze voor de echte horlogeverzamelaar. De watchwinder is voorzien van 12 Japanse motoren van hoge kwaliteit. Deze motoren bieden als voordeel dat deze krachtig en tegelijkertijd energiezuinig zijn. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor het opwinden van zwaardere en grotere horloges. Deze hebben namelijk een groter gewicht waardoor je een goede kwaliteit motor moet hebben. Bovendien zijn de Japanse motoren vrijwel stil in gebruik, wat een optimaal gebruikscomfort biedt. Natuurlijk kies je met deze Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot watchwinder voor de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding waar Paul Design bekend om staat. Deze watchwinder is vervaardigd uit prachtig hout, wat in combinatie met het zwarte exterieur een zeer chique uitstraling geeft. De glazen deur biedt je horloges extra bescherming tegen verschillende invloeden van buitenaf, zoals stof, vocht of vuil. De watchwinder is bovendien voorzien van een vingerprint slot, wat jou als trotse eigenaar van bijzondere horloges ook weer extra zekerheid biedt en daarmee voor vele liefhebbers een belangrijke toegevoegde waarde zal betekenen. Je opent de deur door simpelweg jouw vinger voor de sensor te houden. Na gebruik sluit de deur zich automatisch.

Op technisch gebied zien we bij deze bijzondere watchwinder verder een modern touchscreen waarmee je gemakkelijk en eenvoudig de instellingen wijzigt. Zo kun je bijvoorbeeld per rotor individueel de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen. Je bent er op deze manier zeker van dat elk horloge specifiek op de juiste manier opgewonden wordt. Bovendien maakt Paul Design gebruik van flexibele horlogehouders zodat vrijwel elk horloge perfect op de houder past. De Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot watchwinder is dan ook geschikt voor elk automatisch horloge, dit ongeacht het merk of type horloge. Je windt probleemloos horloges van Tag Heuer, Seiko, Rolex, Breitling of Zenith op in deze watchwinder. Doordat de watchwinder is voorzien van ingebouwde LED verlichting, kun je je horloges op elk gewenst moment van de dag bekijken of natuurlijk je trots aan iemand anders laten zien. Deze watchwinder is hiermee niet alleen een onmisbaar accessoire voor het opwinden van je horloges. Het biedt bovendien een veilige opbergplaats en fungeert als display voor het tentoonstellen van jouw collectie.

Kort gezegd kies je met de Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot watchwinder voor een ultieme horlogeaccessoire waar je gezien de hoge kwaliteit lang plezier van zult hebben. Door de krachtige en duurzame motoren ben je ervan verzekerd dat jouw horloges altijd van de benodigde energie worden voorzien en dus niet stil komen te staan. Je krijgt met deze watchwinder veel waar voor je geld, zowel op kwalitatief als op technisch gebied. Het fraaie design en de luxe afwerking zorgen er bovendien voor dat jouw watchwinder en dus jouw horloges direct de blik vangen van iedereen die de kamer binnenkomt.

De Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot watchwinder wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en afstandsbediening. Je kunt dus met een gerust gevoel je bestelling plaatsen in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat jouw watchwinder stevig verpakt verstuurd wordt zodat deze netjes bij jouw aankomt. Als officieel dealer van Paul Design bieden wij je een ruime collectie, scherpe prijzen en goede service. Daarnaast hebben wij vrijwel alle modellen op voorraad voor een snelle levering!