Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 12 Black Shadow watchwinder

Geplaatst op 23 mei 2024 om 14:39 uur

Ben jij een echte horlogeliefhebber die veel horloges heeft? Heb je wellicht wel meer dan 10 horloges in je bezit? Misschien heb je wel een fraaie horlogebox om jouw horloges veilig te bewaren, maar zeker wanneer je een paar automatische horloges hebt wil je die zeker opwinden in een watchwinder zodat de energie in het uurwerk behouden blijft. Deze horlogeaccessoire is inmiddels uitgegroeid tot een absolute must have voor elke horlogeliefhebber. Wanneer je op zoek bent naar een watchwinder voor 12 horloges dan moet je zeker de bekende merken als Benson, Heisse & Söhne en Paul Design overwegen. Dit laatste merk willen we bespreken in dit blog artikel. Paul Design is samen met Benson koploper op gebied van high end watchwinders die absolute topkwaliteit bieden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Veel merken, zoals bijvoorbeeld Wolf, bieden mindere kwaliteit voor aanzienlijk hogere prijzen.

Paul Design Gentlemen 12 Black Shadow watchwinder

Menig moderne man krijgt een echt gevoel van luxe bij het dragen van een mooi horloge. Een luxe horloge vervult in veel gevallen dan ook een bepaalde emotionele waarde. Een fraai horloge om de pols kan een statement zijn en maakt een goede outfit echt af. Bovendien vervult een bijzonder horloge meer dan eens de rol van een statussymbool, of heeft het een speciale waarde als erfstuk. Wanneer je in het bezit bent van een mooi horloge is het dan ook logisch dat je hier heel zuinig op bent. Wanneer je je horloge wilt opbergen, is een goede en veilige opbergplaats dan ook van belang. Daarbij is het fijn als deze afsluitbaar is, zodat je jouw horloge of misschien zelfs meerdere horloges bij het opbergen bescherming kunt bieden tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan condens of vocht.

Voor quartz- of mechanische horloges is een hoogwaardige horlogebox een mooie optie om jouw horloges in op te bergen. Een automatisch horloge heeft echter meer nodig dan dat. Een automatisch horloge of meerdere automatische horloges berg je bij voorkeur op in een passende watchwinder. Een goede watchwinder zorgt er namelijk voor dat je automatische horloge of horloges kunnen worden opgewonden wanneer ze niet gedragen worden. Zo berg je jouw luxe horloges veilig op en zij zijn direct ook klaar voor gebruik wanneer je ze wilt dragen. Wanneer je op zoek gaat naar een passende watchwinder, kun je daarbij kiezen uit verscheidene watchwindermerken uit verschillende landen. Wij helpen je graag een handje verder met deze zoektocht door je te wijzen op een bijzonder merk afkomstig uit het UK. We hebben het dan over het vooruitstrevende watchwindermerk Paul Design.

Paul Design is een watchwindermerk dat zich op verschillende manieren weet te onderscheiden van andere merken. Zo biedt de collectie van dit aansprekende merk uiterst luxe watchwinders gemaakt van de beste materialen, tegen een scherpe prijs. Met een watchwinder van het merk Paul Design kies je dan ook automatisch voor een watchwinder met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Daarnaast valt het hoge gebruikerscomfort van de watchwinders van Paul Design op. Dit komt onder meer tot uiting door de mooie extra’s die het merk te bieden heeft. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een ingebouwde LED verlichting, een vingerprint slot of een extra opbergruimte. Verder is de collectie van Paul Design divers te noemen, door het uitgebreide aanbod dat het merk biedt. Bij Paul Design kun je terecht voor een watchwinder met de capaciteit voor een enkel automatisch horloge, maar ook voor watchwinders met ruimte voor het opwinden van een hele verzameling automatische horloges. Paul Design maakt voor zijn watchwinders gebruik van hoogwaardige Japanse motoren van het merk Mabuchi. Deze motoren bieden een wijze van opwinding die geschikt is voor ieder automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. Bovendien zijn zij uiterst betrouwbaar en bieden zij een energiezuinige en stille wijze van opwinding, wat het gebruikerscomfort van de watchwinders van Paul Design nog eens verhoogt.

Een zeer fraaie watchwinder van Paul Design met een erg ruime capaciteit, is de Paul Design Gentlemen 12 Black Shadow. Deze watchwinder is een zeer mooi voorbeeld van een uiterst luxe model uit de collectie. De watchwinder biedt ruimte voor het opwinden van maar liefst 12 automatische horloges tegelijk. Dit model is gemaakt van hout en uitgevoerd in de tint Black Shadow. De binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur en ingelegd met een zachte stof. De watchwinder is bovendien voorzien van flexibele horlogehouders, waardoor het plaatsen van vrijwel ieder formaat automatisch horloge zeer gemakkelijk is.

De Paul Design Gentlemen 12 Black Shadow is afsluitbaar met het fraaie glazen deurtje, dat als kers op de taart ook nog voorzien is van een high-end vingerprint slot. Dit zorgt ervoor dat je jouw automatische horloges altijd met een gerust gevoel opbergt in deze watchwinder. De instellingen van de watchwinder zijn voor ieder horloge afzonderlijk te bepalen en gemakkelijk te wijzigen met behulp van het handige touch screen display. Zo kun je voor elk horloge de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen. Ook de Paul Design Gentlemen 12 Black Shadow is verder uitgerust met Japanse motoren van topkwaliteit, waarmee je altijd op deze watchwinder kunt rekenen. De bijzondere ingebouwde LED verlichting, zorgt ervoor dat je jouw verzameling indien gewenst in het zonnetje kunt zetten. Hiermee tover je deze luxe watchwinder om tot een ware display om jouw trots tentoon te kunnen stellen. De watchwinder biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie en wordt geleverd met een handige afstandsbediening.

Wij zijn trots officieel dealer van het merk Paul Design en bieden in ons assortiment dan ook een zeer ruim aanbod watchwinders van dit merk. Ook de Paul Design Gentlemen 12 Black Shadow is bij ons te bestellen en wordt geleverd met twee jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding.