Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Single 1.WAG watchwinder

Geplaatst op 30 mei 2024 om 15:16 uur

Zwitserse watchwinders staan wereldwijd bekend als het neusje van de zalm op het gebied van een doeltreffende en veilige wijze van opwinding van automatische horloges. De kwaliteit van Zwitserse producten is onberispelijk en wordt dan ook zeker niet betwist. Met een Swiss made watchwinder kies je voor een passende en adequate wijze van opwinding van jouw automatische horloge of horloges en bovendien voor een veilige opbergplaats. Toch zijn er ook naast de Swiss made watchwinders verschillende alternatieven verkrijgbaar, die om verscheidene redenen zeker de moeite van het bekijken waard zijn. Zo zijn er watchwinders die verkrijgbaar zijn tegen een veel scherpere prijs dan de Zwitserse varianten, zonder daarbij te hoeven inleveren op de kwaliteit. Ook is er binnen deze groep watchwinders veel diversiteit te vinden. Zowel wat betreft de capaciteit van de watchwinders, als het materiaalgebruik of het design, zijn er tal van mogelijkheden. Wanneer je op zoek bent naar een hoogwaardige watchwinder met een aantrekkelijk design, tegen een scherpe prijs, is het dan ook zeker de moeite waard even verder te lezen.

Mooie voorbeelden van watchwindermerken die afkomstig zijn uit andere landen dan Zwitserland, maar toch uiterst hoge kwaliteit en een hoog gebruikerscomfort bieden, zijn de merken Paul Design en Benson. Benson is een Nederlands watchwindermerk, met een uitgebreide collectie watchwinders. Het merk biedt daarbij niet alleen de meer betaalbare watchwinders met hoogwaardige Japanse motoren, maar ook high-end watchwinders met Swiss made motoren, waardoor er voor iedere liefhebber wel een passende watchwinder voorhanden is.

De collectie van Benson herbergt watchwinders die geschikt zijn voor het opwinden van 1 of 2 automatische horloges, maar ook watchwinders die de ruimte bieden om een gehele verzameling automatische horloges te kunnen opwinden. In dit artikel besteden we graag meer aandacht aan een watchwinder uit de collectie van Benson, die geschikt is voor het opwinden van 1 automatisch horloge tegelijk. We hebben het dan over de Benson Compact Single 1.WAG watchwinder. Deze watchwinder heeft een aantal kenmerkende eigenschappen. In de eerste plaats valt het compacte formaat van de watchwinder op. Dit zorgt ervoor dat je niet veel ruimte nodig hebt om de watchwinder te kunnen plaatsen. Bovendien neem je hem gemakkelijk mee. Zo kun je je watchwinder en horloge bijvoorbeeld meenemen naar je werkplek, op zakenreis of op vakantie. Doordat dit model behalve met behulp van een adapter ook op batterijen kan functioneren, kun je deze watchwinder ook in een kluis bewaren. Dit zorgt ervoor dat de Benson Compact Single 1.WAG watchwinder jou de mogelijkheid biedt jouw automatische horloge op de meest veilige wijze op te bergen.

Wat betreft het design valt deze watchwinder in de categorie ‘klein maar fijn’. Het compacte formaat in combinatie met het fraaie houten exterieur en de zwarte binnenkant van de watchwinder geven dit model een luxe en stijlvolle uitstraling. Jouw automatische horloge zal dan ook extra in het oog springen wanneer je hem in de watchwinder plaatst om hem op te winden of op te bergen. De Benson Compact Single 1.WAG watchwinder is verder voorzien van een hoogwaardige Japanse motor, die krachtig genoeg is voor het opwinden van ieder merk en type automatisch horloge. Bovendien is deze motor zowel geluidsarm als energiezuinig, wat zorgt voor een extra hoog gebruikerscomfort. De watchwinder is daarnaast instelbaar met behulp van het fraaie touchscreen. Hiermee stel je gemakkelijk de draairichting en het aantal turns per day in, voor een optimale wijze van opwinding van jouw automatische horloge. De flexibele horlogehouder waarvan de Benson Compact Single 1.WAG watchwinder is voorzien, zorgt ervoor dat vrijwel ieder formaat automatisch horloge zonder problemen in de watchwinder te plaatsen is. Je beschikt daarnaast met deze watchwinder van Benson over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Met deze laatste functionaliteit zorg je ervoor dat jouw automatische horloge beschermd is tegen overspanning.

Benson Compact Single 1.WAG Watchwinder

Al met al is de Benson Compact Single 1.WAG watchwinder een hoogwaardige watchwinder die vele voordelen biedt. Het compacte formaat van de watchwinder maakt je zeer flexibel wat betreft het plaatsen en verplaatsen van de watchwinder. De betrouwbare Japanse motor zorgt ervoor dat jouw automatische horloge altijd klaar is voor gebruik en dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over stilstand van je automatische horloge. Tot slot biedt de watchwinder niet alleen een veilige, maar ook uiterst elegante opbergplaats, waarmee het plaatje compleet is. Ook niet onbelangrijk is de aantrekkelijke prijs waarvoor deze watchwinder kan worden aangeschaft. Wil jij de Benson Compact Single 1.WAG watchwinder graag bestellen? Bekijk deze fraaie watchwinder dan nu bij ons in de webshop. Wij kunnen de watchwinders van Benson snel leveren, waardoor je gauw van je nieuwe aanwinst kunt gaan genieten. De Benson Compact Single 1.WAG watchwinder wordt door ons wereldwijd geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Bekijk nu de mogelijkheden bij ons in de webshop en overtuig direct jezelf!