Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 12 watchwinders

Geplaatst op 2 november 2021 om 13:29 uur

Een fraaie watchwinder voor het opwinden van 12 automatische horloges is vrijwel noodzakelijk als je meerdere automatische horloges hebt en die goed wilt verzorgen. Het primaire voordeel is natuurlijk dat je ervoor zorgt dat jouw automatische horloges mooi op tijd lopen. Stilstand van jouw automatische horloges is door het gebruik van een watchwinder definitief verleden tijd.

Een watchwinder voor 12 horloges koop je niet zonder voorbereiding. Het is niet alleen een flinke uitgave, maar je wilt ook het beste voor jouw horloges. Het is dus belangrijk dat je jouw wensen op een rijtje zet en kijkt naar verschillende merken. Hierdoor kan je een goede vergelijking maken en kiezen voor die watchwinder die het beste bij jou en jouw automatische horloges past.

In dit artikel bespreken we een watchwinder van Paul Design. Dit model komt uit de luxe Gentlemen serie. Deze modellen bieden eigenlijk alles wat je nodig hebt om jouw automatische horloges, ongeacht merk en model, veilig op te winden.

Paul Design is een merk uit het Verenigd Koninkrijk. Dit merk kenmerkt zich door solide techniek, luxe materialen en een fraaie afwerking. Paul Design biedt watchwinders voor zowel de liefhebber met bijvoorbeeld 2, 3 of 4 automatische horloges maar ook voor verzamelaars met een grotere horlogecollectie. Kenmerkend voor de watchwinders van dit merk is dat de prijs-/kwaliteitverhouding zeer goed is. Dit betekent dat je met een Paul Design watchwinder kiest voor ‘waar voor je geld’.

Met een watchwinder van Paul Design kies je bovendien voor een klassiek stijlvol design met een traditionele look. Paul Design kiest voor het vervaardigen van haar horlogeaccessoires alleen voor hoogwaardige materialen zoals edelstaal, glas en hout. Ook de afwerking van de modellen is tot in de puntjes verzorgd. Paul Design gaat dan ook voor niets anders dan perfectie.

Binnen de collectie van Paul Design vinden we onder andere de Paul Design Gentlemen 12 watchwinders. Deze watchwinders zijn uitermate geschikt voor het opwinden van 12 automatische horloges. Deze modellen zijn zo ontworpen dat ze alle ogen naar zich toe weten te trekken en iedere horlogeverzameling eer aan doen. Maar veel belangrijker is dat ze elk automatisch horloge opwinden, ongeacht of het een Breitling, Rolex, Omega of Tag Heuer is.

De Paul Design Gentlemen 12 watchwinders hebben een luxe uitstraling en zijn gemaakt van bijzonder mooi hout. Er zijn 3 varianten met keuze uit de kleuren Black Apricot, Black Shadow en Macassar. Bij ieder van deze kleurvariaties is de houtnerf zichtbaar wat de watchwinders een geheel eigen en unieke look geeft. De watchwinders zijn afsluitbaar door middel van het luxe glazen deur met vingerprint techniek. Hiermee voorkom je dat onder meer vuil, stof en condens bij je horloges kunnen komen.

Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot watchwinder

Het vingerprint slot is echter niet het enige stukje hoogstaande techniek waar Paul Design gebruik van maakt. Zo is er bijvoorbeeld ook het moderne touchscreen. Deze maakt het mogelijk de rotoren ieder afzonderlijk in te stellen wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Doordat elke rotor individueel ingesteld kan worden weet je zeker dat ieder van jouw horloges op exact de juiste wijze wordt opgewonden. De Paul Design Gentlemen 12 watchwinders zijn daarnaast uitgerust met een ingebouwde LED verlichting. Deze eigenschap zorgt ervoor dat jij een extra goed zicht hebt op jouw horloges, zelfs tijdens het opwindproces. Je gebruikt je watchwinder zo niet alleen om je horloges van energie te voorzien, maar ook als veilige opbergplaats en als display voor jouw verzameling.

Paul Design maakt gebruik van Japanse motoren, zo ook voor de Gentlemen 12 watchwinders. Deze motoren bieden een bijzonder hoog gebruikscomfort doordat ze zowel stil in gebruik als energiezuinig zijn. Bovendien staan ze erom bekend dat ze zeer betrouwbaar en degelijk zijn. Met de modellen uit de Gentlemen 12 serie heb je de beschikking over de drie draairichtingen (met de klok mee, tegen de klok in en afwisselend beide richtingen) en een overwind protectie. Bovendien wordt er bij de watchwinders ook nog een afstandsbediening meegeleverd, waarmee je elke instelling op afstand naar wens kan veranderen.

Op technisch gebied heeft Paul Design duidelijk niets aan het toeval overgelaten. De watchwinders zijn dan ook zeer compleet en hebben alles in huis om jouw horloges op de meest doeltreffende en efficiënte wijze van energie te voorzien. Ook wat betreft de vormgeving en de uitstraling van de watchwinders kies je met een exemplaar van Paul Design voor de absolute top. De prijs daarentegen, is heel aantrekkelijk. Zeker wanneer je het vergelijkt met merken die soortgelijke watchwinders aanbieden. Dit maakt dat er weinig merken zijn die kunnen concurreren met een merk als Paul Design. Het merk weet met deze watchwinders dan ook een breed publiek aan te spreken. Ook voor de verzamelaar die een watchwinder prefereert welke is voorzien van de modernste techniek en een stijlvolle uitstraling, is Paul Design een uitstekende keuze.

Wanneer je besluit een watchwinder van Paul Design aan te kopen adviseren wij je om dit bij een officieel dealer te doen. Als officieel dealer van Paul Design zijn wij staat jou de meest actuele collecties en de scherpste prijzen te bieden. Bovendien kunnen wij je altijd bijstaan met raad en daad waar nodig en de juiste service bieden. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van zowel watchwinders als horloges zullen wij je zeker van dienst kunnen zijn.

Iedere watchwinder van Paul Design wordt door ons geleverd met een duidelijke handleiding en 2 jaar garantie. Natuurlijk zorgen wij voor een zorgvuldig ingepakt pakketje en verzenden wij deze wereldwijd veilig en snel met DPD, Fedex of PostNL. Wacht dus niet langer en kies jouw favoriete Paul Design watchwinder uit ons uitgebreide assortiment!