Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series 6.16.B watchwinder

Geplaatst op 26 oktober 2021 om 13:37 uur

Het Nederlandse merk Benson is inmiddels de benchmark op gebied van watchwinders. Deze horlogeaccessoire is meer en meer belangrijk geworden in de collectie van de horlogeverzamelaar. Maar niet alleen verzamelaars van horloges gebruiken een watchwinder. Steeds meer wordt deze horlogeaccessoire ook gebruikt door liefhebbers met 1 of 2 automatische horloges. Simpelweg omdat het gebruik van deze horlogeaccessoire niet alleen handig en gemakkelijk is, maar vooral omdat het de duurzaamheid en het behoud van automatische horloges ten goede komt.

Stel je hebt meerdere automatische horloges, dan staan er altijd een paar stil omdat je er maar één kan dragen. Dit wil je voorkomen want stilstand betekent achteruitgang. In dit artikel richten wij onze pijlen op een watchwinder voor 6 horloges met een aantrekkelijke prijs.

Op het gebied van vernieuwing, technologie en kwaliteit biedt het moderne merk Benson alles wat de echte kenner wenst in een watchwinder. Benson is een merk afkomstig van Nederlandse bodem en heeft door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan betreffende automatische horloges en de daarmee onlosmakelijk verbonden watchwinder. Benson biedt binnen de collectie zowel watchwinders die geschikt zijn voor het opwinden voor één horloge, als modellen die geschikt zijn voor meerdere horloges. Met deze mogelijkheden in combinatie met de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding van het merk weet Benson een breed publiek aan te spreken.

Eén van de meest luxueuze modellen uit de collectie van Benson is afkomstig uit de Benson Black series. De modellen binnen deze serie bieden een ultiem gevoel van comfort en luxe met daarnaast verschillende mooie extra functionaliteiten. Deze modellen zijn dan ook uitermate geschikt wanneer je meer zoekt in een watchwinder dan enkel een doeltreffende opwinding.

De Benson Black Series 6.16.B watchwinder is geschikt voor het opwinden van 6 automatische horloges. Dit model biedt echter meer,  namelijk een extra opbergplek voor 5 andere horloges. Benson biedt hiermee de mogelijkheid al je horloges of eventuele andere sieraden overzichtelijk bij elkaar te bewaren. Deze opbergruimte is afsluitbaar met een soft close deksel voor een optimale bescherming van je horloges en sieraden. Ook de horloges die worden opgewonden kunnen rekenen op een zeer goede bescherming tegen beschadigingen en invloeden van buitenaf. Zo sluit je de watchwinder aan de voorkant af met een luxe glazen deur en is de binnenkant voorzien van een speciaal soft velvet. De watchwinder is gemaakt van hout en  uitgevoerd in de kleur zwart, waarmee deze passend is in vrijwel elk interieur. Verder is de watchwinder aan de buitenkant voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag, met deze hoogwaardige kwaliteit kies je dus voor een uitermate duurzaam product.

Ook op het gebied van techniek heeft Benson alles uit de kast gehaald voor de Benson Black Series 6.16.B watchwinder. Zo loopt de bediening van de watchwinder middels een zeer modern touchscreen. Met behulp van dit touchscreen stel je eenvoudig onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Elk horloge kan je individueel, exact naar de vereisten van het horloge, opwinden. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat ieder horloge afzonderlijk op zijn wenken bediend wordt.

Benson Black Series 6.16.B watchwinder

Daarnaast biedt de Benson Black Series 6.16.B watchwinder een ingebouwde LED verlichting, zodat je altijd een goed zicht houdt op je geliefde horlogeverzameling. Met de speedwinding functie kun je je horloges gemakkelijk in een korte tijd van de benodigde energie voorzien. Dit is natuurlijk ideaal als je even niet zoveel tijd hebt. Deze watchwinder is uitgerust met 6 kwalitatieve motoren van Japanse komaf. Deze motoren staan er onder meer om bekend energiezuinig te zijn in gebruik. Bovendien zijn ze in staat hun werk vrijwel stil uit te voeren. Deze eigenschap maakt het mogelijk de watchwinder ook bijvoorbeeld op je werkplek of in je slaapkamer te plaatsen zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden. Tot slot is deze watchwinder voorzien van een overwind protectie en USB aansluiting. Kortom, met de Benson Black Series 6.16.B watchwinder kies je voor een uiterst luxe horlogeaccessoire met alles erop en eraan. Bovendien betaal je hiervoor niet de hoofdprijs, wat dit model natuurlijk extra aantrekkelijk maakt.

Binnen de Benson Black Series is er naast de Benson Black Series 6.16.B ook de keuze voor modellen die ruimte bieden voor bijvoorbeeld 2, 4 of 8 horloges. Voor elke liefhebber en/of verzamelaar is er dan ook een passende Benson watchwinder te vinden. Of je nu kiest voor een model uit de luxe Benson Black Series of een exemplaar uit één van de andere series van dit uitzonderlijke merk, met een watchwinder van Benson kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Benson biedt naast de modellen met kwalitatieve Japanse motoren nu ook modellen met Zwitserse motoren. Neem eens een kijkje binnen de Swiss Series collectie. Behalve de Zwitserse kwaliteit van de motoren is een extra voordeel dat deze watchwinders volledig worden geassembleerd in Nederland. Kwaliteit ten top dus!

Iedere Benson watchwinder wordt uiteraard stevig verpakt verzonden, samen met een adapter, handleiding en certificaat. Op de Benson Black Series watchwinders ontvang je bovendien 2 jaar garantie. Je bestelt deze watchwinders en nog vele andere eenvoudig, veilig en snel in onze webshop. Plaats dus nu je bestelling zodat je snel van je nieuwe aankoop kunt gaan genieten en jouw automatische horloges nooit meer onnodig stilstaan!