Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder

Geplaatst op 14 september 2022 om 09:00 uur

Watchwinders worden steeds meer gebruikt door horlogeliefhebbers om hun geliefde en waardevolle automatische horloges in op te winden. Deze horlogeaccessoires zijn uitermate handig en de “must have” accessoire wanneer je een automatisch horloge hebt. Niet alleen staan jouw automatische horloges nooit meer stil, ook bewaar je jouw horloges veilig en op één plek in een watchwinder.

Er zijn diverse verschillende merken op het gebied van watchwinders. Populaire merken zijn Benson, Paul Design, Bernard Favre en Swiss Kubik. Over dit laatste merk gaan we het hebben in dit artikel.

Een merk dat kwaliteit levert is continue op zoek naar verbetering en vernieuwing van hun producten. De techniek op dit gebied staat immers ook niet stil en geen enkel merk wil achter de feiten aanlopen. Sterker nog, de meeste vooraanstaande watchwinder merken zien zichzelf als een pionier op dit gebied en proberen zelf koploper te zijn in de ontwikkelingen. Zo zijn de watchwinders van deze merken steeds weer voorzien van de modernste technieken op dit gebied en weet jij zeker dat jouw automatische horloges op de meest efficiënte en veilige wijze worden opgewonden.

Een gerenommeerd merk dat watchwinders produceert die behoren tot de beste ter wereld, is het Zwitserse merk Swiss Kubik. Swiss Kubik zorgt ervoor zijn producten continue te verbeteren door samen te werken met de meest ervaren Zwitserse ambachtslieden en de beste materialen te gebruiken. Binnen 10 jaar tijd heeft Swiss Kubik al de 6e generatie mechanismen weten te realiseren, wat op zichzelf al zeer bewonderenswaardig is. Mooie materialen die door dit merk onder andere worden ingezet zijn aluminium, leder en hout.

Alle Swiss Kubik watchwinders worden in Zwitserland ontworpen en met de hand gemaakt. De watchwinders van het merk kenmerken zich wat betreft design door de kubusvorm die in ieder afzonderlijk model terugkomt. De watchwinders zijn allemaal compact van vorm en daarmee zeer gemakkelijk te plaatsen in welk interieur dan ook. Bovendien maakt dit het ook makkelijk om je watchwinder mee te nemen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de watchwinder mee te nemen wanneer je op reis gaat of tijdens het werk op kantoor. Deze mogelijkheden worden nog eens gemakkelijker gemaakt doordat de watchwinders van Swiss Kubik tot maar liefst 3 jaar kunnen functioneren op slechts één set AA batterijen. Doordat er bovendien geen aansluiting op de netstroom noodzakelijk is plaats je de Swiss Kubik watchwinders zonder problemen in de kluis.

De collectie van Swiss Kubik biedt verscheidene soorten watchwinders. Niet alleen op het gebied van materiaal en design biedt Swiss Kubik diversiteit, maar ook wat betreft capaciteit zijn er verschillende mogelijkheden. Zo biedt het merk watchwinders voor het opwinden van 1, 2, 3, 4, 6, 8 of zelfs 12 horloges tegelijkertijd. Swiss Kubik spreekt hiermee niet alleen de liefhebber met 1 of enkele automatische horloges aan, maar ook de echte liefhebber. Wanneer je op zoek bent naar een watchwinder die specifiek geschikt is voor het opwinden van een enkel horloge, lichten wij graag een model uit de collectie voor je uit. Het gaat dan om de Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder.

De Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder is een zeer populair model. Deze watchwinder is gemaakt van aluminium en daarmee licht in gewicht. De watchwinder is zowel wat betreft de buiten- als de binnenkant uitgevoerd in de kleur zwart en daarmee passend in vrijwel ieder interieur. Natuurlijk is deze watchwinder voorzien van een Swiss made motor. Zwitserse motoren van dit kaliber staan erom bekend zeer betrouwbaar en daarnaast energiezuinig en geluidsarm te zijn. Dit zijn allen zeer grote voordelen als het gaat om de aanschaf van een hoogwaardige watchwinder. Het aantal omwentelingen per dag is instelbaar, voor een perfect passende wijze van opwinding specifiek voor jouw horloge. Het instellen van deze watchwinder kan gemakkelijk en snel met behulp van de USB aansluiting en Bluetooth functie. De watchwinder is dan ook geschikt voor alle automatische horloges, ongeacht het type of merk horloge. Ook de horlogehouder van de watchwinder is passend voor de meeste horloges in omloop. Wanneer je echter een erg klein horloge in bezit hebt is het mogelijk een kleinere horlogehouder bij te bestellen. Zo weet je zeker dat jouw horloge perfect zal passen in deze watchwinder. Wanneer je je watchwinder graag wilt kunnen afsluiten, voor een optimaal veilig gevoel, is dit ook mogelijk. Je kunt hiervoor speciaal een glazen deurtje tegen een meerprijs bijbestellen. Natuurlijk is deze watchwinder uitgerust met een overwind protectie, speciaal om overspanning te voorkomen.

Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder

Een high-end watchwinder als de Swiss Kubik Aluminium Black koop je bij voorkeur altijd bij een officieel dealer van het merk. Dit heeft verschillende voordelen. Je bestelt hier natuurlijk met een prettig en veilig gevoel. Daarnaast kan een officieel dealer een goed antwoord geven op je vragen en je desgewenst voorzien van een passend advies. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met kwalitatieve watchwinders en zijn bovendien officieel dealer van Swiss Kubik. Wij leveren iedere Swiss Kubik watchwinder met maar liefst 3 jaar garantie en een uitgebreide handleiding. Natuurlijk zorgen wij er altijd voor dat jouw nieuwe aanwinst goed verpakt bij je afgeleverd wordt.

Naast de Swiss Kubik Aluminium Black bieden wij nog een groot aantal andere watchwinders van Swiss Kubik in onze webshop. Je vindt hier watchwinders van het merk met meer luxe en een chique uitstraling, maar ook meer basic modellen, zoals de Startbox modellen, van het merk voor een minder groot budget. Daarnaast is er voor zowel diegene met een enkel automatisch horloge als voor de echte verzamelaar genoeg te kiezen. Neem dus nu een kijkje in onze webshop en kies voor jouw favoriet!