Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinder voor 3 automatische horloges

Geplaatst op 8 september 2022 om 11:22 uur

De watchwinder is steeds meer een populaire accessoire voor het opwinden van automatische horloges. Ongeacht welk merk automatisch horloge je hebt is een watchwinder een hulpmiddel waardoor het horloge altijd netjes opgewonden is zodat je het altijd gelijk kan dragen. Je hoeft de tijd, datum en andere functies niet meer opnieuw in te stellen. Daarnaast zorgt een watchwinder voor het behoud van de horloges omdat ze de techniek binnenin het horloge in beweging houden.

Het kan best een uitdaging zijn om de watchwinder te vinden die het beste bij jou, jouw portemonnee en je automatische horloges past. Wij helpen je graag een handje om het kaf van het koren te scheiden en te kiezen voor een goede prijs-/kwaliteitverhouding. In dit artikel richten wij ons op de kleine verzamelaar met 3 tot 4 automatische horloges in het bezit. We hebben ervoor gekozen 3 verschillende watchwinders voor 3 automatische horloges voor je onder de loep te nemen, ieder geschikt voor het opwinden van 3 automatische horloges. Daarbij hebben we modellen geselecteerd van 2 verschillende merken waarbij je absoluut waar voor je geld krijgt.

De eerste watchwinder die we willen benoemen is afkomstig van het Nederlandse merk Benson. Dit merk staat er bekend om zeer goede kwaliteit te leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Het model waar we het specifiek over gaan hebben is de Benson Compact Triple 3.BS. Deze watchwinder is compact en modern vormgegeven en gemaakt van hout. Zowel het exterieur als het interieur van deze horlogeaccessoire zijn uitgevoerd in de kleur zwart. De binnenkant is voorzien van een zachte stof ter bescherming van je horloges. De watchwinder is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren die verschillende voordelen bieden. Zo zijn ze energiezuinig en bovendien stil in gebruik. Deze laatste eigenschap maakt het mogelijk de watchwinder zonder zorgen te plaatsen op plekken waar stilte gewenst is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de slaapkamer of op kantoor. Daarnaast zijn deze motoren van Japanse origine krachtig genoeg om ieder type en merk automatisch horloge van de benodigde energie te kunnen voorzien.

De Benson Compact Triple 3.BS is uitgerust met een handig touchscreen. Hiermee kun je gemakkelijk en snel de instellingen wijzigen. Dit kan per rotor afzonderlijk waardoor je de instellingen per horloge individueel optimaal kunt benutten.  Wanneer je wilt is het ook mogelijk de ingebouwde LED verlichting in te schakelen. Hiermee zorg je ervoor dat je op ieder gewenst moment, zelfs tijdens het opwindproces, je horloges goed kunt bekijken. De watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Bovendien is er de handige powerwinding functie. Hiermee kun je je horloges in korte tijd van de benodigde energie voorzien, ideaal als je weinig tijd hebt! Tot slot is de watchwinder voorzien van speciale flexibele horlogehouders. Hier kan vrijwel elk formaat horloge moeiteloos in worden vastgeklikt. Je kiest kort gezegd met de Benson Compact Triple 3.BS voor een stijlvol design met een moderne look. Maar ook voor kwaliteit, mooie functionaliteiten en duurzaamheid. En dat tegen een scherpe prijs! Wanneer je deze watchwinder bij ons bestelt, ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en een adapter.

Het tweede model dat we graag even voor je uitlichten, is eveneens afkomstig uit de collectie van Benson. Het gaat dan om de Benson Compact Triple 3.WAS. Natuurlijk is ook dit model geschikt voor het opwinden van 3 automatische horloges tegelijkertijd. Ook deze watchwinder is voorzien van kwalitatieve Japanse motoren. Deze variant van de Benson Compact Triple is uitgevoerd in de kleur bruin. Ook dit model is gemaakt van hout en voorzien van een zwarte bekleding aan de binnenkant. Natuurlijk ontbreken ook bij deze watchwinder het touchscreen, de LED verlichting en powerwinding functie niet. Welk automatische horloges je dan ook in huis hebt, met deze watchwinder van Benson voorzie je ze probleemloos van de benodigde energie. Je weet met deze watchwinder dan ook zeker dat jouw horloges altijd klaar zijn voor gebruik. Bovendien kies je met dit model voor een veilige opbergplaats voor jouw geliefde horloges. Ook deze watchwinder wordt door ons wereldwijd verzonden en geleverd met 2 jaar garantie. Naast de bovengenoemde 2 modellen biedt Benson de Compact watchwinders ook aan met een capaciteit voor 1 of 2 horloges.

Het derde en laatste model watchwinder dat we nader onder de loep nemen, is afkomstig van het Duitse merk Chronovision. Het gaat specifiek om de Chronovision Ambiance III 70050/150.17.11. Deze horlogeaccessoire is gemaakt van carbon en heeft een uiterst luxe uitstraling. Dit model is uitgevoerd in de kleur zwart. Met het glazen deurtje sluit je de watchwinder gemakkelijk af, waardoor je horloges beschermd zijn tegen verschillende invloeden van buitenaf, zoals vocht stof en condens. De Chronovision Ambiance III 70050/150.17.11 is voorzien van Duitse motoren, die bekend staan als betrouwbaar en duurzaam. Dit model is bovendien zeer compleet te noemen. Zo biedt dit model de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, maar daarnaast ook een sleep mode, powerwinding functie en een start/stop systeem. Het oog voor detail wordt benadrukt doordat deze horlogeaccessoire altijd op een 12 uurs positie start en stopt. Bovendien is deze watchwinder voorzien van een USB aansluiting en Blue tooth. Hiermee is het mogelijk altijd en overal jouw watchwinder in te stellen wat betreft draairichting en aantal turns per day. Uiteraard is het mogelijk dit per rotor apart te doen, voor een optimale opwinding voor ieder specifiek horloge. Tot slot biedt ook deze Chronovision Ambiance III 70050/150.17.11 een ingebouwde LED verlichting, voor een goed zicht op jouw horloges.

Natuurlijk vind je in onze webshop nog vele andere modellen watchwinders die absoluut het bekijken waard zijn. Wij hebben speciaal voor jou op dit gebied enkel het beste geselecteerd en opgenomen in ons assortiment! In ieder geval heb je met de bovengenoemde 3 modellen alvast kennis kunnen maken met watchwinders met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding en luxe uitstraling!