Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland
3

Swiss Kubik Aluminium Navy Blue watchwinder

Geplaatst op 16 juni 2023 om 14:34 uur

Wanneer je een watchwinder wilt aanschaffen om jouw automatische horloge op perfecte wijze te kunnen opwinden, kies je natuurlijk het liefst voor een merk dat de Zwitserse horlogeproducenten met vertrouwen aanbevelen. Het Zwitserse merk Swiss Kubik is zo’n merk. De watchwinders van Swiss Kubik zijn voorzien van de beste Zwitserse technologie. Swiss Kubik is pas tevreden wanneer hun watchwinders voldoen aan het toppunt van perfectie. Bovendien hecht het merk aan traditie, maar heeft daarnaast innovatie en vernieuwing ook zeer hoog op het prioriteitenlijstje staan. Dit heeft geresulteerd in een collectie watchwinders die behoren tot het neusje van de zalm.

Swiss Kubik Aluminium Navy Blue watchwinder

Iedere afzonderlijke watchwinder van Swiss Kubik biedt een milde en doeltreffende wijze van opwinding voor ieder automatisch horloge. Het maakt hierbij niet uit welk type of merk automatisch horloge dit is. Swiss Kubik staat wereldwijd bekend als één van de beste merken. Daarnaast hebben de watchwinders van het merk nog meer kenmerkende eigenschappen. De eerste is het kubusvormige design. Doordat alle watchwinders een kubusvorm hebben of een meervoud van verschillende kubussen, zijn ze heel herkenbaar. Toch biedt Swiss Kubik wat betreft uitstraling verschillende soorten watchwinders. Dit komt doordat de watchwinders van het merk in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar zijn. Zo zijn er Swiss Kubik watchwinders gemaakt van leder, hout, aluminium en polyamide. Bovendien kun je kiezen uit watchwinders in verschillende kleuren. Zo vind je binnen de Swiss Kubik Startbox serie watchwinders in levendige kleuren zoals aqua, blauw, rood en oranje.

We hebben voor dit artikel een specifieke watchwinder van Swiss Kubik voor je geselecteerd, waar we je graag meer over willen vertellen. Het gaat om de Swiss Kubik Aluminium Navy Blue watchwinder, dit is één van de luxere modellen van het merk, geschikt voor het opwinden van één horloge. Deze watchwinder is gemaakt van aluminium. Dit materiaal heeft als voordeel dat het sterk is en tegelijkertijd licht in gewicht. Het exterieur van de watchwinder is donkerblauw van kleur en de binnenkant zwart. Dit biedt een mooi contrast.

Deze watchwinder is geschikt voor ieder type automatisch horloge. Indien je een erg klein dames- of herenhorloge in het bezit hebt, is het mogelijk een kleinere horlogehouder bij te bestellen. De watchwinder kan daarnaast ook afsluitbaar gemaakt worden door een speciaal glazen deurtje bij te bestellen. Hiermee zorg je ervoor dat je jouw horloge beschermt tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld vocht, stof en vuil, maar ook ongewenste kinderhandjes. Uiteraard is de Swiss Kubik Aluminium Navy Blue voorzien van een Swiss made motor, waarop je altijd kunt vertrouwen. Met deze motor als solide basis zorgt Swiss Kubik voor een energiezuinige en bovendien stille wijze van opwinding. Je hoeft met de Swiss Kubik Aluminium Navy Blue daardoor dus niet bang te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Dit maakt deze watchwinder dan ook een uitstekende keuze wanneer je je watchwinder graag op bijvoorbeeld de slaapkamer, studeerkamer of werkkamer wilt kunnen plaatsen. Dit model is daarnaast instelbaar wat betreft het aantal turns per day. Het instellen van de watchwinder is gemakkelijk en eenvoudig, door middel van de handige USB aansluiting. Natuurlijk is deze watchwinder ook voorzien van een overwind protectie. Dit zorgt ervoor dat jouw horloge is beschermd tegen overspanning wanneer deze wordt opgewonden. De Swiss Kubik Aluminium Navy Blue functioneert tot slot met behulp van een set AA batterijen, waarop deze watchwinder tot wel drie jaar probleemloos kan functioneren.

Kort samengevat kies je met de Swiss Kubik Aluminium Navy Blue voor de welbekende Swiss made kwaliteit en voor een stukje duurzaamheid. Deze watchwinder zorgt ervoor dat jouw automatische horloge klaar is voor gebruik en dat deze veilig beschermd kan worden opgeborgen. Jouw horloge komt extra mooi uit in het moderne en stijlvolle design en je hebt weinig ruimte nodig om deze watchwinder te kunnen plaatsen. Meenemen op reis of naar kantoor en het plaatsen in een kluis zijn zeer goed mogelijk door het handzame formaat in combinatie met het functioneren op batterijen. Jouw horloge wordt met deze watchwinder niet alleen op de juiste wijze van energie voorzien, daarnaast wordt ook de olieverdeling door middel van de rotatie perfect geregeld. Je bent met de Swiss Kubik Aluminium Navy Blue dan ook verzekerd van de beste verzorging van jouw automatische horloge.

Watchwinders.nl is officieel dealer van Swiss Kubik. Je bestelt de Swiss Kubik Aluminium Navy Blue veilig en snel bij ons in de webshop. Naast dit model vind je hier ook nog vele andere aansprekende en hoogwaardige modellen van het merk. Iedere Swiss Kubik watchwinder wordt door ons geleverd met de ruime garantietermijn van maar liefst drie jaar. Dit benadrukt nog eens het vertrouwen van het merk in de eigen producten. Wanneer je niet weet welke Swiss Kubik watchwinder nu het beste bij jou en je horloges past, helpen wij je graag verder.

Niet alleen de liefhebber met één of enkele automatische horloges, maar ook de echte verzamelaar kan binnen de collectie van Swiss Kubik terecht. Bekijk daarom nu de vele mogelijkheden en laat je verrassen!