Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Masterbox watchwinders voor 8 horloges

Geplaatst op 30 september 2021 om 13:47 uur

Watchwinders voor 8 horloges worden steeds populairder. Ze zijn ontzettend handig want je hebt geen omkijken meer naar jouw automatische horloges, ze staan altijd goed ingesteld qua tijd en datum en zijn voorzien van voldoende energie om een horloge direct te dragen. Daarnaast is een watchwinder voor 8 horloges niet alleen een horlogeaccessoire maar ook een interieurstuk. Grotere modellen van deze horlogeaccessoire zijn vaak prachtig ontworpen en gemaakt van fraaie materialen. Ze zijn niet alleen functioneel maar zeker ook optisch gezien een meerwaarde. Wanneer je jouw automatische horloges opwindt in een goede watchwinder ziet dit er spectaculair uit. De combinatie van Swiss made horloges en Swiss made watchwinders vormt eigenlijk het beste van twee werelden.

Swiss Kubik Masterbox watchwinders voor 8 horloges

Een goed voorbeeld van een watchwinder merk van hoge Zwitserse kwaliteit, dat zeker bij de liefhebber bekend zal zijn, is het merk Swiss Kubik. Swiss Kubik is wereldwijd bekend en dat is zeker niet voor niets. Swiss Kubik biedt een ruime collectie watchwinders die gekenmerkt wordt door de kubusvormige designs en de hoogwaardige Zwitserse kwaliteit. De modellen van Swiss Kubik zijn compact en zijn bovendien werkzaam op batterijen. Deze eigenschappen bieden als voordeel dat je de horlogeaccessoires van Swiss Kubik gemakkelijk mee kunt nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Ook het plaatsen van de Swiss Kubik watchwinder in een kluis wordt hiermee een goede optie, wanneer je voor optimale veiligheid wilt gaan.

De watchwinders van Swiss Kubik zijn uiteraard voorzien van een hoogwaardige motor van Zwitserse makelij. Niet alleen zijn deze motoren zeer kwalitatief, betrouwbaar en duurzaam. Ze staan er ook om bekend dat ze energiezuinig zijn en bovendien geluidsarm.  In de collectie van Swiss Kubik is gebruik gemaakt van diverse materialen. Zo zien we materialen als hout, aluminium, polyamide en leder voorbijkomen. Op een geheel ander gebied kunnen we de collectie van Swiss Kubik ook divers noemen. Dit heeft te maken met de capaciteit van de watchwinders. Zo biedt Swiss Kubik watchwinders met ruimte voor het opwinden van zowel 1, 2, 3, 4, 6, 8 en zelfs 12 automatische horloges. Dit maakt de collectie van Swiss Kubik interessant voor zowel de liefhebber met één of enkele horloges als voor de echte verzamelaar met een groter aantal horloges in het bezit. Ook maken we onderscheid tussen de verschillende series watchwinders, namelijk de Startbox en Masterbox series.

Binnen de collectie van Swiss Kubik vinden we onder meer de Swiss Kubik Masterbox watchwinders voor 8 horloges. Deze watchwinders zijn uitermate geschikt voor de echte horlogeverzamelaar. De watchwinder is leverbaar in verschillende mooie kleuren kwaliteitsleder. Zo is er de keuze uit de kleuren zwart, cognac en bruin. Daarnaast zijn er van deze variant watchwinders ook modellen vervaardigd uit prachtig hout, verkrijgbaar in de kleuren Macassar, Wenge Gold en Dark Yacht. Alle watchwinders uit de Swiss Kubik 8 W serie hebben een luxe uitstraling en strakke vormgeving zoals we gewend zijn van Swiss Kubik. Een aantal modellen van de Swiss Kubik Masterbox watchwinders voor 8 horloges zijn uitgerust met speciale plexi glaasjes, deze zijn optioneel. Door middel van deze plexi glaasjes bescherm je je horloges ook tegen invloeden van buitenaf wanneer ze geplaatst zijn in de watchwinder. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan vocht, condens, stof en vuil.

De Swiss Kubik Masterbox watchwinders zijn eenvoudig en snel programmeerbaar met behulp van de USB aansluiting. Dit maakt dat deze watchwinders een optimaal gebruikscomfort bieden. Zo stel je bijvoorbeeld gemakkelijk het aantal toeren per dag in. Uiteraard zijn ook deze watchwinders uitgerust met een Swiss made motor, waarmee je verzekerd bent van een duurzame en solide basis voor je watchwinder. Deze watchwinders zijn verder voorzien van een overwind protectie en functioneren eveneens op batterijen. De watchwinders van Swiss Kubik kunnen gemiddeld zo’n 3 jaar op een set AA batterijen functioneren, zodat je hier nauwelijks omkijken naar hebt.

Swiss Kubik biedt als extra optie om een adapter en eventueel kleinere horlogehouders bij te bestellen. Dit is erg handig wanneer je in het bezit bent van kleinere dames- of herenhorloges. Zo kun je jouw watchwinder zo compleet maken als je zelf wilt. Uiteraard zijn deze Swiss Kubik watchwinders geschikt voor elk automatisch horloge, dit ongeacht het merk of type horloge. De horlogeaccessoires van Swiss Kubik weten moeiteloos zelfs de meest zware horloges van de benodigde energie te voorzien.

De Swiss Kubik Masterbox watchwinders voor 8 horloges zijn dus een zeer mooie keuze wanneer je zo’n 8 of 9 automatische horloges in het bezit hebt en het beste wilt voor jouw automatische horloges. Wanneer je voor één van deze watchwinders kiest ben je niet alleen verzekerd van een sublieme wijze van opwinding van jouw geliefde horloges. Daarnaast bieden deze watchwinders namelijk ook een veilige en solide opbergplaats voor jouw horloges en dienen deze bovendien als display voor jouw verzameling. Een watchwinder van Swiss Kubik zal zowel voor elke verzameling als voor ieder interieur een waardevolle toevoeging zijn.

Watchwinders.nl is officieel dealer van Swiss Kubik watchwinders. Wij hebben alle populaire modellen op voorraad en verzenden wereldwijd. Wanneer je kiest voor een watchwinder van Swiss Kubik dan ben je verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast bieden wij jou maar liefst 3 jaar garantie op de watchwinders van dit merk. Dit zegt genoeg over het vertrouwen van Swiss Kubik in haar eigen producten. De watchwinders worden na bestelling door ons zorgvuldig verpakt en naar jou verzonden met een duidelijke handleiding.

Laat jij jouw automatische horloges stilstaan? Of wind jij ze liever op in een Swiss Kubik watchwinder zodat je de horloges altijd direct kunt dragen wanneer jij dat wilt? Je weet vast al wat wij jou zouden adviseren…