Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact 2.WS watchwinder

Geplaatst op 6 oktober 2021 om 14:54 uur

Heb jij één of meerdere automatische horloges? Zoals je weet kan je er maar één tegelijkertijd dragen en liggen de andere horloges stil. Zonde, want dat is helemaal niet nodig. Wat zeker is, is dat stilstand absoluut niet goed is voor automatische horloges. Je kan ze beter in beweging houden zoals de tijd goed staat en alle bewegende onderdelen genoeg beweging krijgen. Als je op zoekt bent naar een watchwinder voor het opwinden van 2 automatische horloges dan moet je zeker even doorlezen.

De noodzakelijkheid van een goede watchwinder is jou vast en zeker wel bekend. Op dit gebied zijn er tal van merken die verschillende watchwinders aanbieden in allerlei soorten en maten. Zowel Zwitserland als Duitsland staan hierbij zeer goed bekend, maar ook ons eigen land herbergt een bijzonder mooi watchwinder merk in deze branche. We hebben het dan over het innovatieve merk Benson, dat veel kennis en ervaring heeft op dit gebied. Benson weet precies wat een echte liefhebber en/ of verzamelaar belangrijk vindt bij de keuze van een goede watchwinder. Dit uit zich dan ook in een diverse en kwalitatieve collectie waarbij watchwinders voor zowel de liefhebber met één horloge als de echte verzamelaar breed vertegenwoordigd zijn. Ook wat betreft budget geldt dat er diverse mogelijkheden zijn, dit maakt Benson een merk dat toegankelijk is voor een breed publiek. In ieder geval staat Benson bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van haar producten.  Naar welke watchwinder uit de collectie jouw voorkeur ook uitgaat, je krijgt altijd een watchwinder van hoogwaardige kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

In dit artikel zetten we graag een specifieke watchwinder Benson collectie in het zonnetje. We hebben het dan over de Benson Compact 2.WS watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges en kan uiteraard worden gebruikt voor alle automatische horloges, ongeacht het merk of type horloge. Heb je een horloge van Rolex, Oris of Omega, dat is geen enkel probleem. Deze watchwinder windt deze horloges veilig en professioneel.

Door de compacte vormgeving is de Benson Compact 2.WS watchwinder gemakkelijk te plaatsen en eventueel te verplaatsen. De watchwinder heeft een moderne en strakke uitstraling en is uitgevoerd in de kleur wit. Mede door de neutrale kleurkeuze is deze watchwinder passend in vrijwel elk interieur. Dit in combinatie met het zwarte interieur van de watchwinder maakt bovendien dat de watchwinder een chique uitstraling heeft. De watchwinder is vervaardigd uit hoogwaardig hout, dat bijzonder mooi is afgewerkt.

Ook op technisch vlak is deze watchwinder zeer modern te noemen. Om te beginnen beschik je met deze watchwinder over een modern touchscreen. Hiermee stel je eenvoudig de draairichting en aantal rotaties per dag in, per horloge afzonderlijk. Dit maakt dat je dit precies kunt afstemmen op wat jouw horloge nodig heeft. Verder is de watchwinder voorzien van een ingebouwde LED verlichting, zo kun je op ieder moment je geliefde horloges bekijken. Doordat Benson gebruik maakt van flexibele horlogehouders zal vrijwel elk horloge, ongeacht de maat, moeiteloos in de houder geklikt kunnen worden.

De Benson Compact 2.WS watchwinder beschikt over alle draairichtingen en een overwind protectie. Met behulp van de speedwinding functie is het mogelijk de horloges in korte tijd op te winden. Wat betreft de motoren is er gebruik gemaakt van Japanse motoren, die erom bekend staan energiezuinig in gebruik te zijn. Daarnaast zijn ze betrouwbaar, duurzaam en solide en zijn ze in staat vrijwel geluidloos te functioneren. Deze eigenschappen zorgen voor een optimaal gebruikscomfort. De Benson Compact 2.WS watchwinder is ook leverbaar in modellen voor een enkel automatisch horloge en in modellen geschikt voor 3 horloges.

Benson Compact 2.WS watchwinder

Met de Benson Compact 2.WS watchwinder ben je absoluut verzekerd van een juiste energievoorziening voor je horloges. In deze prijsklasse is een watchwinder als deze van het merk Benson dan ook de beste keuze! Bovendien heb je hiermee direct een mooie en veilige opbergplaats waarmee je je horloges beschermt tegen onnodige slijtage en beschadigingen. Ook als display voor je horloges is deze watchwinder uitermate geschikt, zeker door de moderne LED verlichting waarover deze beschikt. Met deze watchwinder zijn jouw horloges altijd klaar om gedragen te worden en kom je op dit gebied niet voor vervelende verrassingen te staan!

Bekijk ook eens de andere watchwinders in de collectie van Benson. Wij verkopen in onze webshop een zeer divers aanbod van deze kwalitatieve watchwinders. Zowel wat betreft capaciteit als uitstraling en materiaalgebruik zijn er veel verschillende mogelijkheden. Zo maakt Benson voor het vervaardigen van de watchwinders niet alleen gebruik van verschillende prachtige houtsoorten, maar bijvoorbeeld ook van een hoge kwaliteit leder in diverse kleuren.  

Een watchwinder van Benson kun je met een vertrouwd gevoel bij ons bestellen. Wij bieden namelijk verschillende veilige manieren om je bestelling te kunnen betalen, zoals creditcard, Paypal, iDeal en gewone bankoverschrijving. Bovendien verpakken wij jouw pakketje met de grootst mogelijke zorg, zodat je zeker weet dat jouw watchwinder ongeschonden bij jou aankomt. Wanneer je kiest voor specifiek de Benson Compact 2.WS watchwinder, ontvang je deze thuis met een adapter, duidelijke handleiding en 2 jaar garantie. Wacht dus niet langer en ga nu op zoek naar jouw favoriete Benson watchwinder!

Wanneer je hulp nodig hebt bij je uiteindelijke keuze, staan wij voor je klaar. Met onze uitgebreide ervaring op het gebied van zowel (automatische) horloges als watchwinders, zullen we je zeker van dienst kunnen zijn.