Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik SK02.CV004 watchwinder

Geplaatst op 11 december 2020 om 14:58 uur

Zwitserse kwaliteit staat hoog aangeschreven in horlogeland. Dit geldt niet alleen voor de horloges zelf, maar ook voor de watchwinders die automatische horloges van energie moeten voorzien wanneer deze niet gedragen worden. Want waar de natuurlijke beweging van de pols normaliter in deze behoefte voorziet, neemt de watchwinder deze functie over wanneer een horloge niet gedragen wordt. Daarnaast beschermt een watchwinder tegen diverse invloeden van buitenaf, zodat je lang van je horloges kunt genieten. Een Swiss made watchwinder staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Zwitserland heeft tenslotte een naam hoog te houden en het label ‘Swiss made’ mag dan ook niet zomaar gebruikt worden. Er moet aan verschillende eisen en voorwaarden worden voldaan van dat voorrecht gebruik te mogen maken.Swiss Kubik Double SK02.CV004 watchwinder

Zwitserland herbergt enkele watchwinder merken die het ‘Swiss made’ label eer aan doen. Een mooi merk dat zich onder deze noemer schaart is het watchwinder merk Swiss Kubik. Swiss Kubik produceert hoogstaande watchwinders voorzien van de modernste technieken. Dit gebeurt uiterst zorgvuldig en door echte vakmensen, in Genève.  Dit merk is niet voor niets al jarenlang een begrip te noemen op dit gebied. Kenmerkend voor dit high end watchwinder merk is niet alleen de hoge kwaliteit, maar ook de compacte vormgeving van de Swiss Kubik watchwinders. Wat bovendien opvalt bij de watchwinders van Swiss Kubik is de perfecte afwerking. Hoewel Swiss Kubik een ruime collectie watchwinders biedt met een diversiteit aan capaciteit, is de vormgeving in ieder design duidelijk Swiss Kubik. Er is keuze uit watchwinders met ruimte voor 1 en 2 horloges voor de liefhebber, tot wel 12 horloges voor de echte verzamelaar.

Groot voordeel in combinatie met de compacte vormgeving van de watchwinders, is dat elke Swiss Kubik watchwinder gemiddeld 3 jaar kan functioneren op een set AA batterijen. Deze combinatie maakt het namelijk mogelijk de watchwinder eenvoudig te plaatsen bijvoorbeeld in je kantoor, in een kluis of mee te nemen op reis. Vooral plaatsen van de watchwinder in een kluis is een mooie mogelijkheid, zodat je je horloges en watchwinder met een veilig gevoel kunt opbergen. Als extra optie biedt Swiss Kubik tegen een meerprijs glazen deurtjes die perfect passen op de Swiss Kubik watchwinders. Hiermee ben je verzekerd van extra bescherming van je horloges, tegen stof, vuil en condens. Uiteraard zijn de watchwinders van Swiss Kubik geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of het type. Met een Swiss Kubik watchwinder wind je probleemloos automatische horloges van merken zoals Rolex, IWC, Oris, Tag Heuer, Omega, Cartier, Patek en Breitling op.

De Swiss Kubik watchwinder collectie bestaat uit verschillende series. Een mooi model watchwinder dat we graag even uitlichten in dit artikel, is de Swiss Kubik SK02.CV004 watchwinder. Dit design is geschikt voor 2 horloges en daarmee ideaal voor de liefhebber die een paar automatische horloges heeft. Deze watchwinder is uitgevoerd in fraai bruin leder. De bruin lederen buitenkant in combinatie met de strakke vormgeving maakt dat de watchwinder qua uitstraling zowel in een klassiek interieur als in een modern ingerichte woning perfect zal passen. Hiermee geef je jouw geliefde horloges direct een podium.

Uiteraard is deze Swiss Kubik SK02.CV004 watchwinder van Swiss Kubik ook voorzien van een betrouwbare Zwitserse kwaliteit motor. Deze motor is en blijft ook bij langer gebruik stil gedurende het opwindproces. Dit voorkomt onnodige irritaties wanneer de watchwinder in gebruik is en voorziet in een optimaal gebruiksgemak. Daarnaast is de motor energiezuinig, ook niet geheel onbelangrijk. Het aantal toeren per dag is bovendien programmeerbaar en de watchwinder beschikt over een USB aansluiting. Natuurlijk is de watchwinder ook uitgerust met een overwind protectie.  Kort gezegd is dit specifieke watchwinder model van Swiss Kubik er één die ondanks zijn kleine formaat zeer compleet is en aan de andere kant juist mede door dit formaat diverse bijkomende voordelen biedt. Elk horloge zal extra mooi uitkomen in dit design, dat vrijwel overal passend is. Wat betreft de kwaliteit kun je vertrouwen op de welbekende Zwitserse betrouwbaarheid en duurzaamheid. Wat wil je nog meer?

Ben jij overstag na het lezen van alle voordelen die Swiss Kubik je biedt? Neem dan eens een kijkje in onze webshop! Wanneer je voor een kwaliteitsproduct gaat zoals een watchwinder van Swiss Kubik bestel je deze het liefste bij een officieel dealer van het merk, die weet waar hij het over heeft. Op deze manier kun je rekenen op een goede service en wanneer nodig het juiste advies. Bovendien heeft een officieel dealer de toegang tot de nieuwste collecties!

Wij zijn officieel dealer van Swiss Kubik en hebben dan ook de nodige kennis en kunde paraat. Je vindt in onze webshop  dan ook een ruim assortiment Swiss Kubik watchwinders. Je bestelt jouw favoriete watchwinder van Swiss Kubik of één van de andere bekende kwaliteitsmerken in onze webshop eenvoudig en met een gerust gevoel. Wanneer je een watchwinder van Swiss Kubik bestelt ontvang je deze zorgvuldig verpakt in een stevige verpakking, met maar liefst 3 jaar garantie. Dit zegt genoeg over hoeveel vertrouwen wij in de Swiss Kubik watchwinders hebben.