Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 6 Macassar watchwinder

Geplaatst op 4 december 2020 om 09:06 uur

Een watchwinder wordt steeds meer populair onder horlogebezitters. Als liefhebber of verzamelaar van automatische horloges zal je in een watchwinder een absoluut onmisbaar onderdeel vinden van deze liefhebberij. De watchwinder vervangt de natuurlijke beweging van de pols wanneer een automatische horloge niet gedragen wordt en zorgt er hiermee voor dat het horloge van energie wordt voorzien. Hierdoor zal het horloge niet stil komen te staan, wat onder meer onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave kan voorkomen. Wanneer je op zoek gaat naar een watchwinder voor jouw horloge, of misschien wel een hele verzameling, wil je uiteraard een watchwinder vinden die zowel binnen jouw eisenpakket als jouw budget past.

Paul Design Gentlemen 6 Macassar watchwinder

Natuurlijk zijn er hoogstaande merken genoeg te vinden met high-end watchwinders in de collectie, die zowel op het gebied van kwaliteit, als materiaalgebruik en techniek alles bieden dat het hart van een horlogeliefhebber begeert. Maar wanneer je dezelfde kwaliteit en innovatie wilt voor een lagere prijs, zal je wat beter moeten zoeken. Het merk Paul Design, afkomstig uit Groot Britannië, is in dit geval een zeer goede optie. Paul Design biedt zowel voor de liefhebber met een paar horloges, als voor de verzamelaar met een mooie collectie, een zeer goede kwaliteit en een tijdloos design. Het merk weet als geen ander te concurreren met de duurdere merken op dit gebied, door watchwinders aan te bieden van dezelfde kwaliteit voor een scherpe prijs.

Het merk Paul Design is opgericht door Paul Chen, zelf een waar vakman op dit gebied. Hij heeft zelf door de jaren heen heel wat kennis en ervaring opgedaan en ontwikkelt zijn watchwinders dan ook met een team van professionals. De Paul Design watchwinders hebben een zeer luxe en stijlvolle uitstraling en zullen een echte eyecatcher zijn in elk interieur. Dit in combinatie met de nieuwste techniek en het mooie materiaalgebruik, maken de watchwinders zeer aantrekkelijk voor elke liefhebber. Het hart van de watchwinder wordt gevormd door Japanse Mabuchi motoren. Deze staan niet alleen bekend om hun goede kwaliteit, maar ook vanwege de soepele aandrijving. Daarnaast zijn deze motoren vrijwel stil in gebruik en energiezuinig, wat garant staat voor een optimaal gebruikscomfort.

De collectie van Paul Design heeft verschillende mooie series watchwinders met prachtige eigenschappen. Een watchwinder die zeer geschikt is voor de verzamelaar met een verzameling van gemiddelde grootte is de Paul Design Gentlemen 6 Macassar watchwinder. Deze watchwinder biedt ruimte voor 6 horloges. Zoals kenmerkend voor de watchwinders van Paul Design, zorgt de combinatie van het prachtige hout van de kast met de zwarte deur en binnenkant voor een luxe gevoel. De glazen deur houdt bovendien stof, vuil en condens buiten en biedt hiermee extra bescherming voor je horloges. Ook de vingerprint techniek voor de deur zorgt voor een extra veilig gevoel en laat maar weer eens zien dat innovatie en hoogstaande techniek voorop staan bij Paul Design.

Om daar nog even op voort te borduren, kunnen we verschillende mooie technische eigenschappen noemen van deze watchwinder. Wat denk je bijvoorbeeld van de ingebouwde LED verlichting, zodat je je horloges altijd goed in het zicht hebt? En middels het moderne touchscreen display, stel je eenvoudig onder andere de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Dit kun je voor elk horloge individueel doen, wat ervoor zorgt dat je voor elk horloge specifiek aan de juiste voorwaarden kunt voldoen. Dit maakt dan ook dat de watchwinders van Paul Design geschikt zijn voor elk type en merk automatisch horloge, zeker in combinatie met de flexibele horlogehouders die Paul Design gebruikt. Met de speedwinding functie is het mogelijk je horloges in korte tijd op te winden en de sleep mode geeft je horloges 12 uur rust door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. Uiteraard is deze watchwinder ook uitgerust met een overwind protectie. De Paul Design Gentlemen 6 Macassar watchwinder zorgt dus voor een compleet plaatje met alles erop en eraan. Zowel op het gebied van techniek en kwaliteit, alsmede het materiaalgebruik zal het je aan niets ontbreken.

Nu zal je je afvragen, waar kan ik deze topkwaliteit watchwinder bestellen? In onze webshop is het antwoord. Wij zijn officieel dealer van Paul Design watchwinders en kunnen je desgewenst van de juiste service en advies voorzien. Je vindt behalve de Paul Design Gentlemen 6 Macassar nog vele andere bijzondere watchwinders van dit kwaliteitsmerk in onze collectie. Wanneer je een Paul Design watchwinder bestelt in onze webshop ontvang je deze met twee jaar garantie en een duidelijke handleiding. Je kunt dus met een gerust gevoel je bestelling plaatsen! Naast de kwalitatieve watchwinders van Paul Design, kun je in onze webshop ook terecht voor verschillende andere merken watchwinders.