Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder

Geplaatst op 9 december 2021 om 10:01 uur

Met een automatisch horloge wil je natuurlijk niet dat deze stil komt te staan. Stilstand is achteruitgang, zeker bij bewegende techniek zoals van een automatisch uurwerk. Je kan het horloge beter dragen om je pols of zachtjes laten ronddraaien in een watchwinder. Een watchwinder simuleert polsbeweging zodat energie in het uurwerk van het horloge behouden blijft. Hierdoor loopt het horloge netjes op tijd en voorkom je stilstand. Dit is niet alleen goed voor de duurzaamheid van jouw horloge, maar ook ontzettend handig aangezien je jouw favoriete horloge direct kan dragen zonder het opnieuw op te winden en in te moeten stellen qua tijd en datum.

Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder

Als je een modern design en strakke lijnen kunt waarderen is Swiss Kubik een merk dat moet aanspreken. Swiss Kubik zet al 10 jaar de passie voor het automatische horloge om in vakwerk op gebied van watchwinders, die behoren tot de top op dit gebied. De Swiss Kubik watchwinders worden met de grootst mogelijke zorg en precisie ontworpen en vervaardigd in Genève, Zwitserland. Dit gebeurt door de hand van de echte vakman die met zijn passie voor dit vak hoogstaande kwaliteit met een stijlvol design weet te combineren. Niet voor niets zijn staan watchwinders van Zwitserse herkomst zeer goed aangeschreven binnen de horlogerie. Denk aan merken zoals Bernard Favre, RDI en de Swiss Series van het Nederlandse merk Benson. Swiss Kubik heeft echter een troef in handen doordat haar watchwinder bijzonder lang op een set batterijen functioneren.

Een merk als Swiss Kubik staat voor innovatie en vernieuwing. Het merk zit op dit gebied dan ook zeker niet stil. Door de expertise en het pure vakmanschap van de horlogetechnici bij Swiss Kubik blijft het merk zich ontwikkelen en heeft men dan ook al een 6e generatie mechanismen weten te ontwikkelen binnen 10 jaar tijd. Dit maakt dat iedere Swiss Kubik watchwinder is voorzien van de modernste technologie en de nieuwste inzichten. Jouw automatische horloges worden dan ook met een Swiss Kubik watchwinder op de best mogelijke manier van energie voorzien.

Swiss Kubik weet met zijn uitgebreide collectie zowel de liefhebber met 1 horloge als de echte verzamelaar te bedienen. Zo vind je in de collectie watchwinders geschikt voor 1 horloge maar ook modellen met ruimte voor het opwinden van maar liefst 12 horloges. Kenmerkend voor de Swiss Kubik modellen zijn onder andere de kubusvormige designs. Opvallend hierbij is dat het ontwerp ongeacht de capaciteit zeer compact blijft. Dit heeft als groot voordeel dat er in ieder interieur wel een mooie plaats te vinden is voor een Swiss Kubik watchwinder. Bovendien maakt het deze lichtgewicht horlogeaccessoires gemakkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld kantoor.

Doordat de Swiss Kubik watchwinders tot maar liefst 3 jaar kunnen functioneren op een set batterijen is ook het plaatsen in een kluis een mooie optie. Op deze manier kun je jouw horloges optimale veiligheid bieden. De modellen van Swiss Kubik zijn voorzien van Zwitserse motoren. Dit zorgt ervoor dat jouw watchwinder vrijwel in stilte functioneert. Hierdoor kun je deze ook zonder zorgen op bijvoorbeeld de slaapkamer of werkplek plaatsen zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden.

Wanneer we kijken naar Swiss Kubik watchwinders voor 1 horloge is de Swiss Kubik Startbox Bronze een model dat we graag nader belichten. Het mooie van deze Startbox is dat het alles biedt dat een doeltreffende, efficiënte en milde opwinding van jouw horloge garandeert, tegen een aantrekkelijke prijs. Met een Swiss Kubik Startbox model kies je voor een instapmodel, maar niet zomaar één. Deze watchwinders bieden namelijk een uitmuntende kwaliteit en zeer moderne Zwitserse techniek. De Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder heeft een koperkleurige buitenkant die dit model een zeer stijlvolle uitstraling geeft. Hierbij is er gekozen voor het gebruik van polyamide, wat er onder meer voor zorgt dat de watchwinder stevig en tegelijkertijd licht van gewicht is.

De Swiss Kubik Startbox Bronze is geschikt voor het opwinden van ieder type of merk automatisch horloge. De watchwinder heeft een krachtige en stille motor die ervoor zorgt dat jouw automatisch horloge moeiteloos wordt opgewonden.

De horlogehouders waar Swiss Kubik gebruik van maakt voor haar modellen zijn geschikt voor de meeste automatische horloges. Het is echter ook mogelijk een kleinere of grotere horlogehouder te bestellen wanneer je een klein of groter horloge in het bezit hebt.

Kortom, met de Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder kies je voor een eenvoudig maar hoogwaardig model waarmee je jouw horloge het beste biedt tegen een schappelijke prijs. Met een Swiss made watchwinder van Swiss Kubik is jouw horloge altijd klaar voor gebruik. Naast de benodigde energievoorziening voor het horloge zorgt de watchwinder ook voor het behoud van het horloge en biedt het bovendien een veilige opbergplaats. Wanneer je kiest voor een model van Swiss Kubik dat geschikt is voor meerdere horloges heb je bovendien een bijzonder mooie display voor jouw verzameling.

Doordat Swiss Kubik veel vertrouwen heeft in het eigen vakmanschap en de producten in de collectie, geniet je met een watchwinder van Swiss Kubik altijd maar liefst 3 jaar internationale garantie. Zo ben je er zeker van dat je het beste van het beste in huis haalt. Wij kunnen je bovendien ,als officieel dealer van Swiss Kubik, altijd voorzien van een passend advies en de beste service. In onze webshop vind je een zeer uitgebreide collectie Swiss Kubik watchwinders. Bovendien bieden wij de nieuwste collecties en scherpste prijzen!