Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson horlogeboxen

Geplaatst op 4 december 2021 om 15:08 uur

Wanneer je één of meerdere mooie horloges hebt wil je deze natuurlijk veilig en overzichtelijk kunnen bewaren. Bij automatische horloges kun je ervoor kiezen een watchwinder aan te schaffen om je horloges mee te kunnen opwinden en ze hier, op een veilige en efficiënte manier, in op te bergen.

Wanneer je echter horloges in bezit hebt met bijvoorbeeld een quartz uurwerk of geen watchwinder nodig hebt, dan is een mooie horlogebox onmisbaar. De echte liefhebberenf fanatiek verzamelaar zal met zorg zijn horloges kiezen en hier dan ook uiterst zuinig op zijn. Een horloge is voor de liefhebber meer dan gewoon een horloge of sieraad. Daarnaast heeft een hoogwaardig horloge namelijk ook vaak een functie als statussymbool of als collectors item. Niet zo gek dat je dat het beste wilt om je horloges te beschermen tegen beschadigingen of invloeden van buitenaf.

Benson LWB8 Blue Leather horlogebox

Wat betreft horlogeboxen is er veel keus. Maar welke horlogebox kan je het beste kiezen? Qua horlogeboxen zien we verschil in kwaliteit, prijs, capaciteit en merken. Wanneer je op zoek bent naar een horlogebox die jouw horloge bescherming biedt en daarnaast ook in esthetisch opzicht bij jou past, dan vind je binnen de collectie van Benson diverse stijlvolle modellen. Daarbij komt dat de Benson horlogeboxen ook betaalbaar zijn. Benson biedt verschillende series horlogeboxen aan zodat er voor ieders horlogecollectie wel een passende horlogebox te vinden is. De meest luxe lijn van Benson zijn de Benson Black Series horlogeboxen. Specifiek deze serie horlogeboxen zullen we in dit artikel verder beschrijven.

De Benson Black Series horlogeboxen biedt een diversiteit aan horlogeboxen. Zo zijn er horlogeboxen verkrijgbaar voor 3, 8 of 12 horloges en zijn er daarnaast verschillende kleuren om uit te kiezen. De horlogeboxen zijn namelijk leverbaar in de kleuren zwart, blauw, donkerbruin en carbon fibre. Met een Benson horlogedoos kies je voor een stijlvolle luxe box, die bovendien afsluitbaar is met een slotje. Zo weet je zeker dat er niemand bij jouw horloges komt wanneer jij dat niet wilt. Bovendien komt er na afsluiten van de horlogebox geen vuil, stof of vocht bij je horloges, waarmee je de levensduur van jouw horloges verlengt en ze de optimale veiligheid biedt.

De binnenkant van de Benson Black Series horlogeboxen is voorzien van een zachte stof zodat er geen krasjes of andere beschadigingen kunnen ontstaan. Daarnaast voorzien deze horlogeboxen in horlogekussentjes waarop de horloges geplaatst kunnen worden, die geschikt zijn voor vrijwel elk type en merk horloge. Hierdoor kun je ook voor oversized horloge heel goed een Benson Black Series horlogebox gebruiken.

Het exterieur van de Benson Black Series horlogeboxen is vervaardigd uit bijzonder mooi kwaliteitsleder. Wat opvalt is de uitermate fraaie afwerking van de boxen. Dit komt onder meer tot uiting door het fijne stiksel dat is gebruikt, maar ook door het in het leder gedrukte logo van Benson. Deze horlogeboxen zorgen dus voor een puur gevoel van luxe dat passend is bij het gevoel dat je krijgt bij jouw geliefde horloges. Doordat er zoveel aandacht is besteed aan de vormgeving en het design van de horlogeboxen van Benson zullen deze in ieder interieur een echte eyecatcher zijn. Het maakt hierbij niet uit of je een modern of meer klassiek interieur hebt, de horlogeboxen uit de Benson Black Series zijn altijd passend. Door de compacte vormgeving van de horlogeboxen vind je altijd gemakkelijk een mooi plaatsje ervoor.

Concluderend kunnen we vaststellen dat de Benson horlogeboxen een uitstekende keuze zijn. In dit prijssegment is er eigenlijk geen betere keuze. Benson weet met de Benson Black Series horlogeboxen alle belangrijke eigenschappen van een goede horlogebox met elkaar te verenigen. Aan veiligheid voor jouw horloges is gedacht, zowel het slotje als de zachte binnenkant en horlogekussentjes garanderen dit. Daarnaast is er voldoende opbergruimte, ook voor oversized horloges. Er is bovendien gekozen voor hoogwaardige materialen die lang meegaan, waardoor de horlogeboxen ook duurzaam zijn. Bovendien zijn de horlogeboxen gemakkelijk hanteerbaar en handig in gebruik. Last but definitely not least, zijn de horlogeboxen uit de Benson Black Series aantrekkelijk geprijsd. De prijs-/kwaliteit verhouding van deze horlogeboxen is dan ook zeer goed. We durven zelfs te stellen dat de Benson Black Series behoren tot de beste in haar klasse.

Bij ons in de webshop bestel je snel, gemakkelijk en veilig jouw Benson Black Series horlogebox, zodat je jouw horloges op een elegante en veilige manier kunt opbergen. Deze horlogeboxen van Benson worden geleverd met 2 jaar garantie en certificaat, zodat je er zeker van bent dat je een kwaliteitsproduct in huis haalt.

Wij versturen jouw horlogebox wereldwijd stevig verpakt met PostNL, DPD of Fedex. Wanneer je alleen automatische horloges in bezit hebt, biedt het merk Benson ook hoogwaardige en stijlvolle watchwinders om jouw horloges van de benodigde energie te voorzien en tegelijkertijd een veilige opbergplaats te bieden. Wacht dus niet langer en kies voor het beste voor jouw horloges, kies voor Benson!