Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland
2

Welke watchwinder heb ik nodig voor mijn IWC horloge?

Geplaatst op 3 juni 2023 om 08:38 uur

Heb jij meerdere automatische horloges in je bezit? Waaronder een prachtig IWC horloge en vraag je je af welke watchwinder je daar het beste voor kunt aanschaffen? Wij hebben meerdere mooie opties voor luxe horloges als van het merk IWC, met een capaciteit voor het opwinden van één of juist van meerdere horloges tegelijkertijd beschikbaar in onze webshop. Wij vertellen je graag meer over een aantal modellen uit onze collectie.

Wanneer je ervoor kiest één van deze watchwinders aan te schaffen hoef je nooit meer bang te zijn voor stilstand van je horloges en verzorg je je horloges bovendien op de meest optimale wijze. Je kunt jouw IWC horloges, maar ook horloges van andere merken, bovendien veilig en stijlvol opbergen in deze modellen.

De eerste watchwinder die we graag bespreken is van het merk Paul Design. Paul Design staat erom bekend horlogeaccessoires te bieden met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en een hoog gebruikerscomfort. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow is een voorbeeld van een watchwinder die niet alleen perfect geschikt is voor het opwinden van jouw IWC horloge, maar die daarnaast ook verschillende mooie extra’s biedt.

Dit model biedt de mogelijkheid voor het opwinden van 2 automatische horloges maar verschaft daarnaast ook een extra opbergruimte voor nog eens 3 andere horloges. Deze opbergruimte kan ook eventueel gebruikt worden voor het opbergen van andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. De watchwinder is gemaakt van hout en stijlvol uitgevoerd in de kleur black shadow. De binnenkant van de watchwinder is voorzien van een zachte zwarte stof, die bescherming biedt tegen onnodige beschadiging van je horloges. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow is voorzien van Japanse motoren die uiterst betrouwbaar zijn. Zij verzorgen in stilte de opwinding van ieder type en merk automatisch horloge.

Daarnaast is deze watchwinder voorzien van een ingebouwde LED verlichting, deze zorgt ervoor dat jouw horloges altijd goed zichtbaar zijn, op ieder moment van het opwindproces. Met het handige touchscreen stel je gemakkelijk het aantal omwentelingen per dag en de draairichting in. Het is mogelijk dit te doen per rotor afzonderlijk. Zo zorg je ervoor dat ieder horloge de beste wijze van opwinding krijgt. Tot slot beschikt deze watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De combinatie van de hoge kwaliteit motoren, de mooie extra’s, het stijlvolle design en de scherpe prijs maken dit een uitstekende keuze voor jouw IWC horloge. Je bestelt deze watchwinder veilig en snel bij ons in de webshop. Wij leveren dit model met 2 jaar garantie.

De tweede watchwinder die eveneens perfect geschikt is voor jouw IWC horloge is de Swiss Kubik Triple Leather Black SK03.CV003. Deze watchwinder is compact vormgegeven en aan de buitenkant bekleed met zwart leder. Dit geeft de watchwinder een moderne en stijlvolle uitstraling. Wat opvalt is de sublieme afwerking en het oog voor detail bij deze watchwinder. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door Swiss made motoren van de allerbeste kwaliteit. Met dit kaliber motoren verzorg je altijd voor ieder type en merk automatisch horloge de beste wijze van opwinding. De Swiss Kubik Triple Leather Black SK03.CV003 is werkzaam op batterijen en kan op deze manier tot wel 3 jaar functioneren op 1 set AA batterijen. Door deze eigenschap kun je dit model en jouw waardevolle horloges veilig opbergen in een kluis. Het instellen van de watchwinder kan per rotor afzonderlijk en gaat gemakkelijk en snel met de handige USB aansluiting. De overwind protectie zorgt ervoor dat jouw horloges beschermd zijn tegen overspanning. De Swiss Kubik Triple Leather Black SK03.CV003 is eveneens bij ons in de webshop verkrijgbaar en wordt geleverd met maar liefst 3 jaar garantie.

De derde en laatste watchwinder die we graag aan je voorstellen als mooie optie voor jouw IWC horloge is de Benson Black Series 6.16.B watchwinder. Het Nederlandse merk Benson biedt een uitgebreide collectie hoogwaardige modellen waarbij er keuze is uit een diverse capaciteit, gemaakt van diverse materialen en voorzien van Swiss made- of Japanse motoren.

De Benson Black Series 6.16.B is gemaakt van hout en geschikt voor het opwinden van 6 automatische horloges. Daarnaast is er een extra opbergruimte voorzien voor nog eens 5 horloges. Deze opbergruimte is aan de bovenkant voorzien van een speciaal soft close deksel. Ook aan de voorkant is de watchwinder afsluitbaar, met behulp van een glazen deur. De Benson Black Series 6.16.B is perfect afgewerkt. Dit komt onder meer tot uiting doordat de watchwinder voorzien is van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Aan de binnenkant is de watchwinder daarnaast voorzien van een speciaal soft velvet. Dit benadrukt niet alleen het luxe karakter van de watchwinder, maar biedt daarnaast ook bescherming tegen beschadiging van je horloges.

De Benson Black Series 6.16.B is uitgerust met hoogwaardige Japanse motoren. Deze zijn energiezuinig, stil in gebruik en uiterst betrouwbaar. De ingebouwde LED verlichting van de watchwinder zorgt ervoor dat je dit model heel goed kunt gebruiken als stijlvolle display van jouw verzameling automatische horloges. Het touchscreen display maakt het instellen van de watchwinder zeer gemakkelijk. Je stelt hiermee onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag in, voor ieder horloge afzonderlijk. De speciale powerwinding functie maakt het mogelijk jouw automatische horloges in korte tijd van de benodigde energie te voorzien. Tot slot beschik je met deze watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een USB aansluiting. Met de Benson Black Series 6.16.B biedt Benson een zeer compleet plaatje, die perfect geschikt is voor onder meer jouw IWC horloge. Deze watchwinder bestel je bij ons in de webshop. Je ontvangt dit model met 2 jaar garantie, een adapter en een certificaat.

Naast de 3 bovengenoemde watchwinders bieden wij in onze webshop nog veel meer watchwinders van verschillende vooraanstaande merken. Met watchwinders van deze kwaliteit, kies je altijd voor de beste optie voor het veilig opwinden van jouw automatische horloges!