Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series 2.16.CF watchwinder

Geplaatst op 1 april 2024 om 08:12 uur

Een goede watchwinder moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Behalve dat een watchwinder van goede en duurzame kwaliteit zou moeten zijn, zijn er nog verschillende andere aspecten die een belangrijke rol spelen. In eerste instantie moet een goede watchwinder krachtig genoeg zijn voor het verzorgen van de opwinding van ieder type en merk automatisch horloge. Hiervoor is een hoogwaardige motor vereist. Daarnaast speelt het design van een goede watchwinder natuurlijk ook mee. Een fraai design complimenteert jouw automatische horloge of horloges en biedt de mogelijkheid deze op een stijlvolle manier te presenteren. Daarnaast is het ook van belang dat je je automatische horloges op een veilige manier kunt opbergen, zonder bang te hoeven zijn voor beschadiging van jouw horloges. Een watchwinder die kan dienen als veilige opbergplaats, is voorzien van een beschermende zachte stof aan de binnenkant. Bij voorkeur is deze daarnaast ook afsluitbaar. Natuurlijk wil je jouw horloges ook kunnen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht, vuil en stof.

Watchwinders van kwaliteit zijn verkrijgbaar bij verschillende gerenommeerde merken over de gehele wereld. Wij vertellen je graag meer over een watchwindermerk van Nederlandse bodem, die watchwinders ontwikkelt van topkwaliteit en deze tegen een scherpe prijs in de markt zet. Wij hebben het dan over het bijzondere merk Benson. Benson heeft naast een goede prijs-/kwaliteitverhouding nog verschillende andere positieve eigenschappen te bieden. Zo is de collectie watchwinders van het merk zeer gevarieerd. Zowel wat betreft het design van de watchwinders, als de opwindcapaciteit en de gebruikte motoren, is er veel mogelijk. Zo biedt Benson watchwinders voor het opwinden van bijvoorbeeld 1, 2, 4, 6, 8 en 12 automatische horloges tegelijk. Bij Benson kun je bovendien terecht voor watchwinders met zowel hoogwaardige Japanse motoren als de wereldwijd bekende Swiss made motoren. In dit artikel besteden we graag meer aandacht aan een specifieke watchwinder uit de collectie van Benson, namelijk de Benson Black Series 2.16.CF. Deze watchwinder is afkomstig uit de Benson Black Series van Benson en behoort daarmee tot de meest luxe watchwinders die het merk te bieden heeft.

De Benson Black Series 2.16.CF watchwinder is een model geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijk. Daarnaast is dit model echter ook nog uitgerust met een handige extra opbergruimte, waarin je nog eens 3 extra horloges of eventuele andere sieraden kunt opbergen. De Benson Black Series 2.16.CF is gemaakt van hoogwaardig hout en uitgevoerd in een carbon fibre look. De watchwinders uit de Benson Black Series zijn voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag, zo ook de Benson Black Series 2.16.CF. Hier valt de sublieme afwerking waar Benson bekend om staat dan ook extra op. Ook de binnenkant van de watchwinder is zeer fraai afgewerkt. Deze is namelijk voorzien van een speciaal soft velvet, wat jouw horloges extra bescherming biedt tegen beschadiging. De watchwinder is zowel aan de bovenkant als aan de voorkant afsluitbaar. Aan de bovenkant is de watchwinder namelijk voorzien van een luxe soft close deksel en aan de voorkant is de watchwinder af te sluiten met een elegant glazen deurtje. De Benson Black Series 2.16.CF is verder voorzien van een modern touchscreen, waarmee de draairichting en het aantal rotaties per dag snel en gemakkelijk gewijzigd kunnen worden. Het is uiteraard mogelijk deze instellingen voor ieder horloge afzonderlijk aan te passen, zodat beide horloges onder de meest ideale omstandigheden kunnen worden opgewonden. Doordat de watchwinder is uitgerust met hoogwaardige Japanse motoren, wind je in deze watchwinder probleemloos ieder merk en type automatisch horloge op. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over storende geluiden, aangezien deze motoren bekend staan als zijnde geluidsarm. De Benson Black Series 2.16.CF biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Met de speciale powerwinding functie kun je je horloges bovendien in een kortere tijd van de benodigde energie voorzien. De watchwinder is verder ook uitgerust met een ingebouwde LED verlichting, zodat je altijd een perfect zicht hebt op je horloges. Tot slot is de watchwinder voorzien van een handige USB aansluiting.

De Benson Black Series 2.16.CF is een mooi voorbeeld van een luxe watchwinder van Benson, waarbij niet alleen de scherpe prijs, maar ook het hoge gebruikerscomfort opvalt. Wij bieden deze watchwinder van Benson en de gehele overige collectie van het merk bij ons in de webshop. Wanneer je de Benson Black Series 2.16.CF wilt bestellen, of benieuwd bent naar de overige modellen van de collectie, is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij ons in de webshop. Wij leveren de Benson Black Series 2.16.CF met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Bovendien bieden wij jou de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service. Met een hoogwaardige watchwinder van Benson maak jij je nooit meer zorgen om stilstand van jouw automatische horloges, kies daarom voor het beste op dit gebied, kies voor Benson!