Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series horlogebox

Geplaatst op 16 augustus 2022 om 12:37 uur

Voor de moderne man is het horloge vaak het accessoire dat een outfit compleet maakt. De meeste mannen kiezen dan ook bewust voor een horloge van goede kwaliteit dat hen aanspreekt. Er zijn ook mannen die voor verschillende gelegenheden en outfits een specifiek horloge aanschaffen. Daarnaast zijn er mannen die het verzamelen van kwaliteitshorloges, zoals Breitling, Rolex, Longines, IWC en Omega, als hobby hebben en hier een verzameling van in het bezit hebben.

Benson Black Series horlogebox

Wanneer jouw horloge of horlogeverzameling jou aan je hart gaat dan wil je deze natuurlijk ook veilig en in stijl kunnen opbergen. Voor automatische horloges wordt vaak een watchwinder gekozen als opbergplaats, deze zorgt er ook direct voor dat de horloges van de benodigde energie worden voorzien. Voor horloges met een mechanisch- of quartz uurwerk is een horlogebox echter aan te raden. Een horlogebox van goede kwaliteit is stevig en biedt ook aan de binnenkant voldoende bescherming tegen beschadigingen en invloeden van buitenaf. Bij voorkeur is deze bovendien afsluitbaar. Natuurlijk wil het oog ook wat. Een horlogebox welke vervaardigd is uit hoogwaardige materialen en waar bovendien zorg en aandacht zijn besteed aan design en afwerking heeft dus veelal de voorkeur.

Wanneer je op zoek gaat naar een horlogebox die aan deze bovenstaande voorwaarden voldoet, is het Nederlandse merk Benson een hele goede optie. Benson vervaardigt watchwinders van hoge kwaliteit maar biedt daarnaast ook horlogeboxen aan waarin de echte liefhebber zijn horloges graag zou willen opbergen.

Benson kiest hierbij voor hoogwaardige materialen, een luxe uitstraling en een perfecte afwerking. Bovendien is de prijs-/kwaliteitverhouding van de horlogeboxen van Benson erg goed. Je kiest hiermee voor een zeer kwalitatieve watchwinder tegen een scherpe prijs. De collectie horlogeboxen van Benson bestaat uit verschillende series, waarvan de Benson Black Series horlogeboxen de meest luxueuze zijn. Naast de Black Series biedt Benson ook de Benson leder serie horlogeboxen en de horlogeboxen uit de Orange serie aan, die ook zeker de moeite van het bekijken waard zijn.

De Benson Black Series horlogeboxen zijn verkrijgbaar met een verschillende capaciteit. Zo biedt deze serie horlogeboxen voor 3, 8 of 12 horloges. Op deze manier kan zowel de liefhebber met enkele horloges als de echte verzamelaar terecht bij Benson. Bovendien is ervoor gekozen verschillende kleuren beschikbaar te stellen, zo is er de keuze uit zwart, blauw, donkerbruin en carbon fibre. Hiermee is er voor elke persoonlijke voorkeur wel een horlogebox van Benson voorhanden. De watchwinders uit de Black Series zijn gemaakt van prachtig leder aan de buitenkant. De binnenkant van de horlogeboxen is voorzien van een zachte stof, voor een optimale bescherming van jouw horloges. Wat onder andere opvalt zijn het fijne stiksel en het logo van Benson welke gedrukt is in het leder. Hiermee wordt de fraaie afwerking van de Benson horlogeboxen maar weer eens benadrukt. Het merk biedt hiermee bovenal een gevoel van luxe.

De Benson Black Series horlogeboxen zijn zo ontworpen dat vrijwel alle horloges erin zullen passen. Ook oversized horloges passen dan ook moeiteloos in deze fijne horlogeboxen.  De horlogeboxen uit de Black Series zijn afsluitbaar met een slotje. Zo weet je zeker dat ze veilig opgeborgen zijn en dat jij de enige bent die erbij kan komen. Bovendien worden jouw horloges op deze manier beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals stof, vuil en condens. De horlogeboxen zijn compact vormgegeven, zodat er gemakkelijk een plaatsje voor te vinden is. Benson heeft hiermee aan alles gedacht om het jouw horloges zo comfortabel mogelijk te maken.

Al met al ben je met een horlogebox uit de Benson Black Series verzekerd van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Benson heeft hierbij aan alle details gedacht en alles tot in de puntjes verzorgd. Met een horlogebox uit de Black Series kies je voor stijl en klasse en bied je jouw horloges het allerbeste. Je bewaart je horloges op deze manier overzichtelijk, netjes en veilig bij elkaar.

Wanneer je besluit een horlogebox van Benson uit de Black Series aan te schaffen, ontvang je deze met maar liefst 2 jaar garantie. Dat laat wel zien dat Benson veel vertrouwen heeft in de kwaliteit van de horlogeboxen en dat is niet voor niets. Wil je de Benson Black Series horlogeboxen eens goed bekijken? Je vindt in onze webshop duidelijke foto’s van alle kanten van de horlogeboxen. Op deze manier heb je een duidelijk en goed beeld van hoe de horlogeboxen er in het echt uitzien.

Naast de kwalitatieve en hoogwaardige horlogeboxen biedt Benson ook watchwinders welke zij in eigen beheer laten vervaardigen. Op deze manier weten zij de kwaliteit hoog en de prijs aantrekkelijk te houden. Ben je dus op zoek naar een goede watchwinder? Ook dan ben je bij Benson aan het goede adres. Benson biedt een ruime collectie watchwinders waarmee iedere liefhebber en/ of verzamelaar een passende watchwinder zal kunnen vinden. Net als de horlogeboxen hebben de watchwinders van Benson een luxe uitstraling en een sublieme afwerking.

Bij ons in de webshop bestel je eenvoudig, snel en veilig. Je kunt betalen met creditcard, Paypal en Ideal. Wij verzenden wereldwijd met DPD, Post NL en Fedex. Bestel dus jouw favoriet met een gerust hart en kies voor echte kwaliteit!