Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Elma Motion Corona Burlwood - voor 2 automatische horloges

Geplaatst op 30 augustus 2022 om 14:30 uur

Het ene luxe automatische horloge is het andere niet en dat geldt ook voor hoogwaardige watchwinders. Een watchwinder is voor de liefhebber of verzamelaar van automatische horloges multifunctioneel inzetbaar en daarmee onmisbaar wanneer je de trotse eigenaar bent van één of meerdere automatische horloges. Doordat een watchwinder breed inzetbaar is, is het des te belangrijker bij de aanschaf van een watchwinder te kiezen voor kwaliteit. De watchwinder biedt niet alleen een opwindfunctie maar daarnaast ook een opbergmogelijkheid en displayfunctie. Bovendien voorziet deze in het onderhoud en behoud van je horloges. Door de bewegingen van een watchwinder (over het algemeen middels rotatie) wordt ook direct voorzien in een goede olieverdeling in het automatische uurwerk van het horloge. Door de verschillende functies die de watchwinder bekleed is niet alleen de kwaliteit en het soort motor van groot belang. Door de opbergfunctie en displayfunctie zijn ook de uitstraling en de genomen veiligheidsmaatregelen van belang. Je kunt bij dit laatste denken aan eventuele afsluitbaarheid en een zacht stoffen interieur.

Wanneer jij op zoek gaat naar een hoogwaardige watchwinder is een watchwinder van Zwitserse kwaliteit zeker aan te raden. Swiss made watchwinders moeten aan hoge eisen voldoen en met een watchwinder met Zwitserse motoren kies je daarom altijd voor topkwaliteit. Er zijn diverse merken watchwinders te vinden op dit gebied. Een bijzonder merk dat we graag even aan je voorstellen, is het Duitse merk Elma Motion. Elma Motion is opgericht in 1948 en produceert Swiss made watchwinders in de Duitse plaats Singen. De watchwinders van Elma Motion zijn niet alleen van topkwaliteit, maar bieden daarnaast ook een zeer fraai design waar de passie voor het vak duidelijk in tot uiting komt. De waarden van het merk luiden: ‘aansprakelijkheid, continuïteit, eerbied, eerlijkheid en passie’. Dit zegt veel over hoe de mensen bij Elma Motion werken. Dit komt natuurlijk ten goede aan de kwaliteit van de producten. Daarnaast komen de waarden van Elma Motion duidelijk naar voren in de perfecte afwerking en het oog voor detail dat terug te vinden is in de verschillende designs.

Een prachtig voorbeeld uit de collectie van Elba Motion is de Elma Motion Corona Burlwood. Deze watchwinder is uitgevoerd in een bijzonder mooi klassiek design, dat gekenmerkt wordt door een combinatie van vloeiende vormen, het gebruik van een prachtige houtsoort en zwarte en gouden details. De watchwinder is glanzend afgewerkt, wat het luxueuze karakter van deze watchwinder extra benadrukt. Met een watchwinder van dit kaliber, berg je jouw horloges in stijl op en kies je voor een echte blikvanger in huis. De watchwinder is bovendien afsluitbaar, waardoor je je horloges eveneens beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Elma Motion Corona Burlwood

De Elma Motion Corona Burlwood is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door Swiss made motoren, welke ervoor zorgen dat ieder automatisch horloge zonder problemen van energie kan worden voorzien. Deze Zwitserse motoren bieden bovendien nog verschillende andere positieve eigenschappen. In de eerste plaats zijn ze uiterst betrouwbaar, hierdoor weet je met een watchwinder van Elma Motion zeker dat jouw horloges altijd klaar zullen zijn voor gebruik. Daarnaast zijn de motoren van Zwitserse makelij ook energiezuinig. Last but not least zijn de motoren zeer stil in gebruik. Dit maakt het plaatsen van de Elma Motion Corona Burlwood op de slaapkamer of op kantoor een goede optie. Deze watchwinder beschikt verder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De watchwinder is daarnaast programmeerbaar. Het is mogelijk de rotoren ieder afzonderlijk in te stellen wat betreft draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Dit zorgt ervoor dat je ieder van je horloges exact de juiste wijze van opwinding kunt bieden. Elma Motion maakt bovendien gebruik van flexibele en instelbare horlogehouders. Het maakt wat dat betreft dus niet uit welk formaat horloges je hebt, ieder horloge kan zonder problemen in deze watchwinder worden geplaatst. Voor het instellen kun je gebruik maken van het handige en innovatieve LCD scherm. De watchwinder is daarnaast voorzien van een ingebouwde LED verlichting, voor een mooi zicht op je horloges. Deze watchwinder is bovendien uitgerust met geïntegreerde draaiprogramma’s met een ingebouwde rustperiode en speedwinding functie. De watchwinder is werkzaam met adapter en batterijen. Elma Motion biedt in zijn geheel een zeer complete watchwinder met de Elma Motion Corona Burlwood. Met deze watchwinder wind je jouw horloges in stijl op en kies je voor de ongeëvenaarde Swiss made kwaliteit.

Wij bieden de Elma Motion Corona Burlwood aan in onze webshop met een aantrekkelijke korting. Dit betekent dat je nu kunt kiezen voor Swiss made kwaliteit tegen een erg uitnodigende prijs. Wij leveren de Elma Motion Corona Burlwood met 2 jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding. Je kunt hiermee direct aan de slag! Bestel deze prachtige watchwinder dus nu bij ons in de webshop en kies voor absolute zekerheid en topkwaliteit voor jouw automatische horloges!