Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series horlogeboxen

Geplaatst op 19 mei 2021 om 13:10 uur

Sommige mensen dragen een horloge omdat ze het handig vinden, omdat het hun outfit compleet maakt of omdat ze geïnteresseerd zijn in de techniek. Een echte liefhebber van horloges onderscheidt zich echter op dit gebied. Die ziet zijn of haar horloge als een combinatie van bovenstaande. Een horloge is allang niet meer puur een tijdmeter, het is een statussymbool en voor veel horlogeliefhebbers een verzamelobject. Er zijn vele horlogeverzamelaars die door hun passie en liefde voor verschillende soorten horloges een mooie verzameling hebben opgebouwd. Als je jouw horloges echt als je trots ziet, wil je natuurlijk dat je deze kunt opbergen op een veilige en stijlvolle wijze. Voor de liefhebbers van automatische horloges kan dit een watchwinder zijn die tevens het opwindproces voor deze horloges verzorgt. Een horlogebox is echter ook een zeer mooie opbergplaats, voor automatische horloges maar ook horloges die geen opwinding vereisen.

Benson Black Series LWB.8 carbon fibre horlogebox

Een goede horlogebox moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Zo is het belangrijk dat de horloges stevig in de box kunnen worden geplaatst en dat de horloges ook aan de binnenkant beschermd worden zodat het risico op beschadiging nihil is. Het is natuurlijk ook belangrijk dat de horlogebox van goede kwaliteit is en dat deze duurzaam is zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben. Het is daarnaast een voordeel wanneer een horlogebox kan worden afgesloten voor een optimaal veilig gevoel.

Natuurlijk komt er ook een stukje stijl en persoonlijke smaak kijken bij het uitkiezen van een geschikte horlogebox. Er zijn veel verschillende soorten horlogeboxen. Niet alleen qua capaciteit, materiaal en kleur. De horlogebox moet bij jou en je horloges passen en wanneer je hem in het zicht plaatst een uitstraling hebben die in je interieur past. Een luxe en stijlvol ogende horlogebox zal de voorkeur hebben van menig liefhebber en verzamelaar. Een stijlvol horloge of horlogecollectie wil je tenslotte eveneens in stijl opbergen.

Wanneer we gaan kijken naar een mooi merk dat kwalitatief goede horlogeboxen levert, komen we al snel bij het Nederlandse merk Benson uit. De prijs-/kwaliteitverhouding van deze horlogeboxen is zeer goed. Ze zijn dan ook niet alleen van goede kwaliteit maar ook nog eens betaalbaar. Zij weten de kwaliteit van hun producten te garanderen door de horlogeboxen in eigen beheer te laten vervaardigen. Op deze manier houden ze een strakke controle op kwaliteit en weten ze bovendien een schappelijke prijs te handhaven.

Benson heeft onlangs diverse nieuwe modellen aan haar collectie toegevoegd. Het gaat om de Benson Black Series horlogeboxen die volledig van leder gemaakt zijn. Deze horlogeboxen zijn verkrijgbaar met opbergruimte voor 3,8 of 12 horloges en hebben een zeer fraai design. Door de capaciteit van deze horlogeboxen zijn ze ook uitermate geschikt voor de echte verzamelaar. De Benson Black Series horlogeboxen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkerbruin, blauw en carbon fibre. De binnenkant van deze horlogeboxen is bekleed met een zwarte zachte stof zodat je niet bang hoeft te zijn voor krasjes of kleine beschadigingen. De zwarte binnenkant geeft bovendien een extra luxe gevoel wanneer de horloges in de horlogebox geplaatst worden. Wat verder opvalt aan deze horlogeboxen is de prachtige afwerking, hier is duidelijk veel zorg aan besteed. Dit zie je bijvoorbeeld aan de fijne stiksels en het in leder gedrukte Benson logo. De horlogeboxen kunnen bovendien worden afgesloten met het slotje aan de voorkant. Hierdoor berg je met een gerust gevoel je horloges op.

De toch al mooie en bijzondere collectie horlogeboxen van Benson heeft met deze Benson Black Series horlogeboxen een zeer mooie lijn nieuwe horlogeboxen weten toe te voegen. Wanneer je echte kwaliteit en een luxueus design zoekt op dit gebied zal je dan ook zeker positief verrast zijn door deze nieuwe modellen. Doordat de boxen in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, is er voor iedere liefhebber en voor elke verzameling wel een passende horlogebox voorhanden uit deze serie.

Om de Benson Black Series horlogeboxen goed te kunnen bekijken vind je in onze webshop meerdere duidelijke foto’s, zodat je een goed beeld krijgt van hoe deze horlogeboxen er daadwerkelijk uitzien. Zelfs op de foto’s valt het oog voor detail en de sublieme afwerking op. Door de combinatie van kwaliteit, uitstraling en een scherpe prijs zal deze nieuwe serie Benson horlogeboxen absoluut een breed publiek weten aan te spreken.

Wanneer je ervoor kiest een Benson horlogebox uit de Black Series bij ons te bestellen, krijg je deze thuisgestuurd met maar liefst 2 jaar garantie, een speciaal certificaat en een Black Series doos. Kies dus nu voor kwaliteit en stijl tegen een scherpe prijs! Jouw horloges zijn hiermee te allen tijde goed beschermd en netjes en overzichtelijk opgeruimd. Bovendien kun je ze gemakkelijk meenemen wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je horloges beschadigen.

Maak dus nu je verzameling compleet en kies voor een Benson Black Series horlogebox! Benson biedt ook bijzondere en zeer kwalitatieve watchwinders voor de liefhebbers met een automatisch horloge. Absoluut de moeite waard om eens te bekijken! Ook hiervan vind je een brede collectie in onze webshop.