Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De nieuwe Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder

Geplaatst op 21 mei 2021 om 08:54 uur

Het Zwitserse watchwinder merk Swiss Kubik is toonaangevend op het gebied van kwalitatieve en compacte opwindtechnologie voor automatische horloges. Het merk onderscheidt zich van andere merken door hun compacte vorm, moderne designs, kleurgebruik en het feit dat een Swiss Kubik watchwinder tot wel 3 jaar kan werken op één set batterijen. Swiss Kubik wordt door veel horlogeliefhebbers die een automatisch horloge hebben gebruikt om hun horloge altijd op tijd te laten lopen. Dit is niet alleen gemakkelijk en handig, het voorkomt ook stilstand van het horloge hetgeen niet goed is voor het uurwerk.

Swiss Kubik, de naam zegt het al, wordt gemaakt in Zwitserland. Hierdoor garandeert het merk absolute topkwaliteit. De onderdelen waarvan een Swiss Kubik watchwinder wordt gemaakt komen allemaal uit de regio van de fabriek. Hierdoor heeft het merk nauwe banden met hun leveranciers en zijn ze zeer flexibel.

De Swiss Kubik Startbox watchwinders zijn de meest populaire modellen van het merk. Deze variant is compact van vorm en beschikbaar in verschillende kleuren. Het aantrekkelijke van deze watchwinders is de Zwitserse techniek, moderne designs en interessante prijsniveau. De Swiss Kubik Startbox modellen beginnen namelijk vanaf 445,00 euro (incl. BTW).

Onlangs heeft dit Zwitserse merk een nieuw Startbox model gepresenteerd. Dit nieuwe model, de Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder, is uitgevoerd in een bronzen kleur dat een zeer chique uitstraling geeft. De kleur past bij vrijwel elk interieur en zorgt ervoor dat de watchwinder direct opvalt. Ook dit nieuw model is voorzien van Swiss made technologie en biedt alles wat je nodig hebt om 1 automatisch horloge van energie te voorzien. Swiss Kubik staat voor kwaliteit en dat wordt vertaald in de 3 jaar garantie die het merk biedt op al haar producten.

Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder

Elke Swiss Kubik watchwinder wordt geleverd in een fraaie verpakking met handleiding en horlogehouder. Je kan de watchwinder dus gelijk gebruiken. Doordat deze watchwinders op batterijen werken kan je ze overal neerzetten. Bijvoorbeeld in je woonkamer, slaapkamer of op kantoor. Je kan de watchwinder uiteraard ook in een kluis plaatsen voor optimale veiligheid van jouw horloge.

Als officieel dealer van Swiss Kubik leveren wij vrijwel alle modellen uit voorraad. Wij bieden je de nieuwste collecties, scherpe prijzen en minimaal 3 jaar garantie. Wil je advies over een watchwinder? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Bekijk snel de nieuwe Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder en laat jouw autmatische horloge nooit meer onnodig stilstaan!