Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series Pro watchwinders begin 2019 leverbaar

Geplaatst op 25 september 2018 om 11:15 uur

Vandaag heeft het Nederlandse watchwinder merk Benson haar allernieuwste modellen van de Benson Black Series Pro watchwinders gepresenteerd. De nieuwe Black Series Pro is speciaal voor de echte horlogeverzamelaar en enthousiast bedoeld. De watchwinders binnen deze serie zijn geschikt voor 12 en 16 horloges en uitgevoerd in piano lak zwart of carbon fibre. Deze watchwinders worden bediend via twee touchscreens die elke rotor individueel bedienen. 

Benson Black Series Pro 12.19.B

Het fraaie aan deze watchwinders is dat ze volledig handgemaakt zijn. Hierdoor is niet alleen de beste kwaliteit gegarandeerd, ze zijn hierdoor ook bijzonder fraai afgewerkt met oog voor detail en materiaalgebruik. Elke Benson Black Series Pro watchwinder heeft een ingebouwde lade waarin andere horloges, sieraden of documenten opgeborgen kunnen worden. De watchwinder is afsluitbaar via een slot aan de zijkant. 

Benson Black Series Pro 12.19.CF

Binnenin de watchwinder geeft het LED licht in combinatie met de grote glazen deur een prachtig zicht op de draaiende horloges. De metalen voeten onder de watchwinder zorgen voor stabiliteit en verhogen het optische effect op gebied van design. 

De horlogehouders zijn zo ontworpen dat ze passend zijn voor 99% van alle horloges, ongeacht merk en model. Via de touchscreens kan elke rotor individueel ingesteld worden, zoals de draairichting (CW, CC en alternate) en het aantal omwentelingen per dag. Daarnaast kan de speciale power winding modus geactiveerd worden om in een korte tijd het horloge optimaal van energie te voorzien. 

Benson Black Series Pro 16.19.B

De Benson Black Series Pro watchwinders zijn momenteel in productie en worden begin 2019 (januari) verwacht. U kunt nu alvast bestellen waardoor u één extra jaar garantie verkrijgt (3 jaar i.p.v. 2). 

Benson Black Series Pro 16.19.CF