Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

High end watchwinders van Orbita

Geplaatst op 2 oktober 2018 om 15:07 uur

Horloges met een automatisch uurwerk hebben specifieke beweging nodig. Om te voorkomen dat u deze met de hand moet blijven opwinden en resetten wanneer u deze niet draagt, kunt u gebruik maken van een watchwinder. Zeker voor de echte horlogeliefhebber is dit een uitkomst. U kunt dagelijks het horloge van uw keuze dragen zonder erop te hoeven letten of uw andere horloge(s) niet stil komen te staan. Op deze manier geniet u zorgeloos van uw horlogeverzameling. De watchwinder zorgt er niet alleen voor dat het horloge op tijd blijft lopen, maar ook dat de dag/datum-functie juist werkt door de natuurlijke beweging van de pols na te bootsen. Door de horloges te bewaren in een watchwinder zorgt u er bovendien voor dat deze veilig opgeborgen zijn en niet beschadigen.

Orbita Sparta Bold watchwinder

Wij hebben speciaal voor de horlogeverzamelaar die alleen het allerbeste wil, een ruime collectie high end watchwinders van Orbita in het assortiment. Deze hoogwaardige watchwinders die geproduceerd worden in de VS zijn het neusje van de zalm te noemen in deze markt. De prachtige Italiaans houten materialen die gebruikt worden voor deze watchwinders zijn van zeer hoge kwaliteit en zorgen voor een luxe uitstraling, waardoor de watchwinder een waar sierstuk is voor in uw woning of kantoor. Door het gebruik van glas blijven uw horloges desgewenst zichtbaar, om uw collectie te kunnen tonen en er uiteraard zelf van te kunnen genieten. De meeste Orbita watchwinders maken gebruik van het door hen gepatenteerd ‘Rotorwind’ systeem met zelf ontwikkelde motoren van hoge kwaliteit. Het Rotorwind systeem zorgt ervoor dat door een schommelende beweging het horloge energie verkrijgt en dus blijft lopen.

Als officieel dealer van Orbita bieden wij een ruime collectie watchwinders aan. De meeste modellen zijn op voorraad in ons magazijn in Uden. De meer luxe en uitgebreide Orbita watchwinders kunnen we binnen enkele dagen vanuit de Verenigde Staten in huis hebben. Daarnaast profiteert u van een uitgebreide garantie van minimaal 2 jaar.