Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series watchwinders 2019

Geplaatst op 5 april 2019 om 15:18 uur

Elke liefhebber van automatische horloges weet dat een watchwinder een enorm handige accessoire is. Met een goede watchwinder staan jouw automatische horloges nooit meer stil. Dit is belangrijk voor het behoud van de horloges maar vooral erg handig omdat jouw horloges altijd klaar zijn om te dragen, zonder dat je de tijd, datum of andere complicaties moet instellen. Een watchwinder bespaart tijd maar zorgt er ook voor dat je één van de meest kwetsbare onderdelen van een horloge, de kroon, weinig hoeft te openen. Hierdoor is er minder risico de kroon en zelfs het uurwerk (via de stift) te beschadigen. Een defecte kroon of zelfs stift waarmee de kroon aan het uurwerk is verbonden kan leiden tot een kostbare reparatie. 

In onze collectie hebben we verschillende merken watchwinders. Alle merken hebben wij geselecteerd op basis van kwaliteit, duurzaamheid, prijs en de reputatie van het merk. Wij vinden dat een watchwinder perfect moet passen bij jouw horlogecollectie en daarom zijn we officieel dealer van 14 watchwinder merken, zodat er altijd een goede watchwinder bij zit voor jou als horlogeliefhebber. 

Benson Black Series watchwinder

Het Nederlandse watchwinder merk Benson is één van onze favoriete watchwinder merken. Niet alleen omdat Benson een Nederlands bedrijf is, wel omdat ze zeer goede kwaliteit aanbieden tegen een scherpe prijs. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat de Benson watchwinders enorm populair zijn in binnen- en buitenland. In 2016 heeft Benson de uiterst succesvolle Benson Black Series watchwinders op de markt gebracht. Deze serie watchwinders kenmerkt zich door een zeer luxe design, fraaie materialen, moderne en betrouwbare techniek en interessante winkelverkoopprijzen. De Benson Black Series watchwinders worden inmiddels in meer dan 20 landen verkocht door ongeveer 200 officiële dealers. 

De Benson Black Series watchwinder collectie biedt verschillende watchwinders qua capaciteit, kleur en prijs. De watchwinders winden elk automatisch horloge, ongeacht merk of model, probleemloos op doordat de watchwinders alle functies hebben die nodig zijn om een automatisch horloge van energie te voorzien. De Benson Black Series watchwinders kan je rechtsom, linksom en afwisselend laten ronddraaien. Daarnaast kan je het aantal omwentelingen per dag (TPD: turns per day) instellen op 600, 900, 1200, 1500, 1800 en 2100. Hierdoor kunt u elke rotor, en dus elk horloge, individueel instellen naar de opwind vereisten van elk automatische horloge. De watchwinders worden bediend via het touchscreen en fraai verlicht door de ingebouwe LED verlichting. Daarnaast, en zeker niet onbelangrijk, biedt elke Benson Black Series watchwinder extra opbergruimte voor andere horloges en/of sieraden. Op deze manier houd je alle horloges en sieraden veilig bij elkaar en ben je snel klaar wanneer je van horloge wilt wisselen. In de tussentijd zorgt de Benson Black Series watchwinder ervoor dat alle automatisch horloges netjes opgewonden worden en dus direct klaar zijn om te dragen. 

Benson Black Series watchwinders

Ben je op zoek naar een goede watchwinder voor jouw horlogecollectie? Wil je kwaliteit maar niet de hoofdprijs betalen? Dan is een Benson Black Series watchwinder absoluut een goede keuze!