Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Sohne watchwinders voor automatische horloge

Geplaatst op 13 april 2019 om 19:49 uur

Het premium watchwinder merk Heisse & Söhne is op gebied van watchwinders een naam die staat voor stijl, sublieme kwaliteit en betrouwbaarheid. Heisse & Söhne is afkomstig uit het Sauerland in Duitsland. Het merk kenmerkt zich door moderne en stijlvolle ontwerpen en zeer betrouwbare opwind techniek. Een Heisse & Söhne watchwinder biedt u optimale opwinding van uw automatische horloges en een elegante opbergplaats voor uw waardevolle horloges.

Een watchwinder voorziet in de juiste olie- en energievoorziening waardoor slijtage en beschadiging aan het horloge worden voorkomen. Naast de reguliere collectie watchwinders biedt Heisse & Söhne diverse kluizen aan met ingebouwde watchwinders. Deze kluizen voldoen aan de hoogste Europese normen en bieden dan ook de meest optimale bescherming. Deze Heisse & Söhne kluizen met ingebouwde watchwinders zijn in verschillende beveiligingsklassen verkrijgbaar, zodat de horloges in de kluis eenvoudig te verzekeren zijn.

Heisse & Söhne watchwinders

De verschillende Heisse & Söhne watchwinders zijn zeer uiteenlopend in zowel capaciteit als ontwerp en materiaalgebruik. Dit maakt dat er voor elke horlogeliefhebber een Heisse & Söhne watchwinder te vinden is die voldoet aan zijn of haar wensen. Er is bewust gekozen voor het gebruik van contrasterende materialen zoals hout, edelstaal en glas, waardoor de diverse ontwerpen een unieke uitstraling hebben. De luxueuze stijl van de designs van Heisse & Söhne is een chique toevoeging aan een stijlvolle verzameling van fraaie horloges. De innovatieve techniek komt terug in onder andere de LCD bediening, LED verlichting en instellingen voor bijvoorbeeld het aantal omwentelingen per dag en de draairichting.

Wij leveren, als officieel dealer van Heisse & Söhne watchwinders, elke watchwinder met 2 jaar garantie en handleiding.