Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black series watchwinders | beste prijs/kwaliteit

Geplaatst op 8 januari 2019 om 17:09 uur

Een watchwinder is een absoluut onmisbaar accessoire voor mensen met een passie voor horloges. Een watchwinder zorgt ervoor dat horloges die niet gedragen worden voorzien worden van de nodige energie en voorziet in de benodigde olievoorziening. Daarnaast biedt een watchwinder een vaste en veilige opbergplaats voor uw favoriete horloge(s).

Het Nederlandse merk Benson combineert zeer goede kwaliteit met een scherpe prijs. Dit is mogelijk doordat Benson de watchwinders in eigen beheer vervaardigd worden. Benson kent als watchwinder merk verschillende collecties. De Benson Black Series watchwinders zijn hiervan de meest populaire serie.

De luxe watchwinders in deze serie zijn handgemaakt en voorzien van stille en krachtige Japanse motoren. De Benson Black Series watchwinders zijn te bedienen via een touchscreen en geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht merk of model. Dit komt doordat deze watchwinders qua draairichting en aantal omwentelingen per dag ingesteld kunnen worden, per individuele rotor. De ingebouwde led verlichting geven een perfect zicht op de draaiende horloges en maken het plaatje compleet. De Benson Black Series watchwinders zijn daarnaast kwalitatief zeer sterk en waardevast, ze worden vrijwel nooit met korting verkocht waardoor uw watchwinder waarde behoudt, in tegenstelling tot veel andere watchwinder merken.

Benson Black Series watchwinder

De Benson Black series watchwinders zijn leverbaar in de kleuren zwart, carbon, wit en macassar. Daarnaast zijn de watchwinders leverbaar voor 1, 2, 4, 6, 8, 12 en 16 horloges. Daardoor geschikt voor diegene slechts één of twee horloges heeft, maar ook voor de echte horlogeverzamelaar die veel horloges heeft.

De watchwinders van Benson worden geleverd met 2 jaar garantie en zijn verpakt in een stevige doos met handleiding en certificaat. Wij hebben de meeste Benson Black Series op voorraad en direct leverbaar.