Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik ABS watchwinders

Geplaatst op 2 januari 2019 om 11:50 uur

Voor de liefhebber van automatische horloges zijn de Swiss Kubik watchwinders een begrip. Het Zwitserse merk staat bekend om de geavanceerde technologie die wordt toegepast bij de ontwikkeling van haar watchwinders. Deze watchwinders zorgen ervoor dat uw automatische horloge altijd wordt voorzien van de juiste beweging waardoor deze blijft lopen, juist wanneer het niet gedragen wordt bijvoorbeeld wanneer u slaapt of een ander horloge draagt. Daarnaast bieden ze een veilige plaats om uw horloge op te bergen. Optioneel biedt Swiss Kubik speciale glaasjes ter bescherming van uw horloge zodat het horloge nog beter beschermd wordt. Ze zijn geschikt voor alle automatische horloges en dus voor elke horlogeverzamelaar een goede keuze.

De watchwinders worden in Zwitserland ontworpen en vervaardigd in Genève en alle leveranciers van Swiss Kubik zijn te vinden binnen 50 km van het bedrijf zelf. Het is voor hen van zeer groot belang dat ze samenwerken met mensen die net als zij werken in lijn met de Zwitserse geest en gaan voor de uitermate hoge Zwitserse kwaliteit.

Swiss Kubik ABS watch winder yellow

Binnen de collectie van de Swiss Kubik watchwinders zijn de Swiss Kubik ABS watchwinders absoluut het benoemen waard. Deze serie bestaat uit mooie compacte watchwinders in trendy kleuren en met een speels design. Door het formaat zijn ze goed in een kluis te plaatsen en  hiermee makkelijk voor reizen en vakantie. Daarnaast werken ze +- 2 jaar lang op één set AA batterijen. De ABS watchwinders zijn voorzien van een Zwitserse stille motor en gemaakt van kunststof. De combinatie van hoogstaande technologie, gemak in gebruik en trendy uitstraling maakt deze serie watchwinders uniek.

Als officieel dealer leveren wij alle Swiss Kubik watchwinders met 3 jaar garantie.