Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series watchwinders collectie 2020

Geplaatst op 28 maart 2020 om 16:21 uur

Een watchwinder is zeer geschikt voor het opwinden van automatische horloges. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten, in diverse prijsklassen en van diverse merken. Een jong Nederlands merk binnen dit marktgebied is Benson. Benson voorziet in een ruime collectie watchwinders in verschillende series met elk hun eigen bijzondere eigenschappen en kwaliteiten. Een groot pluspunt van de Benson watchwinders is onder andere de unieke prijs-/kwaliteitverhouding dat het merk biedt. Dit is onder andere mogelijk doordat de watchwinders in Nederland ontworpen, ontwikkelt en volledig getest worden. Zo is men in staat streng te controleren op de kwaliteit van het eindproduct en tegelijkertijd de kosten beheersbaar te houden.

Een mooie serie binnen de Benson watchwinders collectie is de Benson Black series. Wat opvalt binnen deze serie zijn de moderne en luxueuze designs, de perfecte afwerking en daarnaast het hoogwaardige materiaalgebruik. Materialen als prachtig hout en mineraalglas passeren de revue. Qua kleurgebruik zien we verschillende tinten zoals wit, zwart, rood en bruin. Elke Benson Black Series watchwinder wordt met zorg met de hand vervaardigd en dit is dan ook te zien aan de fraaie afwerking en het oog voor detail. De watchwinders zijn uitgerust met een soft-close deksel en speciale zachte stof aan de binnenkant ter behoud van zowel de horloges als de watchwinder zelf. De watchwinders zijn voorzien van twaalf verflagen, wat een duidelijke indicatie is van de hoge kwaliteit van deze opwindtechnologie. De watchwinders bieden daarnaast ook nog eens extra ruimte om een aantal horloges of andere sieraden op te bergen. Zo heeft uw al uw waardevolle horloges en sieraden netjes bij elkaar.

Op technisch gebied zijn de Benson Black Series watchwinders uitgerust met de nieuwste technieken. Zo zijn de watchwinders voorzien van LED verlichting, USB poort en een touchscreen voor de bediening van elke individuele rotor. De watchwinders zijn stil en energiezuinig in gebruik en ook de overwind protectie en powerwind functie ontbreken niet. Daarnaast zijn ze voorzien van drie draairichtingen; rechtsom (clockwise), linksom (counter-clockwise) en afwisselend (alternate).

Benson Black Series watchwinder

Binnen de Benson Black Series zijn er watchwinders die geschikt zijn voor het opwinden van twee tot wel acht automatische horloges. De grotere Benson Black Series Pro watchwinders kunnen 12, 16, 20 en zelfs 24 automatische horloges opwinden. In de Benson Black series Pro zijn de watchwinders verkrijgbaar in zwart en carbon. Ook zijn deze watchwinders afsluitbaar met een sleutel, waarbij het sleutelgat keurig is afgewerkt.

Wanneer u kiest voor een watchwinder uit de Benson Black Series of Black Series Pro wordt deze geleverd met twee jaar garantie. U kiest hiermee voor een watchwinder welke uw automatisch horloges op de juiste manier van energie voorziet en waar u lang plezier van zult hebben. De Benson Black Series watchwinders beginnen al vanaf 249,00 euro.