Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series watchwinders voor verzamelaars

Geplaatst op 28 augustus 2019 om 12:18 uur

De eigenaar van één automatisch horloge of van verzameling automatische horloges, kan niet zonder een watchwinder. Deze handige horlogeaccessoires zijn te vinden in alle soorten en maten. Maar er zit veel verschil in kwaliteit, technologie en betrouwbaarheid. Een watchwinder moet elk automatisch horloge kunnen voorzien van de juiste beweging en daarmee de natuurlijke beweging van de pols zo nauwkeurig mogelijk nabootsen. Daarnaast is het belangrijk dat de watchwinder beschermt tegen slijtage en invloeden van buitenaf, zoals stof en vuil. Ten derde biedt de ultieme watchwinder een veilige opbergplaats voor uw horloge(s) en last but not least is een watchwinder met de juiste uitstraling een sierstuk voor in uw verzameling.

Benson Black Series watchwinder

Het Nederlandse merk Benson Watchwinders biedt alle bovengenoemde voorwaarden voor een kwalitatief goede en betrouwbare watchwinder. Daarnaast is het merk ook nog eens heel betaalbaar. Benson weet de vinger aan de pols te houden wat betreft de kwaliteit en tegelijkertijd de watchwinders betaalbaar te houden door deze te vervaardigen in eigen beheer. Deze unieke prijs/kwaliteitverhouding maakt de Benson watchwinders zeer interessant voor elke horlogeliefhebber en -verzamelaar.

Benson biedt verschillende series watchwinders binnen haar collectie. De Benson Black Series watchwinders zijn geschikt voor elk automatisch horloge. Daarnaast zijn deze voorzien van stille Japanse motoren, waardoor ze erg comfortabel in gebruik zijn. Gebruik de watchwinder bijvoorbeeld op kantoor, zonder dat iemand er last van heeft. Bijkomend voordeel van de Benson Black Series watchwinders naast het lage geluidsniveau is het lage energieverbruik. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende capaciteit, er is dus een passende watchwinder voor elke verzamelaar.

De Benson Black Series watchwinders zijn voorzien van een geavanceerd touchscreen en LED verlichting en kenmerken zich door fraaie luxe designs, perfecte afwerking en stijlvol materiaalgebruik. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van hout, mineraalglas en RVS. Verder zijn de horlogehouders voorzien van fluweel ter bescherming van uw horloge en zijn deze geschikt voor elke maat horloge. Onder meer de twaalf verflagen en de materiaalkeuze garanderen duurzaamheid en betrouwbaarheid. Verder zijn de Benson Black Series watchwinders voor één horloge uitgerust met een ingebouwde batterij en met de USB poort kunt u de watchwinder gemakkelijk opladen. De verschillende modellen zijn leverbaar in zwart, carbon, wit en macassar.  Als kers op de taart bieden alle modellen  voor 2+ horloges opbergruimte voor extra horloges. BensonTrade levert de Benson watchwinders standaard met adapter, certificaat, twee jaar garantie en gebruiksaanwijzing.