Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Zwitserse watchwinders | 100% kwaliteit

Geplaatst op 21 augustus 2019 om 08:36 uur

Op het gebied van watchwinders hebben we in onze webshop een ruim aanbod aan verschillende merken, kwaliteit, design en manieren van opwinding. Een goede watchwinder voorziet een automatisch horloge (of meerdere automatische horloges tegelijk) van de benodigde energie en zorgt er hiermee voor dat het horloge blijft lopen, ook als het niet gedragen wordt. Hierdoor staat het horloge altijd goed qua tijd, datum en andere functies en hoef je niet de kroon te belasten door deze steeds uit te trekken. Immers, de kroon is één van de zwakste onderdelen van een horloge en wil je juist niet teveel uittrekken. Daarnaast biedt de juiste watchwinder bescherming tegen beschadiging, maar ook tegen slijtage. Door te voorkomen dat het horloge stil komt te staan, voorkomt het ook onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave. Hiermee is dit een absoluut onmisbaar accessoire voor de eigenaar van een automatisch horloge of een verzameling hiervan.

Bernard Favre watchwinder

Het neusje van de zalm op het gebied van watchwinders vinden we binnen de Zwitserse watchwinder merken. De goede naam van de Zwitsers op het gebied van horloges, is zeker ook van toepassing op de watchwinders van Zwitserse komaf. Een Zwitserse watchwinder is voorzien van Zwitserse techniek, duurzaam en wordt vervaardigd uit de beste materialen. Een ‘Swiss made’ watchwinder is een mooie combinatie met Zwitserse horloges. Ze zijn niet goedkoop, maar bieden absoluut waar voor uw geld. Niet alleen kwalitatief en technisch gezien is een Zwitserse watchwinder een mooie keuze, ook op het gebied van design hebben de Zwitserse merken heel wat te bieden.

Swiss Kubik Triple watchwinder

Bernard Favre watchwinders biedt een unieke manier van opwinding, met zijn ‘Planet winding system’. Deze driedimensionale watchwinders draaien als het ware om hun eigen as. Dit is behalve effectief ook een heel mooi gezicht en een waar pronkstuk in uw verzameling en interieur. Ook het merk RDI biedt naast kwalitatief goede watchwinders prachtige designs, ontworpen in samenwerking met diverse kunstenaars. Een ware eyecatcher. Swiss Kubik mag daarnaast zeker niet in dit rijtje ontbreken met mooie, moderne ontwerpen met een strakke uitstraling en compacte vormgeving.

Als officieel dealer van deze drie Zwitserse watchwinder merken bieden wij de meest actuele collecties, scherpe prijzen en duidelijke service. Daarnaast verzenden wij wereldwijd via Fedex. Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een Zwitserse watchwinder.