Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Smart-Tech II watchwinders

Geplaatst op 7 maart 2019 om 16:58 uur

Benson Watchwinders biedt een innovatieve opwind-technologie voor automatische horloges. Uw automatische horloge wordt hiermee voorzien van de juiste beweging om het horloge op te winden. Daarnaast bieden de watchwinders bescherming tegen slijtage door een veilige opbergplaats te bieden. Ook de olievoorziening wordt door de watchwinder op het juiste peil gehouden. Kortom, een onmisbaar accessoire wanneer u een liefhebber bent van automatische horloges.

Benson Watchwinders onderscheidt zich door de ontwikkeling van de watchwinders in eigen beheer te houden. Hiermee zijn zij perfect in staat de controle over zowel de materialen, techniek, productie en afwerking te behouden en weten zij dus de gewenste hoge kwaliteit te waarborgen. Zij hechten veel waarde aan innovatie en vakmanschap en dit komt dan ook tot uiting in de tegelijkertijd betaalbare kwaliteit van hun producten.

Benson Smart-Tech II watchwinders

De Benson Smart-Tech II watchwinders zijn geschikt voor alle horlogemerken en zijn voorzien van Japanse motoren, die sterk zijn maar ook laag zijn in energieverbruik. Er is keuze uit verschillende modellen met diverse capaciteit. Zo zijn er in de Benson Smart-tech II serie modellen geschikt voor twee horloges, maar ook modellen met ruimte voor vier en zes horloges. Alle watchwinders zijn voorzien van een innovatief touchscreen waarmee u de draairichting en het aantal omwentelingen kunt instellen. Daarnaast kenmerken zij zich door een fraai materiaalgebruik en LED verlichting. De watchwinders in de Benson Smart-Tech II serie zijn bovendien voorzien van een lade waarmee u de mogelijkheid heeft ook andere sieraden op te bergen zoals bijvoorbeeld ringen of manchetknopen. Zo bewaart u alles veilig en overzichtelijk bij elkaar.

Voor de echte horlogeliefhebber is de Benson Smart-Tech II watchwinder een perfecte keuze!