Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Ultieme watchwinders van Bernard Favre

Geplaatst op 9 maart 2019 om 17:27 uur

Wie op zoek is naar een watchwinder van uitermate hoge kwaliteit en een unieke luxe uitstraling is bij Bernard Favre aan het juiste adres. Bernard Favre watchwinders is een grote naam in de wereld van kwaliteitshorloges en watchwinders. Niet voor niets mogen zij namen als Hublot, Parmigiani, Greubel Forsey, Chopard en Piaget tot hun klantenkring rekenen. Bernard Favre watchwinders zijn dan ook de watchwinders voor de echte horlogeliefhebber. De unieke ontwerpen zijn van volledig Zwitsers fabricaat, waarmee de hoge kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd is. Een watchwinder van Bernard Favre is dan ook een zeer duurzaam product, waar u gedurende lange tijd plezier van zult hebben.

Het gebruik van prachtige materialen en een uniek opwindsysteem maken dat de watchwinders van Bernard Favre een kunstwerk op zich te noemen zijn. Het opwinden van de horloges is een prachtig gezicht. De driedimensionale watchwinders draaien als het ware om hun eigen as, met deze beweging worden de horloges van de benodigde energie voorzien. Dit systeem wordt het zogenaamde 'planet winding system' genoemd. Het opwinden van de automatische horloges is niet alleen een prachtig gezicht, maar zorgen ook voor exact de juiste beweging om het horloge op te winden en daardoor van energie te voorzien. Daarnaast beschermt de watchwinder het horloge tegen slijtage, door onder andere te zorgen voor een juiste olievoorziening en veilige opbergplaats. 

Voor de ontwerpen worden hoogwaardige materialen gebruikt, zoals edelstaal, leder en glas. Over de watchwinder kan een glazen stolp geplaatst, wat de luxe uitstraling completeert. De Bernard Favre Planet watchwinders worden geleverd met 2 jaar garantie, luxe verpakking en duidelijke handleiding. Wij hebben diverse watchwinders van dit Zwitserse merk op voorraad waardoor wij snel wereldwijd kunnen leveren.

Bernard Favre Planet watchwinder gold