Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Smart-Tech II watchwinders | Top kwaliteit

Geplaatst op 26 mei 2019 om 13:29 uur

Voor wie op zoek is naar een kwalitatief goede watchwinder voorzien van moderne technologie, die tegelijkertijd betaalbaar is, biedt Bensontrade de Benson Smart-Tech II watchwinders. Deze watchwinders zijn geschikt voor alle automatische horloges. Een watchwinder zorgt ervoor dat een automatisch horloge van de juiste beweging wordt voorzien wanneer deze niet gedragen wordt, zodat deze niet stil komt te staan. Daarnaast wordt de olievoorziening door de watchwinder op peil gehouden en biedt deze een veilige opbergplaats voor uw geliefde horloge(s). De Benson Smart-Tech II watchwinders zijn voorzien van een glazen deur die beschermt tegen condens en stof. De Japanse motoren waarmee de watchwinders zijn uitgerust zijn erg stil in gebruik, wat zorgt voor extra comfort. De horlogehouders zijn geschikt voor elk formaat horloges, voor zowel heren als dames.

Benson Smart-Tech II 6.18.B watchwinder

De Benson Smart-Tech II watchwinders hebben een innovatief touchscreen waarmee onder andere het aantal omwentelingen per dag en de draairichting kunnen worden ingesteld. Daarnaast zijn zij voorzien van LED-verlichting voor een extra fraai zicht op de ronddraaiende horloges. Een extra plus is bovendien de extra opbergmogelijkheid via de lade, waar u bijvoorbeeld uw andere sieraden of manchetknopen in kunt opbergen. Er zijn Benson watchwinders met verschillende capaciteit, afhankelijk van het aantal horloges dat u heeft. U kunt kiezen uit een model voor 2, 4 en 6 automatische horloges. Het moderne design van de Benson Smart-Tech II watchwinders is daarnaast een stijlvolle toevoeging aan uw horlogeverzameling en interieur.

BensonTrade kan de kwaliteit van de watchwinders garanderen, doordat deze in eigen beheer worden vervaardigd en er dus nauw kan worden toegezien op onder andere de kwaliteit en afwerking. Met een Benson Smart-Tech II watchwinder heeft u dus absoluut een hoogwaardig en betrouwbare watchwinder in handen.

Elke Benson Smart-Tech II watchwinder wordt geleverd met 2 jaar garantie, handleiding en adapter. Wij leveren de Benson watchwinders uit voorraad.