Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

RDI watchwinders | Swiss Made

Geplaatst op 23 mei 2019 om 10:30 uur

De Swiss made watchwinders van het merk RDI zijn van een uitzonderlijke kwaliteit. De watchwinders worden niet alleen met de hand in Zwitserland vervaardigd, maar ook alle afzonderlijke onderdelen komen uit Zwitserland. De motoren van RDI watchwinders zijn daarnaast zeer stil in gebruik en compact van formaat. De watchwinders werken een jaar op één set AA batterijen. Deze combinatie maakt dat ze makkelijk mee te nemen zijn op reis en vakantie. Ze zijn geschikt voor alle automatische horloges en voorzien uw horloge niet alleen van de benodigde energie, maar zorgen ook voor een optimale verspreiding van olie in het uurwerk. Daarnaast bieden ze bescherming tegen beschadiging, vuil en stof. Immers, je laat je waardevolle horloge toch niet zomaar ergens liggen. In een watchwinder is het horloge beschermd.

RDI watchwinder

Naast de hoogwaardige technologie van deze innovatieve RDI watchwinders, zijn de designs in esthetisch opzicht zeker ook het benoemen waard. De prachtige ontwerpen zijn onder andere geïnspireerd op de schoonheid van de natuur. Daarnaast werkt RDI voor het ontwerpen van de watchwinders samen met verschillende kunstenaars. Deze ‘pieces of art’ vallen op door een strak design en een moderne en eigentijdse uitstraling. Deze watchwinders zijn voor de echte verzamelaars die iets unieks willen. Goedkoop zijn ze niet, maar je hebt wel echt iets bijzonders voor jouw automatische horloges.

De watchwinder collectie van RDI bestaat uit designs met prachtige kleuren en vormen, maar er zijn ook modellen met een strakke en rustige uitstraling. Voor de ontwerpen zijn enkel hoogwaardige materialen gebruikt zoals hout, leder en edelstaal. Kortom, de RDI watchwinders behoren met recht tot de beste ter wereld!

Wij zijn officieel dealer van RDI watchwinders en bieden de laatste collectie, scherpe prijzen en 2 jaar garantie. Daarnaast leveren wij veelal uit voorraad. Binnen Nederland verzenden wij gratis, maar we verzenden over de gehele wereld via Fedex en PostNL. Altijd verzekerd en aangetekend.