Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Smart-Tech II watchwinders voor elk horloge

Geplaatst op 1 augustus 2019 om 13:52 uur

Binnen de horlogerie, vindt men een uitgebreid aanbod aan watchwinders. Een watchwinder is een essentiële aanvulling op uw horlogeverzameling, maar ook onmisbaar wanneer u één automatisch horloge bezit. Elk automatisch horloge heeft de juiste beweging nodig om te kunnen blijven lopen en daarbij een accurate weergave van tijd en datum weer te geven. Deze beweging wordt bij het dragen van het horloge gegeven door de beweging van uw pols. Maar wanneer u het horloge niet kunt dragen, kan een goede watchwinder uitkomst bieden. Niet alleen voorziet deze in de benodigde beweging, ook draagt de watchwinder zorg voor de juiste olievoorziening en bescherming van uw horloge(s) tegen invloeden van buitenaf.

Benson Smart-Tech II watchwinders

Een uitstekend Nederlands merk op dit gebied is Benson. Benson vervaardigt de watchwinders uit haar collectie binnen eigen beheer en weet op deze manier hoge kwaliteit watchwinders aan te bieden die tegelijkertijd betaalbaar blijven. Binnen het assortiment van Benson zijn verschillende series watchwinders verkrijgbaar, waaronder de Benson Smart-Tech II watchwinders. Deze luxe watchwinders zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteit. De watchwinders zijn geschikt voor elk type automatisch horloge, ongeacht merk of model. Bijkomend voordeel van deze watchwinders is dat ze voorzien zijn van zeer stille motoren, voor optimaal gebruiksgemak en comfort.

Met behulp van de geavanceerde touchscreen display, is het mogelijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in te stellen. Daarnaast biedt de ingebouwde lade de mogelijkheid ook uw andere sieraden op te bergen zoals bijvoorbeeld ringen of manchetknopen. Zo bewaart u alles netjes bij elkaar. De LED verlichting in de watchwinder biedt een goed zicht op uw horloges. Door een uniek veersysteem is het mogelijk de watchwinders te gebruiken voor horloges met zowel een grote- als kleine polsomvang. Voor de Benson Smart-Tech II watchwinders worden materialen geselecteerd van hoge kwaliteit, zoals mineraalglas en hout. Deze zorgen voor een luxe uitstraling. Kortom, Benson Smart-Tech watchwinders zijn een uitstekende combinatie van moderne techniek en een fraai design en dat voor een scherpe prijs!

Elke Benson Smart-Tech II watchwinder wordt geleverd met handleiding, adapter en 2 jaar garantie.