Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson watchwinders voor de echte horlogeverzamelaar

Geplaatst op 8 juli 2019 om 13:31 uur

We hebben in onze nieuws en blog artikelen al vaak geschreven over het nut van een watchwinder. Deze accessoire voor horloges wordt steeds meer gekocht door horlogeliefhebbers. Watchwinders zijn er in veel soorten en maten. Voor u als horlogeliefhebber of -verzamelaar is een watchwinder een vitaal onderdeel van de verzameling. Elk automatisch horloge heeft de juiste beweging nodig om te kunnen functioneren. In deze behoefte wordt het horloge normaliter voorzien door de polsbeweging wanneer het horloge gedragen wordt. Maar op het moment dat deze niet gedragen wordt, is er een andere oplossing nodig. Een watchwinder bootst de beweging van de pols na en zorgt er op deze manier voor dat het horloge niet stil komt te staan. Daarnaast biedt een watchwinder een veilige opbergplaats voor uw horloges en voorkomt hiermee slijtage en beschadiging. Als kers op de taart zorgt een goede watchwinder voor een goede olieverdeling binnenin het uurwerk, kortom een onmisbaar accessoire!

Benson Compact 2.18.B watchwinder

Benson watchwinders is een Nederlands merk dat betaalbare watchwinders levert van hoge kwaliteit. Aangezien de watchwinders van Benson in eigen beheer worden vervaardigd, is het mogelijk deze goede prijs-/kwaliteit verhouding te garanderen. De watchwinders van Benson kenmerken zich onder andere door de moderne techniek en een fraai design. Doordat Benson eigen servicecentra heeft in Nederland, Verenigde Staten, Hong Kong en Rusland is er een wereldwijde dekking voor service en reparatie.

In het assortiment van de Benson watchwinders vinden we diverse collecties. Alle watchwinders zijn geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht merk of variant. Voor de verschillende series worden hoogwaardige materialen gebruikt zoals hout, mineraalglas en leder. De Benson Compact serie is betaalbaar en een moderne watchwinder. Verder zijn deze Benson Compact watchwinders zeer compact en voorzien van een Japanse stille motor, waardoor ze makkelijk overal te gebruiken zijn. De Smart-Tech-II en Black Series van Benson zijn de meer luxe series binnen het merk. Beiden zijn voorzien van touchscreen, waarmee het aantal omwentelingen per dag en draairichting kunnen worden ingesteld. Daarnaast zijn deze series voorzien van LED-verlichting. De collectie watchwinders van Benson biedt watchwinders met verschillende capaciteit, van 1 horloge tot wel 16 horloges.

Elke Benson watchwinder wordt geleverd met handleiding, certificaat en minimaal 2 jaar internationale garantie. Daarnaast wordt elke watchwinder zeer goed verpakt en voorzien van een laatste controle voor verzending. Bent u op zoek naar een betaalbare watchwinder van hoge kwaliteit? Dan is een Benson watchwinder een zeer goede keuze!