Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Bernard Favre Planet Black watchwinder voor 1 horloge

Geplaatst op 15 oktober 2024 om 19:08 uur

Het is algemeen bekend dat Zwitserland op het gebied van luxe horloges en alles wat daarbij hoort het beste van het beste te bieden heeft. Zo kun je behalve voor horloges ook voor fraaie en hoogwaardige watchwinders terecht bij verschillende Zwitserse merken.

In dit artikel zetten we graag een Zwitsers merk centraal, die niet alleen uiterst hoogwaardige watchwinders biedt, maar daarnaast op het gebied van design ‘one of a kind’ te noemen is. Bernard Favre werd opgericht door  Bernard Favre zelf, die in zijn jonge jaren al een passie ontwikkelde voor het ambacht van de horlogemaker en de geavanceerde techniek die schuilt achter het uurwerk van een luxe horloge. Door zijn ervaring en kennis op het gebied van luxe horloges, wist Bernard Favre exact waaraan de liefhebber en verzamelaar van automatische horloges behoefte had. Met zijn knowhow richtte hij in 2007 het merk Bernard Favre op, met als doel watchwinders te creëren die niet alleen functioneel en van hoge kwaliteit waren, maar daarnaast ook alle ogen op zich zouden weten te richten door hun bijzondere en exclusieve design. Met de ontwikkeling van de uiterst fraaie en unieke ‘Planet Watchwinders’ wist hij menig liefhebber en verzamelaar van automatische horloges te enthousiasmeren, waardoor er vandaag de dag wereldwijd veel bewonderaars te vinden zijn voor dit bijzondere merk.

Bernard Favre Planet Black watchwinder

De collectie van Bernard Favre is exclusief en absoluut uniek. Iedere watchwinder binnen de collectie is een kunstwerk op zich en is daarnaast een waar compliment voor ieder automatisch horloge dat erin geplaatst zal worden.  De watchwinders van Bernard Favre zijn allen voorzien van de welbekende Swiss made motoren, die ervoor zorgen dat ieder merk en type automatisch horloge zonder problemen van energie kan worden voorzien. Bovendien zijn deze motoren energiezuinig, maar ook geluidsarm. Een model van Bernard Favre kun je dus met een gerust hart plaatsen op plekken waar stilte gewenst is, zoals bijvoorbeeld op kantoor. In dit artikel zetten we graag een specifieke watchwinder uit de collectie van Bernard Favre in de spotlight, namelijk de Bernard Favre Planet Black watchwinder. Deze watchwinder combineert wat betreft stijl een uniek en klassiek design met stoere en sportieve elementen. Zo is deze watchwinder in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart en is deze grotendeels gemaakt van edelstaal PVD. Dit geeft deze watchwinder een modern randje. Het ontwerp op zich in combinatie met de glazen stolp die over de Bernard Favre Planet Black watchwinder geplaatst kan worden heeft dan weer een meer klassiek karakter. Het complete plaatje is zeer fraai, zeker wanneer er een horloge in wordt opgewonden. Op dit moment draait het horloge om zijn eigen as, wat doet denken aan het draaien van de planeet. Hierin is ook de inspiratie gevonden voor de naam van deze watchwinders. De stolp voor over de Bernard Favre Planet Black watchwinder is niet alleen prachtig om te zien, maar biedt jouw automatische horloge daarnaast ook bescherming tegen schade ten gevolge van bijvoorbeeld vocht of vuil.

De Bernard Favre Planet Black watchwinder is uiteraard voorzien van een high-end Swiss made motor. Daarnaast is dit model ook uitgerust met een ingebouwde accu voor 100 dagen, waardoor dit model ook prima in een kluis kan functioneren. Hiermee kun je jouw automatische horloge en natuurlijk de watchwinder optimaal veilig opbergen. Door de accu is de watchwinder daarnaast ook gemakkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld kantoor of op (zaken)reis. Het opladen van de Bernard Favre Planet Black watchwinder kan gemakkelijk middels netstroom, PC of smartphone, door middel van de handige USB aansluiting. Dit model is verder voorzien van een LED indicator, die de status van de watchwinder weergeeft. Hiermee weet je altijd hoe het ervoor staat betreffende het opwindproces. De Bernard Favre Planet Black watchwinder is tot slot instelbaar en voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en natuurlijk een overwind protectie, ter bescherming van overspanning van jouw automatische horloge. Kort samengevat kies je met de Swiss made Bernard Favre Planet Black watchwinder voor het toppunt van luxe. De watchwinder is zowel op technisch gebied als in esthetisch opzicht zeer exclusief te noemen. Dit model is dan ook niet alleen geschikt voor het opwinden en opbergen van jouw automatische horloge, maar daarnaast ook voor een professionele en uiterst elegante presentatie ervan. Met de Bernard Favre Planet Black watchwinder hoef je je nooit meer zorgen te maken over stilstand van jouw automatische horloge en berg je deze altijd veilig en in stijl op. Deze Bernard Favre Planet Black watchwinder is dan ook zeker een aanrader wanneer je op zoek bent naar een watchwinder die jouw automatische horloge extra mooi doet uitkomen en bovendien voorziet van de beste wijze van opwinding.

Je vindt de watchwinders van Bernard Favre bij ons in de webshop. Bovendien kun je deze Planet watchwinders daar ook aan het werk zien op een filmpje, om een goed beeld te krijgen van de werking van deze watchwinder. Je zult zien dat het opwinden van een automatisch horloge een zeer fascinerend gezicht is in deze modellen. Wanneer je een Bernard Favre Planet watchwinder bij ons bestelt, leveren wij deze over het algemeen snel. Dit model wordt bovendien geleverd met twee jaar garantie, een duidelijke handleiding en een luxe lederen etui.