Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Bernard Favre Planet Gold watchwinder, unieke kwaliteit!

Geplaatst op 12 juli 2022 om 16:57 uur

Bij de aanschaf van een luxe horloge zijn stijl, kwaliteit en persoonlijke smaak van groot belang. Dit geldt ook voor wanneer je een watchwinder wilt kopen voor het opwinden van jouw automatische horloge. Voor de echte liefhebber zal deze naadloos moeten aansluiten bij de uitstraling en het design van het horloge. Maar ook op technisch gebied moet het natuurlijk een uitstekende horlogeaccessoire zijn.

Bernard Favre Planet Gold watchwinder

Een mooie, stijlvolle watchwinder doet een luxe horloge eer aan. Hoewel een watchwinder natuurlijk in eerste instantie bedoeld is om een automatisch horloge van energie te kunnen voorzien, is deze daarnaast ook geschikt als veilige opbergplaats en zelfs display voor jouw automatische horloge. Als jij een liefhebber van automatische horloges bent die houdt van een unieke stijl en uitmuntende kwaliteit, dan is het merk Bernard Favre zeker iets voor jou.

Bernard Favre is een Zwitsers merk dat watchwinders levert van een superieure kwaliteit. Niet alleen heeft Bernard Favre de kwaliteit van hun horlogeaccessoires zeer hoog op het prioriteitenlijstje staan, daarnaast stelt Bernard Favre ook zeer hoge eisen aan de uitstraling en het design van haar watchwinders. Bernard Favre zelf is de ontwerper en de man achter het merk. Hij gaat voor niets minder dan perfectie op alle gebieden. Hij heeft de Planet watchwinder ontwikkeld. Van deze horlogeaccessoire zijn verschillende typen verkrijgbaar. Voor het vervaardigen van deze watchwinders worden enkel de beste materialen gebruikt. Het unieke design zorgt ervoor dat je een waar kunstobject in huis hebt wanneer jouw horloge wordt opgewonden in de watchwinder. Tijdens de opwinding van het horloge draait deze rond zijn eigen as, net als een planeet. Vandaar ook de passende naam ‘Planet watchwinder’.

De Bernard Favre Planet Gold watchwinder is een absoluut unieke horlogeaccessoire. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van één horloge. De voet van deze watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart. In combinatie met de goudkleurige ringen geeft dit deze horlogeaccessoire een zeer chique uitstraling. Dit model is gemaakt van edelstaal met een gouden coating. De glazen stolp die over de watchwinder geplaatst kan worden zorgt ervoor dat jouw horloge niet nadelig beïnvloed wordt door invloeden als vocht en stof. Daarnaast benadrukt de stolp het luxe karakter van deze horlogeaccessoire. Dit model van Bernard Favre is compact van vorm. Hierdoor is deze gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen. Verder is de watchwinder uitgerust met een accu voor 100 dagen. Deze eigenschap maakt het mogelijk de watchwinder eventueel in een kluis te plaatsen.

De Bernard Favre Planet Gold watchwinder is voorzien van een Swiss made motor. Dit zijn de beste in zijn soort. Ze bieden verschillende belangrijke voordelen. De belangrijkste is natuurlijk dat deze motoren zeer betrouwbaar zijn en bovendien duurzaam. Ze zijn echter ook nog energiezuinig en daarnaast ook stil in gebruik. Met een Zwitserse motor als basis windt deze watchwinder van Bernard Favre ieder automatisch horloge moeiteloos op. De watchwinder is daarnaast voorzien van een LED indicator die ervoor zorgt dat je de status van deze horlogeaccessoire op elk gewenst moment kunt bekijken. Je kunt de accu van de watchwinder opladen met behulp van de handige USB aansluiting. Dit kan via netstroom, PC of Smartphone. De Bernard Favre Planet Gold watchwinder is tot slot voorzien van de programma’s CW, CC en Alt. Daarnaast beschikt deze over een overwind protectie.

Kort gezegd kies je met de Bernard Favre Planet Gold watchwinder voor een watchwinder met een unieke uitstraling van een uiterst hoge kwaliteit. Met een Swiss made watchwinder als deze hoef je je nooit meer zorgen te maken over stilstand van jouw automatische horloge. Deze watchwinder maakt het bovendien door de prachtige glazen stolp mogelijk jouw horloge op ieder gewenst moment te bekijken. Zelfs mensen die geen automatische horloges bezitten zullen gefascineerd zijn door de werking van deze watchwinder.

Bij Watchwinders.nl kan je de Bernard Favre Planet Gold gemakkelijk en snel in de webshop bestellen. Deze en alle andere modellen van Bernard Favre in ons assortiment worden geleverd met een certificaat en 2 jaar garantie. Natuurlijk sluiten wij ook een duidelijke gebruiksaanwijzing bij, zodat je direct aan de slag kunt met jouw watchwinder. De verzending gaat bij ons extra snel, doordat wij vrijwel de gehele collectie van Bernard Favre op voorraad hebben. Wanneer je dus nu kiest voor Swiss made kwaliteit en een uniek design, heb je daar al heel snel plezier van!

De watchwinder wordt geleverd in een bijzonder mooi lederen etui, voor een extra gevoel van luxe. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat deze voor verzending extra stevig wordt ingepakt. De watchwinders van Bernard Favre worden uitgebreid getest voor levering. Je kunt er dus van op aan dat je een perfect werkende watchwinder ontvangt.