Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series Pro 20.19.B watchwinder

Geplaatst op 4 juli 2022 om 14:09 uur

Een watchwinder is zowel voor de liefhebber met één of enkele automatische horloges als voor de fanatiek verzamelaar een essentiële accessoire te noemen. Natuurlijk heeft een verzamelaar wel andere eisen wat betreft de watchwinder dan diegene die slechts één automatisch horloge heeft. De watchwinder moet tenslotte ruimte genoeg bieden voor de gehele verzameling. Daarnaast is het belangrijk dat de rotoren allemaal afzonderlijk kunnen worden ingesteld, vooral wat draairichting en het aantal rotaties per dag betreft. Zo kun je voor ieder horloge afzonderlijk de meest ideale wijze van opwinding instellen en elk horloge op deze wijze exact bieden wat het nodig heeft. Een fervent verzamelaar zal het daarnaast belangrijk vinden om zijn grote trots op stijlvolle wijze te kunnen presenteren.  Kwaliteit is echter voor de liefhebber en de verzamelaar van even groot belang. Het gaat tenslotte om het behoud van je horloge of horloges. Bovendien wil je lang plezier hebben van je watchwinder en er altijd op kunnen vertrouwen.

Wanneer je als verzamelaar op zoek gaat naar een passende watchwinder, kan je heel goed in ons eigen land terecht. Het Nederlandse merk Benson biedt een prachtige collectie watchwinders voor zowel de horloge fan met een enkel horloge als de echte verzamelaar. De kracht achter het merk Benson is een combinatie van een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, technische finesse en een elegante uitstraling. Benson maakt voor de verschillende watchwinders uit de collectie gebruik van zowel Swiss made motoren als Japanse motoren. Deze motoren hebben beiden het voordeel dat ze niet alleen betrouwbaar, maar ook energiezuinig en geluidsarm zijn. De krachtige Zwitserse en Japanse motoren zijn geschikt voor het opwinden van ieder automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. Benson kiest daarnaast voor het gebruik van flexibele horlogehouders voor de watchwinders in de collectie. Hierdoor plaats je ieder gewenst automatisch horloge moeiteloos in de houders.

In de Benson Black Series Pro collectie vinden we watchwinders uitgerust met de eerder genoemde Japanse motoren. In deze serie zijn prachtige modellen voor de echte verzamelaar te vinden. De Benson Black Series Pro 20.19.B watchwinder is een stijlvolle horlogeaccessoire met ruimte voor het opwinden van maar liefst 20 automatische horloges. Daarnaast biedt de lade onderin de watchwinder ook nog opbergruimte voor extra horloges of eventuele andere sieraden. Zo bewaar je alles netjes en overzichtelijk bij elkaar. De watchwinder is gemaakt van zeer hoogwaardig hout en vervolgens voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Benson laat hiermee niks aan het toeval over. Dit model is uitgevoerd in de kleur zwart en daarmee passend in vrijwel ieder interieur. De watchwinder is afsluitbaar met het glazen deur. Dit zorgt ervoor dat je schadelijke invloeden van buitenaf bij je horloges weg kunt houden en ze toch op ieder moment goed kunt bekijken. Bovendien is dit model voorzien van een ingebouwde LED verlichting. Hiermee presenteer je je horloges op professionele wijze en kun je ze te allen tijde goed bekijken. De Benson Black Series Pro 20.19.B watchwinder beschikt daarnaast over een slot met sleutel. Zo zijn je horloges optimaal veilig opgeborgen. Het sleutelgat is zeer fraai afgewerkt wat het luxe karakter van de watchwinder nog eens weet te benadrukken. Het interieur van deze watchwinder is ingelegd met een speciaal soft velvet. Dit biedt jouw horloges bescherming tegen krasjes of andere beschadigingen.

Benson Black Series Pro 20.19.B watchwinder

De Benson Black Series Pro 20.19.B watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functie biedt bescherming tegen overspanning. De rotoren zijn alle 20 individueel instelbaar. Het instellen van de watchwinder is gemakkelijk en snel met behulp van het innovatieve touchscreen. De speciale powerwinding functie biedt je de mogelijkheid je horloges in een korte tijd van de benodigde energie te voorzien. Heel handig als je weinig tijd hebt. De energievoorziening van dit model verloopt middels een adapter. Tot slot is de watchwinder voorzien van een USB aansluiting. Benson weet met de Benson Black Series Pro 20.19.B watchwinder een zeer complete watchwinder te bieden, waarmee de echte verzamelaar zich nooit meer zorgen hoeft te maken over stilstand of beschadiging van zijn horloges. De watchwinder fungeert bovendien als professionele display voor iedere verzameling en zorgt ervoor dat ieder automatisch horloge uit je verzameling extra mooi uitkomt. Met deze watchwinder kies je dan ook voor een echte eyecatcher. Zeker wanneer je de LED verlichting inschakelt, zet je hiermee je horloges in de spotlight.

De Benson Black Series Pro 20.19.B watchwinder wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en een certificaat. Wij bieden daarnaast de hele collectie van Benson in onze webshop. Benson weet de prijzen van de watchwinders aantrekkelijk te houden door deze in eigen beheer te laten vervaardigen. Hiermee houden ze bovendien een strenge controle op de kwaliteit van de watchwinders. Wanneer jij een stijlvolle handgemaakte watchwinder wilt aanschaffen van hoogwaardige kwaliteit, zijn de watchwinders van Benson een uitstekende keuze! Bekijk de collectie van Benson in onze webshop en overtuig jezelf van de mogelijkheden!