Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Bernard Favre Planet Gold watchwinder voor optimale luxe

Geplaatst op 14 augustus 2021 om 09:05 uur

Ben jij zoek naar een exclusieve watchwinder met een unieke uitstraling voor het opwinden van jouw automatische horloge? Dan is dit het artikel voor jou. We lichten er namelijk een bijzonder fraaie watchwinder uit. Een exceptioneel model kenmerkt zich niet alleen door een sublieme kwaliteit, technologie en betrouwbaarheid. Wanneer je echt een uniek exemplaar wilt is de uitstraling en het design van de watchwinder ook van belang. Er zijn verschillende merken op de markt die op dit gebied uitblinken. Zij hechten net zoveel waarde aan het design van deze horlogeaccessoire als aan de kwaliteit en innovatie op het gebied van de techniek. Natuurlijk is het afhankelijk van je persoonlijke smaak wat voor design jou aanspreekt. Toch hebben we vandaag een watchwinder merk voor je dat de meeste liefhebbers zal aanspreken door het luxueuze en chique design en daarnaast de bijzondere wijze van opwinding. De modellen van dit kwaliteitsmerk hebben een duidelijke eigen handtekening, zodoende is het design zeer herkenbaar. We hebben het over de watchwinders van het Zwitserse merk Bernard Favre. Dit merk is één van onze favorieten. Niet alleen spreekt de kwaliteit en het design voor zich, het merk is ook bijzonder sympathiek doordat het een relatief klein bedrijf is dat de nadruk legt op absolute topkwaliteit.

Bernard Favre biedt watchwinders voorzien van het zogenaamde Planet Winding System. Dit systeem voorziet in de benodigde beweging voor automatische horloges doordat het horloge wanneer geplaatst in de watchwinder om zijn eigen as draait. Hiermee wordt een link gelegd naar het draaien van een planeet, vandaar de speciale naam voor dit mooie systeem. Elke liefhebber van automatische horloges zal dit een fascinerend gezicht vinden. Elke Bernard Favre watchwinder zal een eyecatcher vormen in welk interieur dan ook en direct de ogen van iedereen zich laten richten op jouw horloge. De modellen van Bernard Favre zijn bovendien voorzien van Zwitserse motoren die op dit gebied kunnen worden bestempeld als het beste van het beste. De Swiss made motoren zijn niet alleen energiezuinig en geluidsarm maar ook zeer betrouwbaar en duurzaam en vormen dan ook een solide basis voor de watchwinders van Bernard Favre. Met een Zwitsers hart van deze kwaliteit zal je altijd kunnen rekenen op je watchwinder!

Binnen de grote collectie met verschillende modellen vinden we de Bernard Favre Planet Gold watchwinder. Deze high end horlogeaccessoire is geschikt voor het opwinden van één enkel automatisch horloge. Dit model heeft een zwarte base en goudkleurige ringen. De Bernard Favre Planet Gold watchwinder is gemaakt van edelstaal en heeft een speciale glazen stolp die over de watchwinder kan worden geplaatst. Dit biedt extra bescherming tegen vuil, stof en vocht en geeft dit model bovendien een extra chique uitstraling.

Bernard Favre Planet Gold watchwinder

De watchwinder is compact van formaat en werkt op een ingebouwde accu (100 dagen) en bijgeleverde adapter zodat je hem kan aansluiten op netstroom. De combinatie van deze twee eigenschappen maakt het eenvoudig deze accessoire mee te nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Daarnaast is het mogelijk om de watchwinder in een kluis te plaatsen zodat zowel de watchwinder zelf als jouw horloge optimaal beschermd zijn. De Bernard Favre Planet Gold watchwinder beschikt over 9 programma’s en over een overwind protectie zodat het horloge altijd veilig wordt opgewonden. De Bernard Favre Planet Gold watchwinder is bovendien eenvoudig programmeerbaar in enkele seconden.

Met Bernard Favre watchwinder weet je zeker dat je kiest voor een stuk vakwerk. Elk model van Bernard Favre wordt namelijk met de grootst mogelijke zorg en precisie met de hand gemaakt. Hierbij zijn het oog voor detail, de afwerking en de kwaliteit zeer belangrijk. Bovendien wordt elke watchwinder wanneer deze gereed is meerdere dagen getest voordat deze geleverd wordt. Zo garandeert Bernard Favre te allen tijde de kwaliteit van hun producten. Ook originaliteit en uniek blijven zijn belangrijk voor Bernard Favre. De jaarlijkse productie is dan ook relatief laag waardoor je met een watchwinder van Bernard Favre echt iets speciaals in huis haalt.

 

Wanneer je ervoor kiest de Bernard Favre Planet Gold watchwinder of één van de andere mooie modellen uit de collectie besluit te bestellen, dan ontvang je deze met 2 jaar garantie thuis. Je kunt er dus van op aan dat je gedurende lange tijd plezier zult beleven aan je nieuwe watchwinder. Daarnaast ontvang je uiteraard een duidelijke handleiding zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe aankoop.

Als officieel dealer van Bernard Favre leveren wij de nieuwste modellen direct vanuit Zwitserland. Wij hebben de meest populaire modellen op voorraad en direct leverbaar. De bovenstaande Bernard Favre Planet Gold is één van de fraaiste modellen uit de collectie. De luxe uitstraling en prachtige wijze van opwinding zal een horlogeliefhebber zeker aanspreken. Heb je een vraag of opmerking over dit merk of één van onze andere merken? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!