Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Bernard Favre Planet Silver en Green leather watch winder

Geplaatst op 1 januari 2021 om 09:35 uur

Een van de meest bijzondere watchwinders in onze collectie is de Bernard Favre Planet Silver & Green leather watchwinder. Buiten het feit dat Bernard Favre één van de beste merken wereldwijd is op gebied van watchwinders met een onberispelijke reputatie, biedt deze watchwinder een prachtige combinatie van een prachtig design en een prachtige kleurencombinatie.

Bernard Favre Planet Silver & Green leather watchwinder

De Bernard Favre Planet watchwinders kenmerken zich door een unieke wijze van opwinding van automatische horloges. De ringen van de watchwinder draaien als planeten om elkaar heen waardoor het horloge energie verkrijgt. De meeste watchwinders hebben rotoren waarop je een automatisch horloge bevestigt die vervolgens ronddraaien. De Bernard Favre Planet watchwinders draaien het horloge om haar eigen as. Dit geeft een spectaculaire aanblik en een driedimensionale beleving.

De watchwinders van Bernard Favre worden met de hand gemaakt in Zwitserland en mogen zich daarom Swiss made noemen. Voor horloges maar ook voor watchwinders is dit een belangrijk predicaat dat staat voor kwaliteit en de herkomst uit Zwitserland. Precisie en hoogwaardige materialen zijn erg belangrijk voor dit Zwitserse watchwinder merk. In de 10 jaar dat wij officieel dealer zijn van Bernard Favre hebben wij vele modellen voorbij zien komen en zijn de reacties van klanten altijd hetzelfde. Ze zijn enorm onder de indruk van de kwaliteit, unieke opwindmethode en de fraaie uitstraling.

De Bernard Favre Planet watchwinders zijn behalve watchwinders ook echte eyecatchers. De bezitters van deze horlogewinders krijgen van vrienden, familie of collega’s vaak complimenten. Dit merk valt op, zeker wanneer je een fraai model als de Bernard Favre Planet Silver & Green watchwinder in je bezit hebt. Dit model heeft zilverkleurige ringen en een groene basis die is afgewerkt met hoogwaardig leder. Deze combinatie geeft een rustige maar zeer luxe uitstraling. De glazen stolp die bij elk model wordt meegeleverd zorgt voor het totale plaatje. De stolp beschermt echter ook tegen invloeden van buitenaf, het horloge is goed beschermd.

De modellen van dit merk zijn niet goedkoop, echter krijg je een unieke watchwinder gemaakt van de beste materialen. Laten we ook niet vergeten dat elke Bernard Favre Planet wordt aangedreven door een Swiss made motor. Deze motoren zijn erg duurzaam en vrijwel geluidloos. De luxe uitstraling, fraaie verpakking en hoogwaardige kwaliteit zorgen voor een kwaliteitsproduct waarvan je jarenlang plezier zult hebben.

Als officieel dealer leveren wij alle Bernard Favre Planet watchwinders met minimaal 2 jaar garantie. Uiteraard is elk model nieuw, origineel en inclusief de originele verpakking. De inhoud van de verpakking bestaat uit een adapter, handleiding en certificaat. Uiteraard is de glazen stolp ook inclusief. Heb je interesse in een fraaie Bernard Favre watchwinder? Bekijk onze collectie en wanneer je een vraag of opmerking hebt helpen wij je graag verder!