Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Sohne Watch Guard watchwinders

Geplaatst op 24 december 2020 om 10:10 uur

De watchwinder en het automatische horloge zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De watchwinder voorziet in de beweging die elk automatisch horloge nodig heeft om te kunnen blijven functioneren. Door middel van deze beweging blijft het horloge netjes op tijd lopen en voorkom je schade of slijtage aan je horloge. Normaliter voorziet de natuurlijke beweging van de pols in deze energiebehoefte. Maar wanneer een automatisch horloge tijdelijk niet gedragen wordt, is een watchwinder de perfecte oplossing. Je kunt je voorstellen dat wanneer je een verzameling horloges hebt, de noodzaak van een watchwinder nog meer aanwezig is. Je kunt tenslotte niet al je horloges tegelijkertijd dragen. Wanneer je als verzamelaar op zoek gaat naar een watchwinder voor je geliefde horloges, wil je natuurlijk een watchwinder van perfecte kwaliteit. Zo kun je met een gerust gevoel je horloges in de watchwinder opbergen en opwinden.

Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 watchwinder

Waar vind je nu een watchwinder die van de hoge kwaliteit is zonder dat je er teveel voor betaalt? Op het gebied van de watchwinder is er veel kwaliteit verkrijgbaar. Naast Zwitserland is ook onder meer Duitsland een land dat bekend staat om de vakkundige productie van watchwinders van hoge kwaliteit. Heisse & Söhne is een watchwinder merk dat afkomstig is uit Duitsland en de goede naam van dit land zeker eer aandoet. Naast de hoge kwaliteit biedt Heisse & Söhne met hun watchwinders een hoogstaande techniek en een zeer luxe uitstraling. De Heisse & Söhne watchwinders zijn voorzien van Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Bovendien zijn de watchwinders in de collectie van Heisse & Söhne aantrekkelijk geprijsd. Wat wil je nog meer? Naast watchwinders biedt Heisse & Söhne ook speciale watchwinder kluizen aan. Deze voldoen aan de hoogste Europese normen. Op deze manier bewaar je je horlogeverzameling zo veilig mogelijk. Deze kluizen zijn zelfs op maat te laten maken.

In de collectie van Heisse & Söhne vinden we watchwinders die geschikt zijn voor de echte verzamelaar, met diverse capaciteiten. Watchwinders die bijvoorbeeld geschikt zijn voor 2, 3, 4, 6 of zelfs 8 automatische horloges. De verschillende series watchwinders die we kunnen onderscheiden in het assortiment van Heisse & Söhne hebben elk hun specifieke eigenschappen, maar zijn natuurlijk allemaal van de hoogste kwaliteit.

De nieuwste collectie watchwinders van Heisse & Söhne vinden we binnen de Heisse & Söhne Watch Guard collectie. De Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 watchwinder is geschikt voor het opwinden van 8 automatische horloges. Zoals we gewend zijn dit Duitse merk, heeft deze watchwinder een moderne en luxueuze uitstraling. Het interieur van de open kast is voorzien van zwarte stof en de watchwinder heeft een PU lederen exterieur. Deze watchwinder is uiteraard geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of het type horloge. Via het moderne LCD scherm stel je eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag in voor elk horloge afzonderlijk. Daarnaast biedt de LED verlichting je altijd een goed zicht op je horloges tijdens het opwinden. Zo houd je je horloges te allen tijde in het oog en fungeert de watchwinder tegelijkertijd als display voor je horloges. Verder is deze watchwinder uitgerust met een overwind protectie en handige sleep mode. Met deze laatste functie geef je je horloges wat rust doordat ze net onder het optimale niveau van opwinding worden gehouden.

Wanneer je jouw automatische horloges opwindt in de watchwinder, wil je natuurlijk niet gestoord worden door vervelende geluiden. De Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 watchwinder is zodoende uitgerust met stille Japanse motoren voor een optimaal gebruikscomfort. Bovendien is de watchwinder ook energiezuinig, wat voor menigeen zeker een voordeel zal zijn. Je kunt deze watchwinder dus plaatsen waar je wilt, zonder dat je er last van hebt. De watchwinder zal met de chique uitstraling zelfs een echte aanwinst betekenen voor je interieur. Met deze watchwinder beschik je bovendien over de programma’s CW,CC en Alt.

Wanneer je geïnteresseerd bent geraakt in deze Heisse & Söhne Watch Guard watchwinder, of de mooie collectie van Heisse & Söhne eens beter wilt bekijken, kun je dit eenvoudig en overzichtelijk doen in onze webshop. Hier vind je een zeer mooie collectie Heisse & Söhne watchwinders, waaronder natuurlijk de allernieuwste Watch Guard 70019/129.37. Wanneer je tussen al die mooie watchwinders lastig kunt kiezen, pik je er eenvoudig een aantal van je favorieten uit. Deze kun je vervolgens met behulp van de vergelijkingsfunctie eenvoudig in een overzichtelijk schema bij elkaar zien. Daar is inzichtelijk gemaakt wat de overeenkomsten en de verschillen zijn tussen jouw keuzes. Ideaal!

Wanneer je een Heisse & Söhne watchwinder bestelt in onze webshop, ontvang je deze thuis in een stevige verpakking, samen met adapter en handleiding. Ook ontvang je hierop minimaal 2 jaar garantie. Tevens zijn wij al meer dan 10 jaar officieel dealer van Heisse & Söhne, dus je kunt met een gerust en veilig gevoel je bestelling plaatsen. Wij hebben bovendien ruime ervaring op het gebied van zowel horloges als watchwinders en kunnen je dus van advies en de juiste service voorzien waar nodig.