Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Beste instap watchwinder voor 1 horloge

Geplaatst op 8 november 2022 om 14:32 uur

Wanneer je de trotse eigenaar bent van 1 of meerdere automatische horloges moet je je bedenken dat het belangrijk is om ervoor te zorgen dat deze niet stil komen te staan. Dit kan er namelijk in resulteren dat er onnauwkeurigheden optreden in tijd- en datumweergave. Bovendien is het natuurlijk niet gewenst om je horloge steeds opnieuw te moeten instellen. Een automatisch horloge ontleent zijn energie namelijk aan beweging. Wanneer je een automatisch horloge om de pols hebt, zal dit automatisch gaan door de bewegingen die je zelf maakt. Wanneer je je horloge echter niet draagt, is het belangrijk deze op een andere wijze op te kunnen winden. Hiervoor is er de watchwinder, een absoluut essentieel onderdeel van deze liefhebberij. 

Er zijn zeer luxe watchwinders beschikbaar, gemaakt van de mooiste materialen voorzien van luxe functionaliteiten. Voor degene met een minder groot budget zijn er echter ook watchwinders genoeg van kwaliteit te vinden tegen een aantrekkelijke prijs. Je kiest hierbij dan voor een instapmodel. Je hoeft hierbij niet in te leveren op kwaliteit. Het gaat om modellen die een zeer doeltreffende wijze van opwinding bieden, met een eenvoudig design en zonder toeters en bellen. Maar hoe vind je de beste instap watchwinder voor 1 horloge

Een hoogwaardig merk uit Nederland dat watchwinders in verschillende prijsklassen biedt is het merk Benson. Benson biedt een uitgebreide collectie watchwinders. Zo herbergt de collectie watchwinders met een luxe uitstraling met alles erop en eraan, maar ook instapmodellen voor diegenen die niet veel kunnen of willen betalen. Alle watchwinders van Benson hebben in ieder geval met elkaar gemeen dat ze een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding bieden. Benson heeft een brede ervaring op het gebied van watchwinders en weet dus precies wat belangrijk is voor een goede opwinding van automatische horloges. Doordat dit merk de watchwinders uit de collectie in eigen beheer kan laten vervaardigen, is het mogelijk de lijntjes kort te houden. Op deze manier garandeert Benson een hoge kwaliteit en een scherpe prijs.

In dit artikel richten we onze pijlen op een specifieke watchwinder van Benson die zeer geschikt is als instapmodel voor de liefhebber. Wanneer je 1 of 2 automatische horloges in het bezit hebt is deze watchwinder dan ook uiterst geschikt om mee te beginnen. We hebben het over de Benson Compact 1.17. Black Leather. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 1 automatisch horloge tegelijkertijd. Het maakt hierbij niet uit om welk type of merk automatisch horloge het gaat. De Benson Compact 1.17. Black Leather is namelijk geschikt voor alle automatische horloges. De watchwinder is voorzien van een krachtige en duurzame Japanse motor, die ieder automatisch horloge probleemloos van de benodigde energie kan voorzien. Deze motor is daarnaast ook erg stil in gebruik. Dit maakt het mogelijk om de watchwinder zonder problemen ergens te plaatsen waar stilte gewenst is, zoals in de slaapkamer of op de studeer- of werkkamer. De watchwinder is bovendien werkzaam op adapter en op batterijen, zodat het ook een goede optie is om de watchwinder en daarmee je horloge in een kluis te plaatsen. De Benson Compact 1.17. Black Leather biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Het aantal toeren is instelbaar (turns per day) en de watchwinder beschikt over een modern touchscreen. Daarnaast beschik je met deze watchwinder ook nog over een USB aansluiting.

Benson Compact 1.17. Black Leather

Met de Benson Compact 1.17. Black Leather kies je dus voor een watchwinder die alles te bieden heeft wat je nodig hebt om jouw automatische horloge op de juiste wijze van energie te kunnen voorzien. Ook in esthetisch opzicht is deze watchwinder aantrekkelijk. Het design is compact, waardoor er in iedere ruimte, groot of klein, een mooi plekje voor deze watchwinder te vinden is. De uitstraling van de watchwinder is modern en het lederen exterieur zorgt voor een gevoel van luxe. De binnenkant van de watchwinder is voorzien van een zwarte zachte stof, ter bescherming van jouw horloge.

Naast de Benson Compact 1.17. Black Leather voor 1 automatisch horloge, vind je bij ons in de webshop nog verscheidene andere series van dit innovatieve merk. Zo kun je terecht voor watchwinders met een capaciteit oplopend tot wel 16 horloges. Niet alleen de beginnend liefhebber, maar ook de echte verzamelaar kan dus zeer goed terecht voor een passende watchwinder binnen de collectie van Benson. Benson biedt bovendien naast watchwinders met hoogwaardige Japanse motoren, ook watchwinders die voorzien zijn van de welbekende Swiss made motoren. Zo is er voor iedere persoonlijke voorkeur een passend alternatief voor handen.

Je kunt de Benson Compact 1.17. Black Leather bij ons in de webshop tegen een extra aantrekkelijk tarief bestellen ten opzichte van de juweliersprijs. Bovendien kunnen wij je voorzien van antwoord op eventuele vragen of desgewenst voorzien van een passend advies. De Benson Compact 1.17. Black Leather ontvang je na bestelling met handleiding in een stevige kartonnen verpakking met 2 jaar garantie thuis. Wij verzenden wereldwijd met PostNL, Fedex en DPD. Waar je dus ook woont, een hoogwaardige watchwinder van Benson is altijd binnen handbereik!