Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact 2.18 Black Leather watchwinder

Geplaatst op 12 november 2022 om 15:47 uur

Een watchwinder met een stijlvolle en luxe uitstraling is een fraaie en vooral handige accessoire voor jouw automatische horloges. Niet alleen windt je je horloges hiermee in stijl op zodat je direct gereed zijn om te dragen, menig elegante watchwinder fungeert als mooie opbergplaats voor alle horloges bij elkaar.

Benson Compact 2.18 Black Leather watchwinder

Veel merken besteden vandaag de dag dan ook veel aandacht aan het design en de afwerking van een watchwinder. Watchwinders van kwaliteit worden dan ook veelal met de hand vervaardigd door een echte vakman, waarbij oog voor detail één van de belangrijkste pijlers is. Een luxe uitstraling van een watchwinder kan worden bewerkstelligd door een uniek design of bijvoorbeeld door het gebruik van bepaalde hoogwaardige materialen. Zo zijn materialen als verschillende prachtige houtsoorten of kwaliteitsleder mooie voorbeelden van materialen die hiervoor worden gebruikt. Daarnaast kan bijvoorbeeld een ingebouwde LED verlichting het gevoel van luxe nog eens extra benadrukken. Hiermee zet je jouw geliefde horloges desgewenst letterlijk in de spotlight.

Voor een watchwinder van hoge kwaliteit met tegelijkertijd een stijlvol en elegant design hoef je niet ver te zoeken of heel diep in de buidel te tasten. Wij laten je graag kennis maken met het merk Benson dat op dit gebied zeer zeker de moeite waard is om je in te verdiepen. Benson biedt namelijk een uitgebreide en diverse collectie watchwinders, waarin je jouw automatische horloges met trots kunt opbergen en presenteren. Bovendien is de prijs-/kwaliteitsratio van de watchwinders van Benson zeer goed waardoor je bij dit merk een watchwinder kunt aanschaffen met klasse en een hoge functionaliteit, tegen een scherpe prijs. De collectie van Benson bestaat uit verschillende mooie series. Graag lichten we in dit artikel een model watchwinder voor je uit, afkomstig uit de Benson Compact series.

De Benson Compact 2.18 Black Leather watchwinder is zoals de naam al doet vermoeden een watchwinder die compact is vormgegeven. Dit heeft als voordeel dat er altijd wel een mooi plekje te vinden is voor deze watchwinder. Dit model is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges. Het exterieur van de watchwinder is zwart van kleur en bekleed met een hoge kwaliteit PU leder. Dit geeft de watchwinder een luxe uitstraling en maakt dat jouw horloges extra mooi uitkomen in dit design. De binnenkant van de watchwinder is eveneens zwart en voorzien van een zachte stof, ter bescherming van jouw horloges. De ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je jouw horloges op ieder moment van de dag goed kunt bekijken, zelfs tijdens het opwindproces. Deze watchwinder van Benson is voorzien van Japanse motoren. Deze motoren hebben een zeer laag geluidsniveau en zijn bovendien zuinig in energieverbruik. Dit zorgt voor een optimaal gebruikerscomfort. Natuurlijk zijn deze motoren bovendien zeer betrouwbaar, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je altijd op je watchwinder zult kunnen rekenen. Stilstand van jouw horloges behoort hiermee tot het verleden.

De rotoren van de Benson Compact 2.18 Black Leather watchwinder zijn gemakkelijk individueel instelbaar wat betreft de draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Dit zorgt ervoor dat je ieder horloge exact de juiste wijze van opwinding kunt bieden. Het instellen van de watchwinder gaat bovendien gemakkelijk en snel met behulp van het speciale touchscreen. Doordat Benson gebruik maakt van flexibele horlogehouders, past vrijwel ieder formaat horloge zonder problemen in de houders. De horloges kunnen eenvoudigweg hierin worden vastgeklikt. Met de Benson Compact 2.18 Black Leather beschik je over de programma’s CW, CC en Alt. Daarnaast is de watchwinder voorzien van een overwind protectie, om overspanning van je horloges voor te zijn. Als mooie extra biedt dit model een handige powerwinding functie. Door gebruik te maken van deze functie kun je je horloges in korte tijd van de benodigde opwinding voorzien. Erg handig wanneer je even krap in je tijd zit. De energievoorziening van de watchwinder verloopt met behulp van een adapter die meegeleverd wordt. Kortom, de Benson Compact 2.18 Black Leather watchwinder is een mooi en compleet model met een luxe uitstraling, gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze watchwinder biedt jou alles wat je nodig hebt voor een doeltreffende wijze van opwinding van jouw automatische horloges. Bovendien kies je hiermee direct ook voor een veilige en elegante opbergplaats en een mogelijkheid om jouw horloges in stijl te presenteren.

Naast de Benson Compact 2.18 Black Leather biedt de exclusieve maar betaalbare collectie van Benson nog vele andere luxe modellen. Je vindt hier onder meer watchwinders gemaakt van prachtige houtsoorten in verschillende kleuren. Daarnaast biedt Benson eveneens watchwinders met de welbekende Swiss made motoren, voor wanneer hier je voorkeur naar uitgaat; de Swiss Series.

Je kunt de gehele collectie van Benson vinden bij ons in de webshop. Doordat wij vrijwel de gehele collectie van het merk op voorraad hebben, zijn wij in staat jouw watchwinder naar keuze snel aan jou te leveren. Als officieel Benson dealer bieden wij jou zekerheid, scherpe prijzen, advies en duidelijke service.