Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Chronovision watchwinders

Geplaatst op 29 januari 2020 om 12:14 uur

Chronovision is een luxe watchwinder merk met allure en een luxe uitstraling, passend bij elk stijlvol interieur en bijzondere horlogeverzameling. Voor de liefhebber met één automatisch horloge, maar ook voor de verzamelaar met meerdere automatische horloges, biedt Chronovision een ruim assortiment schitterende watchwinders aan. De Chronovision watchwinders worden gemaakt in Duitsland. De materialen voor de watchwinders worden met uiterste zorg geselecteerd en zijn afkomstig uit de regio Sauerland. Deze materialen worden grotendeels met de hand bewerkt. Voordat een Chronovision watchwinder gereed is uit productie, worden de zeventig onderdelen in wel drieëntwintig stappen geassembleerd. De handgemaakte watchwinders zijn voorzien van een Duitse motor, welke garant staat voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. De watchwinders van Chronovision zijn geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht merk of type.

De prachtige collectie van Chronovision bestaat uit verschillende series. De Chronovision Prestige serie bestaat uit bijzonder stijlvolle verticaal ontworpen watchwinders. Deze watchwinders zijn vervaardigd uit hout en glas en behoren tot de beste watchwinders van dit uitzonderlijke merk. De Chronovision Prestige watchwinders bieden drie verschillende draairichtingen te weten rechtsom, linksom en afwisselend beide richtingen. Verder zijn de watchwinders voorzien van LED verlichting, USB en Bluetooth verbinding en zowel een powerwind als overwind protectie functie. De rotoren zijn individueel instelbaar. U kunt zowel de draairichting als het aantal omwentelingen per dag instellen. Het proces van het opwinden van de automatische horloges start en stopt altijd op 12u positie, dit geeft een fraai gezicht wanneer de watchwinder stilstaat of zelfs uit staat. De Chronovision Prestige watchwinders bieden ruimte voor wel acht horloges en zijn dus uitermate geschikt voor de echte horlogeverzamelaar.

Een andere mooie serie van Chronovision zijn de Chronovision Ambiance III watchwinders, welke ook wel de Collectors of Time worden genoemd. Ook deze watchwinders bieden ruimte voor meerdere horloges, ze hebben namelijk een capaciteit voor drie horloges. Voor de Ambiance III watchwinders is ook weer voor de beste materialen gekozen, zoals carbon, aluminium en geborsteld rosé goud. Ook op technisch gebied is bij deze serie watchwinders alles aanwezig. De LED verlichting zorgt ervoor dat u te allen tijde uw horloges kunt bekijken tijdens het opwinden. De bediening is mogelijk via USB en Bluetooth. Daarnaast zijn ook bij deze watchwinders de overwind protectie en speedwinding functie weer aanwezig. In de overige Ambiance series vindt u in opvolging van de Ambiance III modellen ook modellen met ruimte voor 4, 6, 8, 12 tot zelfs 15 horloges. Hierdoor biedt Chronovision diverse watchwinders qua capaciteit. Voor de kleine maar ook de grote horlogeverzamelaar. 

In de Chronovison One serie zien we prachtige compacte watchwinders geschikt voor één automatisch horloge. Het materiaal waarvan de watchwinders gemaakt zijn is van aluminium. De Chronovison One watchwinders zijn instelbaar via USB en app via Bluetooth en werken een jaar op slechts één set C batterijen. Deze eigenschap, samen met de compacte vormgeving, maken deze watchwinder ook ideaal geschikt om mee te nemen naar bijvoorbeeld kantoor. De Chronovision One watchwinders behoren tot de meest populaire watchwinders van dit Duitse merk. Ze bieden eigenlijk alles wat je zoekt in een moderne watchwinder die elk automatisch horloge kan opwinden. 

Wanneer u kiest voor een watchwinder van Chronovision, kunt u deze met een goed gevoel bestellen in onze webshop. Wij zijn al jarenlang officieel dealer van Chronovision en hebben een ruimte collectie online in onze webshop. Wij leveren de watchwinders van Chronovison met maar liefst drie jaar garantie en een gebruiksaanwijzing.