Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact watchwinders voor elk automatisch horloge

Geplaatst op 4 februari 2020 om 14:45 uur

Ook van Nederlandse bodem zijn er mooie en kwalitatief goede watchwinders op de markt. Het jonge, Nederlandse merk Benson biedt verschillende series goede watchwinders voor een scherpe prijs. Naast een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding biedt Benson luxueus ogende watchwinders, gemaakt van hoogwaardige materialen met moderne techniek en diverse extra’s. De instapmodellen van Benson vinden we in de Benson Compact serie. Deze watchwinders zijn zeer betaalbaar. De watchwinders binnen deze serie kenmerken zich onder meer door de compacte vormgeving. Ze zijn geschikt voor één of twee automatische horloges. De moderne designs zijn klein en handzaam van formaat en de watchwinder is voorzien van stille Japanse motoren. Deze combinatie maakt de Benson Compact watchwinder ideaal om mee te nemen op reis of te gebruiken op kantoor. De Benson Compact watchwinders zijn geschikt voor alle luxe horlogemerken zoals Rolex, Breitling, Tag Heuer etc etc. Het prijsniveau is zeer aantrekkelijk en dat is ideaal want je geeft jouw geld toch ook liever uit aan een mooi horloge? 

Benson Compact watchwinder 2.18.B

Voor de Benson Compact watchwinders is gebruik gemaakt van sterke materialen zoals hout, kunststof en leder. Door de verschillende kleurstellingen en materialen die gebruikt zijn binnen deze serie heeft elke watchwinder zijn geheel eigen uitstraling. Voor elk horloge en elke horlogeliefhebber is er wel een passende watchwinder te vinden. Kleuren die onder andere terugkomen in deze serie zijn zwart, bruin, blauw en oranje. Een opvallende watchwinder binnen de Benson Compact watchwinder serie is de gelimiteerde Holland Edition. Deze is verkrijgbaar in zwart en oranje en aan de zijkant van deze watchwinders is de oer-Hollandse leeuw afgebeeld. Deze watchwinders draaien in drie verschillende draairichtingen te weten: rechtsom, linksom en afwisselend. Ook zijn ze uitgerust met een modern touchscreen of LED display, afhankelijk van het exacte model. Uiteraard kan het aantal toeren per dag worden ingesteld. Hierdoor bieden de Benson Compact watchwinders alle functies die je mag verwachten van een moderne watchwinder. Het opwinden van een automatisch horloge is in deze watchwinder makkelijk! 

De Benson Compact Red en Silver zijn modellen die worden uitverkocht. Deze hebben een sterke aluminium kast en zijn verkrijgbaar in, de namen zeggen het al, rood of zilver. Deze twee watchwinders hebben ook drie verschillende draairichtingen, namelijk rechtsom, linksom en afwisselend. Ook zijn deze specifieke compact watchwinders voorzien van overwind protectie en zijn ze net als de andere Compact watchwinders geluidsarm en energiezuinig.  

De Benson Compact Leather watchwinders zijn beschikbaar met de capaciteit voor één of twee automatische horloges. De kleuren van deze watchwinders zijn zwart, bruin, blauw, carbon en donkerbruin. De Compact Leather watchwinders met ruimte voor twee horloges hebben naast een overwind protectie functie ook een speedwinding functie. Elke rotor is hierbij individueel instelbaar. Een extra voordeel is de LED verlichting waarvan deze watchwinders voorzien zijn. Hierdoor heb je een goed zicht op de ronddraaiende horloges. Vooral wanneer het donker is geeft dit een mooie aanblik.

In onze collectie van Benson watchwinders vindt u een ruim assortiment betaalbare watchwinders, waaronder de populaire Benson Compact watchwinders. Deze watchwinders worden afhankelijk van het model, met één of twee jaar garantie geleverd. Uiteraard wordt een adapter en handleiding meegeleverd in het pakket.